Lett offer....

Nå som staten håver inn mer penger på høy oljepris enn noen gang før,resulterer det bla.i at kystvakten legger flere skip til kai for å spare penger.Konsekvensen blir dårligere beredskap og dårligere kontroll av bla.oljeinnstallasjoner i Nordsjøen.

Jeg kan bare tenke meg at jubelen står høyt i taket blandt terrorister verden over etter offentliggjøring av en slik tilrettelegging i terroristers favør.Reine gavepakken er det.

Oljeinnstallasjoner i Nordsjøen har blitt terrortruet ved flere anledninger,har man helt glemt det,i iveren etter å spare penger ? Er det slik fatt,at norske myndigheter ønsker å  legge alt perfekt tilrette for mulige terrorangrep ? Det kan virkelig se slik ut....

Hilsen synskepeggy.

22 kommentarer

gunnmargit

21.05.2011 kl.13:32

Dette er ett mega pressmiddel :) Synd men sånn er det.

Kommer nok ekstrabevilgninger så det suser..

Til den vanlige mann i gata kommer det ingenting til..

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.13:37

gunnmargit:Det gjennstår å se,tanken blir luftet helt til noen aksepterer den og andre gjennomfører den.Man kan ikke unngå å se at det er slik psykologi myndighetene bruker,igjen og igjen, i alle saker der de kan forvente seg motstand og lite forståelse for avgjørelsene de tar.Det kalles "tilvenningsprosess" politikere er eksperter på det.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

gunnmargit

21.05.2011 kl.13:39

Det er noe som heter "sunt bondevett" det ser ut som det innimellom blir glemt av politikernes hverdag; i deres hverdag..

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.13:47

gunnmargit:Det er riktig,gunnmargit.Men det skal et meget klokt hode til for å kunne kombinere psykologi og sunt bondevett i hverdagen.

Hilsen synskepeggy.

gunnmargit

21.05.2011 kl.14:11

Hehe, det har du helt rett i, kanskje skulle man søke seg inn der - som "bondevett" rådgiver:)

Jeg er i ett fandenivolds humør i dag:)

marlenestrandask

21.05.2011 kl.14:24

kjempe fin blogg, forsett slik og jeg blir fast leser! :)

- kommentere tilbake?

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.14:27

gunnmargit:Jeg forstår.Trussler om verdens undergang har gjerne den effekt på noen og enhver,man blir fandenivoldsk...det er,om man ikke har noe å ha dårlig samvittighet for,selvfølgelig,ellers kan trusslene bli noe tyngende....hvordan skal man få tid til å gjøre opp for seg,når verden går under i dag !!!

Jeg svarte deg vel under "feil" innlegg nå,men man får se litt stort på slike "feil" i dag...fandenivoldsk.

Kos deg videre.Hilsen synskepeggy.

gunnmargit

21.05.2011 kl.14:34

Det er helt i orden Synskepeggy :) Ha en strålende helg du også:)

Mee

21.05.2011 kl.14:58

Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Vi bor i et Molboland.

Inger J

21.05.2011 kl.15:13

Det må bestandig skje noe, før ting blir gjort.

Ting tar tid, når de ikke bruker kålhodet de har fått utlevert.

God kveld og helg.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.15:18

Mee:Etthundre pst enig her.Punktum det er ikke mer å si om den saken.

Ha en fin helg,Mee.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.15:21

Inger J:Jeg er bekymret for hva som skjer om de begynner å bruke kålhodene de har fått utlevert.Går vel fra vondt til verre, det er jo ikke plass til en hjerne i et kålhode.Grøss og gru bare tanken......

Fin helg til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.15:32

marlenestrandask:Takk for det,regner med at du har lest innegget da.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

HAHAHA

21.05.2011 kl.17:23

Har du vore inne på bloggen til ho klarsyntevigdis.Der trur eg du ville følt deg heime.De er like skrullete og galen begge to både du og ho.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.17:40

HAHAHA:Utover det at jeg har mottatt flere venneforespørsler - som alle er blitt avvist - har jeg ikke kjennskap til den bloggen.Men å dra det så langt som å antyde at jeg skulle "ha noe til felles" med den nevnte bloggeren,tyder for meg på at det er helt andre motiver enn å lese bloggen min og å delta i debatt som er grunnen til at man legger igjen kommentar her.

Hilsen synskepeggy.

Toril

21.05.2011 kl.18:17

Jeg synes dette sitatet Skrevet av: Morten Eriksen var kjempebra sagt jeg:

"Jorda skal ikke gå under! Den skal bare endres til det beste for alle. Mange sitter og venter på at den skal gå under.... Fokuser heller på Livet, og hvordan du vil ha det. Kortene deles ut nå. Spill dem ut slik du vil ha det, fra hjertet. Ikke lev livet som at dette er de siste dager, men heller at de er de første. Se deg selv gående på en strand. De spor du har gått i blir visket bort. De er ikke viktig lengre. Det er stegene du nå skal ta som er viktige! Fokuset ditt! Vær i Nuet. Verdsett det du ER og har, og la kjærligheten blomstre ut derfra. Etter en uværsdag kommer alltid solen Enhanced by Smiley Central.."

fra "lettskremt"

21.05.2011 kl.18:24

Arbeiderpartiet er kun ute etter en ting. Tjene penger. De har det stående i regjeringens mål å bli størst på salg av energi, både strøm og olje. Prisen vi betaler for denne politikken er rasert natur i både Norge og utland, dårligere sikkerhet mot terror og ulykker, høyere avgifter og strømpriser. Det er betenkelig at de ikke satser mer på sikkerhet siden Norge står på lista over terrormål i verden.

Må ellers nevne at her har det vert overskyet i hele dag. Men nøyaktig klokken atten, da den store utvelgelses time var inne, så skinte solen og opplyste min mann. Dette varte i ett minutt, så forsvant sola igjen. Så han sitter der munter og glad, litt overlegen må jeg si, da han mener at han var mindre syndig enn meg. He-he

Toril

21.05.2011 kl.18:25

Unnskyld! Kommentaren min skulle bli postet under ditt forrige innlegg, men jeg var litt for kjapp på fingeren. Beklager så kjempemasse at det kom inn under dette innlegget!

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.18:41

Toril:Det går helt fint,det Toril,jeg forstår.

Morten Eriksen kjenner jeg godt til,han var også hjemme hos oss (hele familien) like etter at min mor blei død.Det satte vi alle stor pris på,at han tok seg tiden til det.Jeg bruker ofte meditasjonene hans som ligger på hans hjemmeside.Han har mye bra å komme med,som flere innen hans "sjanger".Jeg er derimot ikke medlem av onlineklubben hans,jeg har vurdert å bli medlem fra tid til annen,men har alltid kommet til at det som han snakker om vet jeg godt fra før, og det er helt i tråd med mange av de temaene jeg ofte er inne på her i bloggen.

Takk så mye for kommentar(er).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2011 kl.18:44

fra "lettskremt":Hele arbeiderpartipolitikken er betenkelig !!!

Det er overskyet og ruskevær her,ja.Men har vært litt bedre nå i ettermiddag.

Dagen er ikke omme enda....mye kan skje.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.05.2011 kl.19:13

Hei.:-)

Særlig no, etter at det er blitt kjent at oljeindustrien i Norge er et reelt trusselmål, burde sikkerheten trappes OPP ikke NED.

Men som en annen over her nevnte, må det skje noe riktig ille før handling blir satt i verk...

Livet mitt som klarsynt.

23.05.2011 kl.19:37

Iceman:Det er bakvendtland,rett og slett - i særklasse,det er norske myndigheter eksperter på.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits