Klar melding ut.

Denne tenker jeg satt hos noen.Ett vennskapelig spark fra meg til alle menn som oppfører seg som idioter...men som vet bedre...

Hilsen synskepeggy.

 

3 kommentarer

ecshox

24.08.2011 kl.20:52

Takk for å dele

Ønsker å kjøpe sine egne par sko do

Kom ecshox

Toril

24.08.2011 kl.21:35

Ha, ha, ha!:) Lo godt nå ja. Tror du traff spikeren på hodet der!:)

Ønsker deg en kjempefin onsdags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2011 kl.10:06

Toril:Jeg har vært truffet et par mennemenn i det siste - verdensmestre på alle områder,tror de selv,ganske slitsomme og tåpelige typer også når man treffer på dem i jobbsamenheng.

Ha en fin dag og god helg.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits