Troverdig ?

De fleste har vel en sånn passelig kontroll på hvem man er i slekt med,noen ganger kan det kanskje skje at det dukker opp overraskelser,men helt sikkert ikke ofte og helt sikkert ikke så nær slekt som onkel.

Allikevel klarer den nyutnevnte lederen for 22.07-kommisjonen å takke ja til å lede hele kommisjonen vel vitende om at vedkommendes onkel er en av Jens Stoltenbergs toppjurister.Trodde og håpet man på at ingen ville finne det ut,eller trodde man at man ville komme unna med det og om det da blei oppdaget på et seinere tidspunkt, ta den velkjente vrien i visse kretser, at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse.Hvor mange flere er det i den samme kommisjonen som muligens er innhabile - eller bestekompis med noen som kjenner noen...

Denne kommisjonen,som flere før denne,har mistet min tillitt lenge før de har begynt å granske noe som helst.Hvordan kan man vite om de er troverdige når dette er starten på deres granskning.Og om denne vedkommende nyutnevnte leder blir fjernet,hvordan kan man vite om det ikke finnes en eller flere andre i samme kommisjon med litt uklar slekt eller litt tett vennskap med en eller annen i den rette kompisgjengen.

Hvorfor ikke ta med noen av dem som faktisk var med på dramaet i denne kommisjonen,jeg er sikker på at de som var der,de som reddet liv der profesjonelle skulle ha gjort det, har mye å bidra med.Kan det være at de er oversett fordi at de bare er helt vanlige sivile..

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

anonym

17.08.2011 kl.13:14

Korrupsjon,innhabil,politikere og andre profilerte toppfolk gjør den ene megatabben etter den andre.

Jo høyere man er i de sosiale lag,jo mer kommer man unna med.

Det er bare å lese aviser og ellers følge litt med,nye eksempler hver eneste dag.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2011 kl.14:19

anonym:Jeg er helt enig med kommentaren din her.Dette er en "snill" historie i forhold til mye annet mer skandaløst og graverende som blir avdekket fra tid til annen.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits