Nei,nå altså !!

Nå skal det bli lettere å uttransportere kriminelle utlendinger.Jippi,tenkte jeg da ,nå har endelig noen  tenkt å ta på alvor og gjøre noe med et stort problem som bare blir større. Oslo kommune med de politiske toppene i spissen har funnet seg en genial måte å kvitte seg med problemet.

Uttransportert blir de ja,de kriminelle utlendingene,men ikke ut av landet.Nå skal de uttransporteres vekk i fra hovedstaden og ut til mindre kommuner rundt om i landet,slik at de kan overta problemet. Jensemann&co er blitt lei av et uløseligt problem rett utenfor egen dør,nå er det på tide at andre overtar.Jeg tipper at neste års budsjett til kommunene ikke rommer bevilgninger for å bekjempe økt kriminalitet i de kommunene som blir pålagt å ta imot dem.Og hvem må lide for at poster strykes til fordel for nye uforutsatte utgifter ??Det er skolebarn og eldre og andre trengende.

Uttransportering av kriminelle utlendinger kan være så mangt,det ser ut for at uttransportering er blitt noe helt annet enn hva jeg trodde det var.

Hilsen synskepeggy.

12 kommentarer

scar1012

31.05.2011 kl.19:09

godt innlegg :)

forøvrig god blogg også :)

ha en god dag!

sisselfish

31.05.2011 kl.19:11

God kveld Peggy :) Satte kaffen i vrangstrupen her nå, er dette virkelig mulig? Har ikke Jensemann sett på regnestykket sitt ang å sette disse på fly ut av Norge eller ? Det koster den Norske stat ca 1,5 mill i året å ha en innsatt i Norske fengsler. Hvor mye koster det å kaste de ut av landet med å sette de på ett fly? Skal vi se... regne regne... jo igjennomsnitt pr fly billett en vei ca 3800 kr. Det må da være den billigste og beste løsningen...

Kjempebra innlegg Peggy som vanlig

Ballen ligger litt hos andre her nå, så kommer jeg sterkere tilbake.

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.19:21

sisselfish:Hei,sisselfish.Jeg også,jeg trodde rett og slett ikke mine egne ører.Når er grensen nådd egentlig !! Enig med deg,ser om noen tar den.

Regnestykket ?? Har han hatt matte på skolen han der Jens,man kan jammen begynne å lure på det......

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.19:22

scar1012:Takk for det du.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

31.05.2011 kl.19:47

Det er jo noe betenkelig med denne løsningen her. Meldeplikt...hmm de blir jo bruk av skattepenger så allerede vi har skattet til staten av, skal dette sysselsette såkallede oppmenn til å passe på disse at de ikke skal begå mer kriminelle handlinger. De har vel allerede vært fremstilt i rettsapparatet, som vi skattebetalere har betalt for dem. Ved disse kriminelle handlinger tenker jeg på tyverier ol. Dette har allerede kostet forsikring selskapene meget, over alt hvor vi snur dette, så har de kostet Norge masse penger, skal vi da videre betale for denne "søppla" med å gi de en sjangse til??? Håper dette ikke blir gjennomført, når skal Norge gjøre kollektivt opprør med alt dette tullet regjeringen legger frem?

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.19:59

sisselfish:Jeg er helt enig,det er noe veldig betenkelig med denne løsningen her og det har ikke bare med økonomi å gjøre.Man kan jo tenke seg konsekvensen av å integrere krimminelle (søppla) i små kommuner som har et godt miljø og "overkommelige" problemer fra før.Meldeplikt....de kriminelle utlendingene ler av oss dumme nordmenn og har null respekt for noenting som helst,heller ikke meldeplikt.Og om de overholder meldeplikt er ikke det noe hinder for dem i å utføre alle slags store og små kriminelle handlinger.De "store" gutta i hovedstaden er nok mest interessert i å kvitte seg med et problem - og ansvaret for det.

Jeg kjenner at jeg blir både irritert og opprørt over dette her så kollektivt opprør er jeg i riktig humør for nå.Jeg er med !!!!

Vi blogges.Hilsen synskepeggy.

bjarteogsidsel

31.05.2011 kl.19:59

Er så enig med deg og Sisselfish i denna saken. Eg vart helt svett da statsministeren kom med dette "geniale" forslaget! Og eg vart rasende! Flytte disse utskuddene på landet??? Hvorfor ikke sende de luks ut av landet, nå får vi pinadø se å slutte med det her tullet. Vet du...eg har bare lyst til å banne og steike...er skikkelig opprørt! Jens og soria moria gjengen må ta til vett og kuute ut den her vanvittige måten de styrer landet på....arghhhhhhhhhhhh

Klem sidsel

ufo

31.05.2011 kl.21:38

Håper ikke forslaget blir vedtatt. Her jeg bor har vi ikke noe problemer med kriminalitet i det hele tatt,men hvis de skal sende de utelendingene som selger narkotika til landet kommer det til å bli mere kriminalitet her også,eller kanskje de begyner å ta bussen inn til byen i stedet. Det hjelper ikke noe i hvertafall.

De som kommer hit for å selge narkotika burde heller blitt sendt hjem med en gang.

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.22:35

bjarteogsidsel:Ja,hva er det de tenker med.Det virker for utrolig dumt og lite gjennomtenkt til å kunne tas på alvor.Vi har hatt asylmottak her i nærheten i åresvis og det er ikke mindre enn en tragedie for nærmiljøet på alle måter.

For en gangs skyld føler jeg virkelig for å ta i bruk stygge ord for å få uttrykket meg skikkelig,men gjør det ikke da det ikke hjelper på noe av den reine galskap som de styrende myndigheter finner på.Det er på tide de kutter ut nå og finner seg noe annet å gjøre enn å styre landet vårt rett på dunken.Jeg tror at hele regjeringen hadde lykkes bedre med å styre over Veranda/m familie,du vet,de sier ikke så mye endene,bare de får litt brød innimellom.

Ha en fin kveld du også og klem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2011 kl.22:41

ufo:Nei,jeg håper virkelig ikke at et slikt "sinnsykt" forslag blir vedtatt,kan du tenke deg for en tragedie for små idylliske og rolige kommuner.Men det forskrekker meg ikke om det faktisk blir vedtatt,noen gjør mye for å kvitte seg med et problem som de ikke vet å løse selv.Hvor som helst og til bekymring for hvem som helst bare det forsviner herifra,er vel tanken der i gården.

Takk for kommentar.Hilsen synskepeggy.

mj.

02.06.2011 kl.00:00

ja dette er forferdeligt,lurer på om de har noe og tenke med ,ingenting,no må vi få ei annen regjering ,som tenker annerledes,la FRp,få styre litt ,så får vi sjå korleis det går kan ikke bli verre når det gjelder asylsøkere og narkohandel ,ivertfall.mvh,mj.

Livet mitt som klarsynt.

03.06.2011 kl.16:40

mj.:De har iallefall så mye å tenke med at de har klart å klekke ut en genial plan for hvordan bli kvitt sitt store problem og ansvaret for det.Bare det å komme med et slikt forslag forteller meg at de eier ikke skam i livet noen av dem (som er satt til å styre - av oss).

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits