Trasige greier !

Ingen internettforbindelse,er noe dritt altså og et skikkelig irritasjonsmoment - for noen.Får bare vente med å skrive innlegg og svare på kommentarer til forbindelsen er oppe og går igjen.

Grunnet et kabelbrudd under gravearbeid ett eller annet sted i nærheten er jeg og mange andre her i området uten internett.Har ringt til opperatøren flere ganger uten resultat,de mener at det er noe feil på mitt utstyr - noe det ikke er,men det nytter ikke å forklare dem det.Hver gang jeg har ringt har de tilbudt å sende meg nytt modem og trådløs ruter,skal bli spennende å se hvor mange av hver jeg får tilsendt nå.Der,som andre steder vet jo ikke den høyre hånden hva den venstre gjør.

Får bare være tålmodig og komme sterkt tilbake så fort feilen er ordnet.Med mindre det blir litt tid til å sitte fremfor datamaskinen på jobb (natt),noe jeg ikke har særlig tro på,kan det bli en stund til jeg får blogget igjen.

Hilsen synskepeggy.

 

 

Én kommentar

sisselfish

30.08.2011 kl.17:06

God dag Peggy :) Får håpe det ordner seg for deg snart. Vi faste henger nok litt rundt omkring her som vanlig. Ha en fin dag videre

Blogger klemz Sissel

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits