Dette tror jeg på !

Det ordner seg,det gjør det alltid !

Hilsen synskepeggy.

 

8 kommentarer

wut

01.09.2011 kl.15:26

Det ordner seg når du sletter kommentarer ja. Tåler du ikke å høre at bloggen din gjøres til latter hos Unfiltered Perception? At du prøver å slå mynt på terrorhandlinger? Hvis du er noe til person, så regner jeg med at din neste bloggpost kommer med et motsvar.

Livet mitt som klarsynt.

01.09.2011 kl.22:15

wut:Som jeg har skrevet før,jeg skriver om det jeg opplever og så får andre mene hva de vil.Jeg prøver ikke å overbevise noen,da jeg mener at andre må overbevise seg selv.

Ang resten av kommentaren din her,får du stå for dine egne uttalelser og uhørte påstander.

hilsen synskepeggy.

Iceman

02.09.2011 kl.20:47

Hei Synskepeggy :-)

Er det noe jeg ikke har fått med meg her????

Anngående innlegget, så minner denne sangen meg masse om en helt spesiell person.....

Livet mitt som klarsynt.

03.09.2011 kl.09:46

Iceman:Det er ikke noe du ikke har fått med deg i denne bloggen,nei.Men det skal visst ha blitt skrevet om synskepeggy i andre blogger - igjen.Det sies at bloggen min skal være "radbrukket og latterliggjort",jeg aner ikke hva man mener med det,da jeg ikke leser bloggen til vedkommende som har skrevet det.Mange har forsøkt seg på å "radbrekke og latterliggjøre" denne bloggen før,ingen har hatt særlig hell med seg så vi får se...Å begynne å skrive motinnlegg eller forsvare meg,slik det blir oppfordret til er helt uaktuelt for meg,det blir som å forklare og forsvare hvorfor jeg har brune øyne istedenfor blå.Dessuten er det ikke lite frekkt å oppfordre meg til å komme med motsvar,påstander og uttalelser som er skrevet om meg (bloggen min) får vedkommende blogger stå inne for selv,vedkommende får ingen drahjelp fra meg,uansett hviklet motiv vedkommende måtte ha.

Sangen ja,den minner om en helt spesiell person - og det var også meningen.

Ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy.

aksownworld

17.09.2011 kl.14:33

haha, den sangen vekker gammle minner, hørte på den hele tiden før for lenge siden

Karoline Ålnes

17.09.2011 kl.14:41

Fin blogg :-)!

STEM PÅ MIN NYDELIGE TANTUNGE I LEVERPOSTEI KONKURRANSEN :-D

LINK: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.14:48

Karoline Ålnes:Her har jeg virkelig lyst til å si IDIOT,les innlegget mitt "Fin blogg kommenter tilbake,pliiiiis".ALVORLIG TALT !!!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.14:52

aksownworld:Denne sangen får alltid opp humøret,noen og enhver kan vel trenge det nå i høstmørket.Dessuten er mitt motto,det ordner seg.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits