Man skal tidlig krøkes....

Noen ting er det best at man ikke vet noe om for sin egen skyld.Mange ting man får vite kunne man vært foruten,da det alltid bringer tanker,blider og visshet som man ikke ønsker å ha.Så lenge man ikke vet kan man heller ikke forholde seg til det.Skylappene får fremdeles sitte godt der de er.Det er mange ting jeg ønsker at jeg ikke visste og her er en av dem :

Elleve mennesker blei torsdag henrettet i Iran og fem av dem blei henrettet offentlig,de blei hengt med publikum til stede.Ifølge Iran Human Right deltok en mindreårig gutt i henrettelsen.Han skal ha trukket vekk stolen som den dødsdømte sto på !!!

Det er noen få ting det rett og slett er umulig for meg å forstå og dette er en av dem..

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Sjokoladeheksa

29.05.2011 kl.09:18

Jeg har ikke ord. Det er bare forferdelig..

Sunniva

29.05.2011 kl.09:26

Det er helt forferdelig :(

ufo

29.05.2011 kl.10:39

De er helt på jordet. Iran er på 2 plass når det gjelder henrettelser,kina er på første plass. Det burde ikke vært lov at mindreårige kan hjelpe til med henrettelser. For et års tid siden leste jeg om noen persjoner som skulle henges. Poletifolka sto og gliste mens de så på. Ble rett og slett sint av å se at de syntes det var moro.

Henging burde vært forbudt. Hvis de skal ha dødstraff burde de i værtfall ha brukt mer humane metoder,men de burde helst ikke hatt dødstraff i det hele tatt.

lagermodeller

29.05.2011 kl.11:24

Hei, vil du vinne et gavekort på 250 i Dinsko, Bianco eller Nilson, gå inn her og bli med: http://lagermodeller.blogg.no/1304958066_konkurranse__vinn_gav.html#comment

-Lagermodeller.blogg.no, legg med til som venn !

sisselfish

29.05.2011 kl.12:21

God dag Peggy :) Jeg slenger meg på her som vanlig.

Det er helt utrolig at mennesker ikke kan skåne barn mot den grusomheten bare ett menneske kan sette i stand. Man kan selvsagt lure litt om dette er inndoktrinert i deres kultur eller om dette er rett og slett underholdning som kan sammenlignes med datidens Colluseum.

Har aldri skjønt dette med at mennesker ønsker å se blod, krig og fordervelse, hvilken glede gir dette menneskeheten? Fra tidens morgen har det vært uenigheter og krig. I hvilket navn? De mest barbariske metodene er jo offentlige henrettelser. Forlystelsen hos mennesket. De blir som barnesoldatene i Afrika, de skal opplæres tidlig til å ta ett og flere menneskeliv, for hvilken pris? Ett ødelagt menneskesinn og syn på menneskeheten. Vi er vår værste fiende på denne kloden, og ingenting overrasker meg lengere.

Ha en fin dag videre Peggy, ett godt innlegg som kan debatteres ut i de små timer her. Jeg sparer litt på kruttet og meninger til andre også kan komme inn her å si noe.

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

29.05.2011 kl.15:51

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.

Jeg tror at det er inndoktrinert.Man kan ikke finne forlystelse og iallefall ikke delta aktivt uten å være hjernevasket til å tro at slikt er greit,det er fordi at det ligger rett og slett ikke i menneskelig natur å oppføre seg verre enn dyr,man må få det inndoktrinert.

Barnesoldater (og andre soldater) uten respekt for liv eller noe som helst annet,kommer hit som tikkende bomber,det er bare et tidsspørsmål før man utagerer,og den eneste måte man vet å utagere på er vold og helst drap.Huff.

Jeg husker at det var en tenåringsjente som blei steinet ihjel i Iran,det var visst noe med at hun var blitt voldtatt av onkelen og blitt gravid og det skulle hun altså steines ihjel for,i full offentlighet.Det var offentliggjort en video som noen hadde tatt med moblitlf og filmen hadde noen klart å smugle ut,den blei vist over hele verden.Der viser det, i tillegg til selve steiningen at mødre som vitner dette har sine små barn på armen,barn leker og løper rundt i området mens steiningen pågår,det er som om det er helt vanlig for dem og ingen reagerer på det som skjer.Man gjør seg jo sine tanker etter å ha sett noe slikt og den videosnutten kommer jeg aldri til å glemme.Det er vel ett av de verste eksempler på "normalisering" av barbarisk oppførsel som noen har sett.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Iceman

31.05.2011 kl.13:44

Hei Synskepeggy!

Helt forferdeligt!!!! Ikke rart de ender opp som tyraner når de vokser til.

Såg også den om hun unge jenta --- sånt gjør meg helt kvalm...ja blir faktisk fysisk syk av å se det. No greide ikke jeg se så mye på det heller da, men det var nok til at jeg forstod hva som foregikk...Stakkars de som blir berørt av den galskapen.

Ha en fin dag!

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.19:46

Iceman:Den filmsnutten om steiningen av den stakkars jenta var fryktelig,men nesten verre var det å se på tilskuerene til det,de oppførte seg som vi gjør når vi er på fks.fotballkamp.Det verste var at det såg ikke ut for at noen var berørt av galskapen som utspant seg,det er skremmende rett og slett.Noe er virkelig fryktelig galt i et slikt bilde.

Takk for kommentar og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits