Luksusproblem !!

Hadde aldri trodd at jeg skulle savne blogg og bloggvenner så mye..

Etter tordenværet fredag kom jeg meg ikke på nett samme hva jeg gjorde.Frustrasjonen var stor etter mange forsøk og bestemte meg for å kontakte reperatør.Det var jo fredag ettermiddag så frustrasjonen blei enda større da jeg fikk beskjed om at jeg måtte vente til mandag,og kanskje enda lenger også pga ferieavvikling før noen (kanskje) kunne se på hva feilen kunne være.Det var bare å smøre seg med tålmodighet og det er slett ikke lett for utålmodige meg.

Tidlig i dag morges blei jeg oppringt av en strålende blid kar fra opperatørselskapet og han rettet feilen for meg via telefon.Har ventet de to timene med datamaskinen på.Og stor var gleden da jeg såg at jeg er koblet på igjen.

Nå er alt tilbake i riktig gjenge,humøret mitt har kommet seg mange hakk og jeg kan begynne å blogge igjen.På tre dager uten nettforbindelse har ideene til innlegg hopet seg opp og nå vet jeg ikke hvor jeg skal begynne....enda et problem...

Har jeg vært rammet av abstinenser,tro ? Noe vesentlig har iallefall manglet her de siste dagene..

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

sisselfish

08.08.2011 kl.11:36

Velkommen tilbake :) Ja du har vært savnet. Ønsker deg en kjempefin dag fra nord.

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

08.08.2011 kl.11:43

sisselfish:Takk så mye,sisselfish.

Ha en kjempeflott dag du også.Hilsen synskepeggy.

Toril

08.08.2011 kl.18:25

Kjempekoselig å ha deg også tilbake!:) Savner jo deg når du ikke blogger. Hver dag må jeg inn for å lese om du har oppdatert bloggen din med noe nytt og interessant!:) Selv har jeg vært borte i helgen. Vi har vært i bryllup til min kjære mann sin nevø, og vi har hatt det kjempekoselig!:)

Ønsker deg en kjempefin mandags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

09.08.2011 kl.14:44

Toril:Takk så mye,Toril og fint å høre at dere har hatt det så hyggeligt i bryllupet.

Bloggklem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits