For en herlig dag !!

Søndag morgen,den beste tiden på hele uken.Ro og stille,fred senker seg over meg og alt rundt meg.Det er enda noen timer til familien våkner og står opp,med det kaoset det bringer med seg.En fredfull liten stund bare for meg selv,en fin tid til å reflektere,tenke og meditere på.Jeg vet å sette pris på mine søndagsmorgener helt for meg selv.

Som alltid bruker jeg å meditere i disse stundene,i dag intet unntak.Temaene å meditere over kommer av seg selv og i dag blei det spørsmålet om det er mulig å være snill og å være effektiv på samme tid.Jeg mediterte over dette en stund før svaret var klart,logisk og riktig.

Det er ikke mulig å være snill og være effektiv på samme tid,like lite som det er mulig å være sint og effektiv på samme tid.Det er en tid for alt,det betyr at utsagnet "jeg gjorde/gjør det for å være snill" eller "jeg blei sint for å få det gjort" er helt feil og virker mot den hensikt man ønsker.

Gjør som jeg,bruk litt tid på å reflektere,meditere over dette,kanskje man kommer til samme konklusjon som jeg har gjort.

Fra nå av skal jeg slutte å være snill,jeg skal være effektiv,for det er å være snill..Fra nå av skal jeg ikke lenger være sint,jeg skal være dempet og rolig for det har mange,mange ganger større effekt enn dramaet ved å være sint.Bare prøv selv..

Ha en fin søndag.Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

Ingrid - kommenterer tilbake

28.08.2011 kl.12:46

Ha en fin søndag du og :)

Allis

28.08.2011 kl.13:11

Søndagen er bare best;-))) Herlig og bare "sose" rundt kose seg.. hehehe...

Ha en fin fin søndag videre;-)

Godt jobba

28.08.2011 kl.13:14

Det er en skikkelig dyping du kommer med her,ved første lesing er jeg fristet til å være ganske så uenig med deg,men ved nærmere ettertanke kommer jeg til at du har rett.

Denne er så dyp at den krever litt refleksjon.

Ønsker deg en fin dag videre.

mnkri ♥

28.08.2011 kl.13:27

ha en fin søndag du også ^^

Toril

28.08.2011 kl.13:40

Her er det også en kjempedeilig og avslappende dag!:) Selv om det regner ute er det varmt, og det er en kjempeherlig dag til å koble av og ikke tenke på mas og stress. Jeg har sittet og lest i en bok jeg fikk fra en venninne av meg i bursdagsgave. Den handler om hva slags budskap dyrene kan gi oss. Jeg har forelsket helt i meg i boken!:)

Ved siden av meg har jeg ei lita viltfarget abyssinerhunnkatt med løpetid som vil ha en elsker nå!:)

Ønsker deg en kjempefin søndag!:) Kos deg så mye.

Bloggklem fra Toril

Else

28.08.2011 kl.14:10

Hei

For nokre artige fine refleksjonar du kjem med idag. Å vera effektiv,... at det er kanskje det som er å vera snill?! Jau, det skal prøvast, og det har eg litt tru på. Tusen takk for nye tankar.

Å vera dempa og roleg i stressa situasjonar er vanskeleg, men det er nok også ganske sikkert meir effektivt enn å la kjenslene (over)styra.

God søndag vidare til deg.

Iceman

28.08.2011 kl.18:03

Hei Synskepeggy :-)

Ja, søndagsmorningen er fredlig og rolig.Og som du skriver, er det godt å få en liten stund for seg selv før resten av familien står opp.Idag var jeg så dum å "sløse" den bort på baking...

Men,men, fikk no lønn for strevet da en takknemelig familie stod opp til lukten og smaken av nybakt til frokost...

Ha en fin dag videre Synskepeggy.

kjetilrj

30.08.2011 kl.04:13

Søndagen er utelukkende til for å daffe, jeg daffer nesten hver enste søndag. Da sitter jeg i joggebukse, barbeint i godstolen, kaffe og internet, så vidt jeg gidder å bevege meg... i love sundays! =D

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2011 kl.13:36

kjetilrj:Du har helt rett,det er sånn som du skriver her søndager skal være.Med mindre man må sove bort hele dagen for å komme gjennom den siste tunge nattevakten i arbeidshelg.Det er nok derfor jeg setter så stor pris på de søndagene jeg har fri til å gjøre annet enn sove.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2011 kl.13:39

Else:Når jeg får være for meg selv,stille og roligt så kommer det mye (rart) ut av det.Dessuten har jeg alltid sagt at når det ser ut for at jeg gjør minst,gjør jeg mest....

Takk så mye for kommentaren.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2011 kl.13:41

Iceman:Vil ikke kalle det sløsing akkurat, jeg heller...ingenting er som en glad og fornøyd familie rundt seg..det er mer enn belønning nok det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2011 kl.14:01

Allis:Du har rett,det er slik det skal være.Ønsker meg søndag hele uken,jeg...

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2011 kl.14:08

Toril:Boken høres interessant ut,vi som har dyr rundt oss vet at vi kommuniserer med dem mer enn vi er klar over selv.Jeg har ingen problemer med å forstå mine dyr,de er meget tydelige.

Katter med løpetid er et slit,men ellers så har jeg også alltid en eller flere katter i fanget når jeg sitter i ro.

Ha en fin dag du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits