I hardt vær !

Det finnes noen som ikke klarer å styre seg selv.De vet hvem de er og de vet hva de bør gjøre,men ikke pokker altså,om de lærer og tar til etteretning fra sine utallige tidligere skandaler.Nei,man skal ha kaken og spise den også.Man bare må,kan ikke hjelpe for det,at man til stadighet må delta på fyllefester,man bare må ha selskap av damer med mer enn tvilsom karakter,man bare må leve opp til mottoet "hæla i taket og tenna i tapeten".Jeg,for min del,mistet fulstendig sans og respekt for vedkommende da det for noen år siden blei kjent at han skjøt elg fra helikopter,han sa til og med at dette var så moro at dette skulle han gjøre flere ganger.Det var da jeg forsto at det var mye "rusk" i toppetasjen der i gården.

Som man reder så ligger man,det gjelder både for kong salomon og jørgen hattemaker,men det vet kanskje ikke svenskekungen,han har vel vært for opptatt med å stelle i stand skandaler til å bry seg om å få det med seg ,og for opptatt til å få med seg hva som passer seg av oppførsel.Svenskekungen er nok ikke sur og gretten og nekter å la seg intrvjue for noe han har gjort,nei kungen er sur og gretten fordi at han har blitt oppdaget,han blei tatt med buksa nede - igjen.Han er barnslig hele kungen.Han oppfører seg som en trassig treåring som blir tatt med hånden i honningkrukka.Men jeg føler med familien hans som virker være oppegående på alle måter og som nå må slite med "bakrusen" til en kunge som ikke kan styre seg selv.

Monarkiet lenge leve - eller ???

Hilsen synskepeggy.

 

9 kommentarer

Inger J

27.05.2011 kl.09:43

God formiddag SP

Hehe, ble gjette konk om hvem du mente, men skjønner jeg må til nabolandets øvre del.

Ja. selv de store gjør feil, er det ikke rart ??

Selv for de store er det menneskelig og feile, bare at for dem blir det slått stort opp, men for deg og meg, så kan vi gjøre masse rare ting, og folk ser det ikke, eller de ser oss ikke;))

Er glad jeg er ukjent.

Ha en fin dag:)

Jaggu er det helg snart igjen.

Tiden flyr!!

bjarteogsidsel

27.05.2011 kl.10:07

Hehehe...ja eg ler av den karen der..alt er nok ikkje helt rett plassert i toppen kanskje? Nei det er som du sier, han er sur for at han vart oppdaget..han må jo få kose seg litt..han er jo kungen..hehe...stakkars Sylvia, har aldri forstått hva ho såg i han i første omgang..æhh...bortsett fra at han var kronprins..det hjelper jo litt:-))

Klem fra Sidsel

Toril

27.05.2011 kl.11:29

Ha, ha, ha!:) Kjempebra innlegg!:) Jeg sitter bare og småflirer for meg selv. Takk og lov at man ikke er kongelig eller en annen kjendis for den saks skyld!

Kanskje en av årsakene er fordi innavlsprosenten hos de kongelige, og da særlig i Sverige er litt for høy. Det er jo strengere restriksjoner på innavl hos rasekatter enn hos kongelig jo!

Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god helg!:)

Inger J! Du som er så kjempeflink til å ta bilder, burde meldt deg på til noe som heter "Himmelsk Fredag" på en Petunia sin blogg http://petuniablogg.blogspot.com

Det blir flere og flere bloggere som er med på disse himmelske fredagene, og jeg storkoser meg med de mange fine bildene som bloggere fra Norge, Sverige og Danmark sender inn!:)

Inger J

27.05.2011 kl.11:41

Takk Toril, skal se innom der:)

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2011 kl.11:56

Toril:Den innavlsforklaringen din må være årsaken til utageringen til han der karen.Han kan være glad for at han er kongelig,alle vet hva som skjer med dem som utagering kommer ut av kontroll på,iallefall her i Norge,her kommer man ikke unna med en troverdig forklaring på upassende oppførsel i media.

Ha en fin dag og god helg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2011 kl.12:00

bjarteogsidsel:Kanskje de trenger en slik offentlig "galning" til å live opp litt i hverdagen.Alle vet at svenskene ikke akkurat er "dødelig" rammet av humor.Nå finnes det vel unntak fra regelen,men de svenskene jeg kjenner er noe i overkant pessimistiske.

Ha en fin dag og klem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2011 kl.12:05

Inger J:Jeg regnet med at du forsto hvem jeg har i tankene her,vil jo helst ikke nevne navn.Jeg tror ikke kungen selv mener at han gjør feil.Jeg tror han mener at han er en humørspreder og en partyløve og at man bør være glad for at man har en slik livat fyr i sin øvre del.

Ja,tenk helg igjen.Arbeidshelg på meg.

Ha en fin dag du også.Hilsen synskepeggy.

Iceman

31.05.2011 kl.13:52

Hei Synskepeggy! :-)

Er enig i at det er synd i familien hans. Men jeg har sakt det før, at kongehuset skulle hvert avviklet og det syns jeg gjelder for sverige også...Spesielt når vi ser hvordan enkelte oppfører seg...

Ha en fin dag!

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.19:32

Iceman:Jeg er enig,er ikke selv så overbegeistret for monarkiet hverken her til lands eller andre steder.

Han er nå (om mulig) enda mer patetisk etter diverse,rett og slett pinlige opptredener i media de siste dagene.Det er ubehagelig å være vitne til at noen er så til de grader utilpass og samtidig vrir seg som åler mens de lyver så de tror det selv.Det hjelper ikke om det er svenskekungen som unnskylder seg med at han ikke husker,det gjør det hele bare verre.

Takk så mye for kommentar.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits