Godt at noen tar til fornuft !

Håper bare ikke det er tilsynelatende som så mange ganger før.Jeg har mye jeg skulle ha sagt om skolepolitikken,det får komme på et seinere tidspunkt,men man øyner håp om at deler av skolepolitiken er på riktig vei når man leser en notis på tv2-tekst-tv i dag om en spørreundersøkelse blandt lærere ang.nasjonale prøver.Konklusjonen i undersøkelsen er at to av tre lærere sier nei og vil avskaffe de nasjonale prøvene i skolen.Lærerne vil avskaffe prøvene på grunn av utidig press og dårlig læring.

Jeg har aldri forstått poenget med nasjonale prøver og det har flere grunner enn det lærerne oppgir som grunn i undersøkelsen.Og nå virker det som om det er flere enn meg som ikke forstår det heller.

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

ufo

02.09.2011 kl.15:24

Synes ikke at vi skal sammenligne resultatene fra forskjellige skoler. De kan heller bruke prøver og se hvordan klassen forberdrer seg og la være å sammenligne seg med andre skoler.

Synes også at lærere tar seg dårlig ut når de nekter elvever å ta prøven.

Helt enig med deg når du sier at du ikke forstår vitsen med nasjonale prøver.

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2011 kl.13:28

ufo:Nasjonale prøver bidrar til økt konkurranse og stress for elevene som allerede er nedlesset i arbeid og stress på skolen og lekser.Om man skal sammenligne resultatene med andre skoler,burde man gjøre en vri på det,sammenligne resultatet og VURDERE lærerne ut i fra det sin evne til å faktisk lære elevene noe.Kanskje man fikk silt ut noen totalt ubrukelige lærere på det viset,det finnes nok av dem.

Det nytter ikke med mer midler til skolen,flere lærere pr elev,forbedret skolemiljø inne og ute osv,når hovedårsaken til den negative utviklingen skiller seg klart ut,den må fjernes først.ANSVARET for læring må tilbake til skolen,vedtaket om at alle foreldre selv er ansvarlig for eget barns læring har tillatt skolen,skolepolitikere og andre relevante å fraskrive seg ethvert ansvar for opplæring,det vedtaket må snarest fjernes,først da kan man ha håp om å få en bedre skole.

Takk så mye for kommentaren.Hilsen synskepeggy.

May-Teresa

17.09.2011 kl.17:59

så fin blogg du har!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits