VÅKN OPP !!!!

Dette er skremmende,rett og slett.Det er på høy tid at våre styrende myndigheter får dette frem i lyset og gjør noe med det.Nå med en gang !!!

Kontantstøtte etter en dag !!

400 millioner europeere kan enkelt opparbeide seg utstrakte rettigheter i Norge.Forskere advarer mot utviklingen.Hvis ikke kursen justeres kan det frie europeiske arbeidsmarkedet bli en bombe for den norske velferdsstaten.

Kontantstøtte,pensjonsrett,barnetrygd,uførepensjon osv osv,lista er en mil lang over hva utlendinger kan opparbeide seg av rettigheter etter kort tids arbeids og oppholdstillatelse i Norge.

Er det fremdeles noen som tror at utlendinger kommer til Norge av grunner som fks. kjærlighet til landet.Omsorg for Norge og nordmenn er den siste grunnen og det siste de tenker på,de ofrer det vel ikke en tanke engang,untatt når de av forskjellige grunner uttaler seg om hvorfor de er her og må ha en troverdig grunn som de vet fra tidligere erfaringer at nordmenn og iallefall norske myndigheter biter på - -og tror på  - en sikker vinner,med andre ord.

Utlendingene har nok helt andre planer og velkalkulerte grunner for sitt opphold,uansett hvor lenge de har vært her og hvor lenge de blir her.Og de virkelige grunnene tåler vel ikke alltid dagens lys heller.Hver og en av dem ler seg nok ihjel hele veien til banken over oss naive,lettlurte nordmenn.

Det er så lett,ingen utfordring i det hele tatt.Å  bidra til å sette hele den norske velferdsstaten i fare,er like lett for utlendinger som å stjele godterier fra ett barn.

Hilsen synskepeggy.

39 kommentarer

Emma Hald

26.05.2011 kl.14:08

kult :)

bjarteogsidsel

26.05.2011 kl.14:10

Er sååå enig med deg der. og så er det jo utrolig merkelig..vi andre som er født her i landet må jo ha jobbet lenge for å opparbeide oss trygderettigheter..nytter ikke å komme til nav om en har jobbet i 1 dag og kreve arbeidsledighetstrygd foreksempel...

Nei nå må vi slutte med denne snillismen her i landet og sette foten ned...arghhhh....

Klem fra Sidsel

natureangel

26.05.2011 kl.14:11

Det viste jeg ikke ...

_____

Fin blogg ! Og ønsker deg en fin dag videre ! : )

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.14:12

inzpo:Kult ??? Alvorlig talt,om du virkelig mener at dette er kult er du en av dem som tillater og bidrar til at dette fortsetter.Til ditt forsvar må jeg si at du kan umulig ha lest innlegget....

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.14:25

natureangel:Det er greit,men nå som du vet det,vil det gjøre noen forskjell ?

Takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.14:40

bjarteogsidsel:Hei igjen.Enig med deg.Foten må ned,samme hvor lammet den er hos samtlige i regjering.

Det er en helt klar forskjellsbehandling.Jeg vet om flere (grove) tilfeller der systemet blir utnyttet maksimalt.

Kan bare ta eksempelet med leieboeren min fra Polen,en litt eldre kar,ca 60.han sa til meg at han ville arbeide i Norge noen par år utelukkende for å opparbeide seg gode pensjonsrettigheter når han reiste tilbake til Polen som velfødd pensjonist med norsk pensjon.I den perioden han leide hos meg,ca to år,hadde han besøk av utallige slektninger fra Polen,med sykdommer av ulike slag og alvorsgrad som alle blei behandlet her i Norge under norske helserettigheter.Sønnen hans kom hit med en gravid kone,faren hadde skaffet ham et vikariat på noen mnd. der han jobbet selv,da arbeidstillatelsen utløp reiste sønnen og kona (og babyen) tilbake til Polen og med seg i bagasjen hadde de både barnetrygd og kontantstøtte og jeg vet ikke hva.Dette var nøye planlagt,barnet blei registrert født her og fikk derfor automatisk rettigheter på lik linje med norske.Det er nemlig ikke en forutsetning at man faktisk jobber her for å få rettighetene som barnet har krav på,og dette visste disse polakkene veldig godt.

Dette er bare et eksempel av flere jeg vet om.Hvor mange er det da jeg ikke vet om......

Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

26.05.2011 kl.14:44

Åhhhherregud...erremulig? Blir bare helt matt og oppgitt. Jeg forstår ikkje...nei det er over min fatteevne det her. Hvordan kan staten sette seg i en slik situasjon? Eller regjeringen for den del? Blir kvalm av det.

Klem og takk for bra emne:-)

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.15:45

bjarteogsidsel:Takk så mye selv for kommentarer,bjarteogsidsel.

Det verste er at dette hadde ikke skjedd om ikke noen hadde gitt tillatelse til at det skjer.Ingenting skjer uten at noen har gitt tillatelse til det,direkte eller inndirekte.Til syvend og sist er det vi,demokratiet som bestemmer,da de styrende myndigheter er avhengig av vår tillatele for å kunne gjøre (eller ikke gjøre) noe som helst,og i demokratiet er det vi som gir tillatelse gjennom valg.

Jeg vet ikke jeg,kanskje det er på tide at vi alle tar vårt politiske standpunkt opp til ny og seriøs vurdering,kanskje det er løsningen ? Faktum er at ingen vet om det kan få en positiv effekt,da det ikke har vært prøvd ut,det er beklagelig,men sant at vi mennesker er "vanedyr" og motsetter oss ofte forandring,selv om alt kan tyde på at det kan bli en forandring til det bedre,iallefall ang.temaet i innlegget her.

Hilsen synskepeggy.

Inger J

26.05.2011 kl.16:01

Snillismen lenge leve:S (ironisk ment)

-Inger J

ufo

26.05.2011 kl.16:16

Det kommer til å bli farlig hvis det fortsetter slik. Vi burde sattse mer på og slippe inn familier med barn,syke,eller de som kommer hit for å jobbe. Vi i Norge trenger mer arbeidskraft,derfor bør vi ikke satse på de som bare kommer hit for å få asyl,men de som er vilig til å arbeide.

Fint inlegg.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.16:30

ufo:Jeg er nok ikke helt enig med deg.Det er de som kommer hit for å jobbe som melker dette systemet for alt de bare kan.Mer arbeidskraft hit setter jeg et stort spørsmålstegn ved,da det i dag er offentliggjort at ledigheten stiger dramatisk,man må selvsagt prioritere nordmenn i konkurranse om jobber,det sier seg selv.Men det er ingen selvfølge at man prioriterer rett,da det er gjort internasjonale avtaler (EU)der man forplikter seg på endel punkter i forhold til utenlandske arbeidere.

Når det gjelder syke barn,kvinner,eldre,uansett hvilken sykdom man måtte ha og uansett hvor i verden man kommer fra,bør være mer enn velkommen til å få nødvendig medisinsk behandling i Norge,for så å reise tilbake der de kom fra.Det har Norge råd til og jeg personlig ville applaudere og støtte en slik ordning.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.16:34

Inger J:Nei,nei,det trodde jeg ikke du mente heller.Snillismen ødelegger alt og iallefall gode intensjoner.(Jeg forstår)

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

26.05.2011 kl.17:58

Hei hei Peggy :) Krutt, og her kommer litt til :)

Igjennom tidene da folket vendte seg til dels bort fra Gud kom muslimene på tokt. De kriget og herjet hele veien igjennom europa og helt opp til skottland. Da denne krigføringen ikke lengere ble ett alternativ måtte de finne andre måter. Det er noe som heter; IF YOU CAN`T BEAT THEM,JOIN THEM. Så hva skjer? Jo Franskmennene sliter grådig i dag, fordi de hadde kolonier så å si over alt, og er pent nødt til å ta imot muslimer til landet sitt.

Hva gjør så denne folkerasen? De kommer til landet, føder flere barn enn Kari nordmann. Deres langsiktige plan er å infiltrere vårt demokrati, de skal bruke det mot oss slik at ett auroarabia. Her skal sharia lovene innføres. De har lovet ved Allah at de skal ta over hele Europa. Og de er på god vei skal jeg si dere. Mange nok inn i bystyret i f.eks Oslo så kan de få igjennom blant annet bønneoppropet fra minaretet (allerede bygd og står klar til bruk) De kommer seg inn over alt i våre systemer og demokratier. At vi blir å fø på disse er pga feilslått politikk og snillismen...ha...der da var det sagt. De som ikke tror dette, gå å les historiebøkene og følg med i timen. Dette er skremmende. Så langsiktig som disse tenker blir nok det ett euroarabia innen 150 år vil jeg tro. Desverre er det mange som ikke skjønner dette som skjer pr i dag, da er vi plutselige rasister etc

Godt innlegg Peggy :)

Blogger klemz Sissel

magnhild

26.05.2011 kl.18:31

GODT innlegg ,må le opp i all galskapen ,av innlegget til Sisselfish,der treffer ho spikeren på hode,skulle vert politiker så kanskje det vart fart i sakene,jo alle hvet jo hvorfor desse folka kommer hit ,og her får dei alt opp i hendene,så bygger dei seg flotte hus i sitt land og bruker det som feriested ,da er det plutseligt ikke farlikt og bo i det landet dei flyktet fra ,dei folkevalkte her i landet ser dem ikke hvor dette ender ,har dei skylapper foran augene,,ja det er allerede blitt ett Euroarabia,vi kan jo heller ikke sei meiningene våre da er vi rasister og mer til .Kjempebra innlegg peggy ,og sissel har komentert både med alvor og ispedd humor KLEM fra MAGNHILD .Ha ein fin kveld.

Toril

26.05.2011 kl.18:53

Dette var et kjempeflott innlegg! Ja, Sisselfish kan få sagt det!:)

Ønsker deg en kjempefin kveld!:)

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.18:53

sisselfish:Ja,sisselfish.Du har helt rett og jeg har såvidt vært innom samme tema flere ganger i bloggen her.

Noen ganger kan det se ut som om styrende myndigheter legger til rette (bevisst?) slik at denne utviklingen kan gå i raskere tempo.Fks.nevner bare han der mullaen og myndighetenes toing av hender og uvilje mot å prøve å bli kvitt ham.De som ser denne galskapen og hvor den er på vei,de skal knebles og bringes til taushet,man skal ikke ha noe av kjepper i hjulene for en plan som går utmerket.Og hva er den beste måten å bringe til taushet i et demokrati med ytringsfrihet,jo finne opp et ord som rasisme for deretter å innføre en eller flere lover slik at den som uttaler seg risikerer strafferetslig førfølging ved å si sin mening,som ikke har noe med rasisme å gjøre pr.df.Det eneste myndighetene oppnår med det er å gi enda mer fritt spillerom for disse kreftene som er i ferd med å overta.

Takk så mye for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

26.05.2011 kl.19:00

Peggy ? jeg må bare få lagt ut dette :) skrevet ifjor til avisene.

EUROARABIA

Se Norges blomster land

Vi tar inn alt i Guds navn

Selv Allah er velkommen til fest

Og muslimene ser på oss som hunder flest

Vi støtter og roser prosjekter i hytt og pine

Her forsvinner alle oljepengene så det griner

Vi blåøyde Nordmenn Ola og Kari

Denne festen kommer ikke til å bli varig

Nå har de jaggu fått en riktig stor moske

Om ikke lenge er det til Allah vi må be

Farvel vår frihet av vestlige kultur

Farvel til vår Guds frie natur

Europa står nå virkelig i fare

En muslimsk stat den blir å vare

Euroarabia regjeringen trykker til sitt bryst

Er det noen Norske barn her spør julenissen til sist

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.19:02

magnhild:Takk så mye,magnhild.Sisselfish og jeg er veldig godt på nett i de aller fleste saker,både i denne bloggen og hennes.Det gir en fin atmosfære og riktig utgangspunkt for virkelig gode debatter.Vi ønsker selvsagt å dra med oss så mange som mulig i debattene,både i hennes og min blogg og vi håper på at vi bidrar til det selv med den gode tonen fra alle bidragsytere i kommentarfeltene.

Jeg snakker visst for sisselfish også her,men jeg tror helt sikkert at det er greit for sisselfish.

Ha en fin kveld.Klem.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

26.05.2011 kl.19:05

To hoder tenker bedre enn ett :) Så jeg gir min fulle støtte til det her :)

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.19:11

sisselfish:Er det du som har skrevet dette ? Da må jeg bare få ta av meg hatten med en gang !! Og jeg vil ikke kommentere det,men bare si pass deg for onkel politi.....Kanskje noen faller for fristelsen til å slå om seg med rasismeparagrafen fast bestemt på å håndheve den.Er jeg i faresonen tro ??? Det er mulig,da alle vet at kvinner og barn blir rammet først,og når man har tatt kvinner og barn,er man så utslitt at man ikke orker å ta hverken mordere eller terrorister og iallefall ikke utlendinger som bryter rasismeparagrafen.

Takk så mye for at du la dette ut i min blogg,det setter jeg pris på.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.19:15

Toril:Takk så mye for det.

Sisselfish skriver veldig mye bra i sin blogg også,har du vært innom den ?

Ha en kjempefin kveld du også.Hilsen synskepeggy.

Inger J

26.05.2011 kl.19:15

Haha, Stem FRP!!!!!!!

sisselfish

26.05.2011 kl.19:20

Joda SKYLDIG :) Det ble trykket i avisen her oppe tilogmed (selv om avisa er rød) Det er vel noe som heter pressefrihet her i landet??? eller har vi forandret grunnloven og alt annet her?he he. Jeg blir egentlig sjokkert over hvor lite innsikt folk har i dette med innvandring/asylanter hva de er på tokt med. Får å si det rett ut; vi kommer til å bli tatt på senga den dagen de har nok folk inne i styreverv etc. Vi kommer til syvende og sist bli som tilstanden i Malmø. At folk sitter på gjerdet, skal godta at de kommer seg inn over alt, de overtar jo for f.. hele landet vårt til slutt. Vi blir kallet rasister så snart vi protesterer på fremmasjen deres. OKEY rasebevisst da. der. Jeg blir noe provosert over holdningene til folk, blåøyde og har ikke fulgt med i timen. Hadde de bare studert land etter land med historiens bakside så hadde de skjønt hva som skjer nedover i europa. Neida, vi skal visst gi i fra oss Kongen og hele konge riket,ups, det stemmer Jens og Støre tar seg av den biten. hmmmffrrr... utblåsning nr 2

sisselfish

26.05.2011 kl.19:31

Stemmer du Frp inger? jeg fikk tilbudet her på kystpartiet, elsker å fiske vet du

Toril

26.05.2011 kl.19:34

Ja, jeg har lest bloggen til Sisselfish, og jeg er kjempeimponert over det hun skriver!:) Hun treffer spikeren på hodet i sine innlegg, og den hun har fått en gave i å skrive!:) Det skal være sikkert!:)

26.05.2011 kl.19:48

Sisselfish: Nei hehe, men de er da så for det som diskuteres her;)) Tørr ikke ta det i munnen min, for da er jeg vel rasist, hehe.Jeg stemmer for bedre hverdag i alderdommen, der alle for enkelt rom, og det blir plass til alle, nå når eldre bølgen kommer!!

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.20:31

Inger J:FRP gjør seg aller best der de er - i opposisjon - der kan de slenge dritt og kritisere alle andre partier så mye de ønsker.Du vet hva man sier,de verste kritikerne har det for det meste i kjeften....

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.20:38

sisselfish:Alt dette tema omfatter er så og si tabubelagt alt sammen,det finnes noen som har alt å tjene på at det ikke får for mye fokus.Myndighetene vet hvor dette er på vei og så gjør de fleste andre,allikevell er det noen som har fått innblit andre om at det beste er å koste det under teppet og late som om problemene ikke finnes.Hvem er det som skyter først og spør siden (sjokktatikk) og hvem er det som blir grundig lurt til å tro at alt er såre vel ???

Jensemann har jo blitt kalt kronprins før....

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

26.05.2011 kl.20:46

Eldrebølgen blir som sagt ett kjempe problem, så hvem som tørker kari og Ola bak er ikke lett å forutsi, kan være en svensk hjelpe pleier eller noe annet...hvem vet...Så man gjør seg noen tanker da vi snakker om hjelpende hender her.

Jeg har det kanskje med å si det som jeg ser det, pluss studert det. Om allmenheta ikke tåler å høre sannheta er en annen sak. Har vel på en måte følelsen av at dette er en tikkende bombe. Tiden er ikke riktig ennå, men DEN KOMMER. Spørsmålet er da bare hvor vidt regjeringen ser dette, og stopper den muligheten til at de kan komme slik i posisjon i regjering som byråd og andre verv. Man kan jo spørre seg hvor mange sitter i de ulike partiene med etnisk bakgrunn? Hvor mange ståtr på listene til å komme inn i slike posisjoner på valglistene? Jeg vet alle hyler og griner om dette demokratiet her i Norge, synes ikke det er så mye demokrati når ett politisk parti blew desinget for arbeiderene den gang, og er imot arbeiderene i dag. Skal ikke skli så langt ut på linja her med denne regjeringen, de bør vel VÅKNE OPP og se hva de gjør

Allis

26.05.2011 kl.21:20

LOL! Ja, en får stemme FRP sånn at kommunen får 25.000 kr pr innvandrerhode vi returnerer. Samtidig må en jobbe 13 timers arbeidsdag og 60 timers arbeidsuke uten overtidsbetaling, en får mindre ufør penger, en får begrenset streikerett, lånekassa avvikles for ungdommene som vil utdanne seg, grunnskolen mister ett år, en mister bostøtten om det går skikkelig skeis og bøndene i utkantstrøka ville fått det enda tøffere med arbeidsplasser siden de kutter støtten til bøndene... LOL... Men ka betyr det. Så lenge norge ikke får mere innvandrere og 18 åringer kan kjøpe sprit døgnet rundt..

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.21:33

Allis:Skrekk og gru....en ting er iallefall helt sikkert FRP er ikke forenlig med slik de fleste av oss ønsker å ha det.

Det er fks.umulig å kombinere fagforrening og FRP,det burde kunne la seg gjøre,men jeg har personlig erfart at det gjør det ikke.

Jeg tror det var IngerJ som kom med forslag om FRP,forsto at det måtte være en spøk.

Jeg har partiprogrammet til FRP fra -92.Jeg sier ikke mer....

Takk så mye for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Inger J

26.05.2011 kl.21:45

SP. Ja det var en skikkelig spøk, jeg satte det på spissen , det med FRP:)

Nei, glad jeg snart skal vandre heden av en eller annen grunn, så jeg slipper dette.

De partiene lyver så det renner uansett, Norge går snart til dundras, alle pengene sendes til utlandet istedet, og etniske nordmenn må på fattigkassa. ( må gud forby det skjer)

ufo

26.05.2011 kl.22:11

Ja vi bør kanskje prøve å få flere Nordmenn med i konkuransjen,men vi burde hatt flere i helsevesnet og andre ting som vi mangler folk til. Men er enig når du sier utviklingen går i feil rettning. I regnskogen i Somalia skjenner nesten alle til det Norske systemet. De vet at de får penger uten å jobbe. Men samtidig så synes jeg vi bør slippe inn noen som er vilig til å jobbe,slik kan Norge få bilig arbeidskraft og samtidig som de tjener på det.

Vi trenger også folk til å takkle eldre bølga som kommer. Vi i Norge er ikke mange nokk til å kunne klare å takkle det. Synes vi burde få til et annet system som hadde gjort det lettere å få jobbtilatelse i Norge,men samtidig gjort det vanskeligere å sluntre unna.

Men enig at den utviklinga vi ser i dag går feil vei. De utnytter det Norske systemet og mange gidder ikke å jobbe.

Igjen et veldig godt innlegg av deg.

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2011 kl.22:40

ufo:ufo:Vi får vel se når det gjelder den forestående kritiske eldrebølga.Personlig så tror jeg det er en nøye planlagt krisemaksimering av et når,hvis,om og men problem,skapt for å ta fokus vekk fra bla.arbeidsmarkedsproblematikken,som fra nå av bare blir større.Man må jo ha noe å skylde på når ulendinger går i arbeid mens nordmenn tvinges over på arbeidsledighetstrygd.Snillisme blei man jo enig om at det var slutt på tidligere i debatten her i bloggen.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Iceman

26.05.2011 kl.23:55

Hei Synskepeggy! :-)

Er veldig enig i alt som er sakt her.

Blandt annet dette med innvandrere og forskjellsbehandling. En ting er å hjelpe dem,men når de får bedre goder og langt mere fordeler o.l. enn vi som er Norske, er det noe som er riv ruskende galt et sted.

Har selv også vært ute for saker som har vært temmelig graverende.

Tror noe av dette er grunnen til at det oppstår rassisme.

Hanne Lisa

27.05.2011 kl.00:51

Hei. Har du en mail jeg kan nå deg på? :)

27.05.2011 kl.10:43

Det er ærlige nordmenn med lys hudfarge som "røver trygdesystemet vårt". Det er også utenlanske med lys og mørk hudfarge som gjør det samme.

Det er viktig å tenke på at mesteparten av dei som kjem her til landet, er snille og ærlege mennesker, uansett hudfarge og opprinnelse.

Du skal lære eit menneske å kjenne før du kan dømma dei.

Opprinnelsen og kulturen mennesker kjem frå er ein stor del av mennesket sjølv om dei krysser landegrensene. Dei blir ikkje "nordmenn i sjel og kropp" med ein gang dei går over grensa.

Hadde alle land i verda hatt eit anstendig trygdesystem, god økonomi ville me ikkje hatt arbeidsinnvandring.

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2011 kl.11:46

Anonym:Ingen dømmer noen.Det som kommer frem her er objektive observasjoner gjort gjennom flere år,i full offentlighet.

Dessuten (om du har lest innlegget) så kommer det klart frem både i innlegget og kommentarene at kritikken er rettet mot de (myndighetene) som gjør slikt mulig.

Uansett hvilket motiv utlendingene måtte ha for å komme hit,er det ikke for å bidra til felles interesser.Aldri ! Pengene og velstanden vil de ha,men å la seg integrere i det norske samfunnet,nei takk.Istedet må Norge og nordmenn legge til rette for dem hva de måtte ønske.Veldig mange av dem sier rett ut at de ikke er interessert i å ha noe med det norske samfunn og nordmenn å gjøre.

Husk at forskjellene hadde ikke vært så synlige mellom nordmenn og utlendinger som de er, om ikke det var for at det er utlendingene selv som ønsker at de skal være der.

Hilsen synskepeggy.

kjersti

29.05.2011 kl.00:09

EIT dikt om SYSTEMSVIKT

Systemet svikta,dei va ikkje forplikta

til å gje ei hjelpande hand.

Dei laug om tom kasse,dervar ikkje ein masse,

men nok til ei hjelpande hand.

gamal krok på gangen lyt liggja,dei sa att kassen var tom? I skulen dei sparar på lærar blyant og visk,dei sa att kassen var tom¨..(?)

Ung som gammal i norges land,ikkje godt med ""feil og lyte".

når kassen er tom,ein vert nedprioritert og NORGR VIL""INKJE-VETTA" deg yte.

dette er takka dei gamle får,og dei unge som slit har ikkje ein sjanse.

Nei kassa er tom.medaljebaksida er ikkje fin

der ho mot oss grin.

ja ,kassen blir tom og penger kasta ut.Til frammande land ,og ikkje til Kari og Knut

det er trist og føle seg framand i heimlandet sitt.Trist og erkjenna at dei følte seg IKKJE forplikta til å gje ei hjelpande hand.

Eig dei ikkje skam i livet? Eg bare undras,då eg skjemmest på deira vegne.

Eg lure på:Ville dei gjort det samme mot seg sjølve og sine egne?

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits