Nå er det gjort.

Nå har jeg gjort det,og det kjennes ganske godt,faktisk,litt bedre denne gangen enn alle andre ganger før.Det er en markering,en protest  som motvekt mot tendens man har sett i det siste og som man ikke liker.Og jeg er en født optimist så jeg har en udiskutabel tro på at en kan gjøre en forskjell - noen ganger stor forskjell også.

Nå er det viktigere enn noen gang å bruke sin rett og gjøre sin borgerplikt,man må vise at ingen kommer noen vei på sympatibølger.Å kaste valgkort i søpla,brenne det eller rive det i stykker,å ikke ville bruke det i år pga ting man har reagert på i noens tjuvstart på valgkampen,er  rett og slett en meget barnslig måte å reagere på og baner bare veien for enda mer makt til dem man ikke ønsker skal ha makten.

Det er for seint å hente frem valgkort som er kastet,prøve å reparere valgkort som er revet i stykker eller brent når man oppdager at disse menneskene først og fremst er politikere og man igjen får kjenne på lommeboka avgift på allerede skyhøye avgifter,høyere skatter,idiotiske politiske vedtak osv.....

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Rune Brun

21.08.2011 kl.15:22

Takk for å dele

Google-søk ( site: ecshox.com )

sisselfish

21.08.2011 kl.15:32

God dag Peggy :) Ja jeg skal ta det elekronisk i dag. Alt hender via nettet. Meningsmålingene daler litt, så da er nok sympatibølgen over for Jens og co. Jeg regner med at nå som hverdagen kommer mer på plass så velger nok folket etter sak og ikke smak.

Selv om noen i regjeringen opptrer som det skulle ha vært et stortingsvalg, er det en smule latterlige holdninger. Ja Jens ved roret, og avgiften for mottatt båt har vel de fleste glemt. Han kunne kanskje ha gitt denne til et godt formål, det er ikke alle etater som har utstyret i orden desverre.

Så får vi se hva valges kval blir i år, og hvem som sloss om ordfører stolene her og der. Min sympati stemme får nok ikke regjeringen.

Blogger Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

21.08.2011 kl.15:51

sisselfish:Jeg fikk med meg at meningsmålingene faller og det gleder meg og jeg øyner håp om at velgerne igjen har fått litt gangsyn etter å ha oppholdt seg i tåkeheimen sympati.Sympati der den ikke hører hjemme kan gjøre verre enn bedre.

I en måned nå har man ridd på sympatibølgen,feid alle andre partier ut over sidelinjen,den eneste som har fått markere seg litt,men ikke mer enn høyst nødvendig er ordfører i Oslo Fabian Stang,han måtte de vel slippe til.Etter denne tjuvstarten ber de forsyne meg om utsettelse på valgkampen til 22.august,heldigvis var det ingen partier som gikk med på det.

Utgangspunktet for valgkampen i år er meget urettferdig,og bønn om utsettelse var ikke annet enn rein tatikk,at man (velgerne) ikke gjennomskuer det.

Det er enda noen dager til valget,kanskje det går i "riktig" retning,meningsmålinger i det siste kan tyde på det.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

ufo

21.08.2011 kl.18:06

Synes at folk bør stemme som ved andre år. Vi må bevare demonkratiet ved å stemme ved alle valg uansett hendelser.

Livet mitt som klarsynt.

21.08.2011 kl.18:38

ufo:Det er jeg helt enig i.Man skal ikke la hendelser og sympati styre hva man velger,kan fort komme til å angre på det.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

kjetilrj

22.08.2011 kl.09:48

Sympatistemmer er en uting.. =(

sv: Takker så mye for at du tok deg tid til å gjøre bloggen min til en enda bedre plass å være! (likte kommentaren(e) dine). =D

Maria<3

22.08.2011 kl.14:51

Tror folk kommer til og stemme som før .. Man stemmer på det partiet man mener har mest for seg og hvem man mener kan styre best....

Uansett , noen sympati stemmer vil det nok bli , men hva så.. Det er ett fritt land så folk får stemme på det grunnlaget som føles riktig for dem.

Kanksje noen synes Stoltenberg opptrådte fantastisk under terroren , da under en utrolig vanskelig periode og stemmer på han.... Jeg har stemt Ap før og komer til og gjøre det igjen , er på den siden jeg alltid har vært.

Uansett Norge er ett så fantastisk godt land og bo i att det har lite og si hvem som regjerer , det er ikke de store forskjellene enten det er blått eller rødt ..

Men viktig att folk bruker stemmeretten , har man ikke gjort det kan man heller ikke klage !! :P

Iceman

23.08.2011 kl.20:11

Hei Synskepeggy. :-)

Er enig med deg. Alle som kan, må bruke stemmen sin og gå og stemme på det partiet de vil ha til makten som skal styre Norge.

Ved å gjøre det, kan en være med å gjøre en forskjell....

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2011 kl.10:11

Iceman:Alle bør stemme.Men motivet må ikke være sympati,det blir helt feil.Ser nå heldigvis at "sympatibølgen" er i fred med å avta,velgerne har tatt til fornuft igjen ser det ut for og det er bra.

Takk så mye for kommentar,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits