Han fikk som fortjent !

Jeg vet at det høres fælt ut.Jeg er ikke en hevngjerrig nådeløs person,men noen ganger kan jeg ikke annet enn å like ting som skjer.På ett vis har rettferdighet seiret og det er vel det alle ønsker.Når  noen gjør noe som de ikke skulle ha gjort håper man på at noe tilsvarende eller en ublid fremtid rammer dem.Så slem er jeg,og helt sikkert flere enn meg.Jeg har en udiskutabel tro på karma og her er ett eksempel på at karma i høyeste grad har noe for seg.

Denne historien fikk jeg med meg på tv2-nyhetene.

Sju sultne hunder spiste opp eieren da han kom hjem etter 16 dager på ferietur.Mannen hadde forlatt hundene aleine hjemme i huset sitt uten å sørge for at de hadde nok mat og drikke i de over to ukene han skulle være borte.Hjemkomsten blei ikke noe lykkelig gjensyn for hundeeieren som blei spist opp av de sju utsultede hundene sine.

Så det så ! Sånn kan det gå om man ikke tar hånd om dyrene sine som man bør gjøre.Han fikk som han fortjente,denne mannen,mener jeg !

Hilsen synskepeggy.

29 kommentarer

Tonje Kristin

08.09.2011 kl.18:30

Du er PASSE FREKK som påstår at jeg har ''kopiert'' ditt innlegg!!! Ble rett og slett fornærmet!!

Livet mitt som klarsynt.

08.09.2011 kl.18:41

Tonje Kristin:Slik tolker du det,det får du stå inne for selv.

Jeg tolker det derimot som et rart tilfelle av "tilfeldigheter".

Foreløpig....For skal jeg tolke din reaksjon på en helt grei kommentar fra meg,så vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal tro...

Hadde jeg fått en slik kommentar selv,ville jeg iallefall blitt interessert og ikke gått til angrep på vedkommende som hadde lagt igjen kommentaren i min blogg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.09.2011 kl.18:53

Tonje Kristin:Nå får du slette kommentarene fra meg under innlegget "Bad Karma",om ikke vil det siste innlegget ditt "Lets get one thing straight" virke temmelig dumt og et anfall av overreaksjon fra din side.

Men det blir din avgjørelse,noen par flere lesere får du kanskje som følge av slike stunt.

Hilsen synskepeggy.

Godt jobba

08.09.2011 kl.21:42

Vel,nå har jeg lest ditt innlegg og jeg har lest bloggeren tonje kristins innlegg Bad Karma.Jeg har gjort meg opp en mening.

Du,Synskepeggy antyder ikke med ett eneste ord noe om kopiering,det gjør derimot bloggeren du la igjen kommentar hos.Jeg leste innlegget og reagerte på endel ord og setninger som kan ha blitt tatt fra ditt innlegg.Og hvor mange kan påberope seg å forbinde karma med å bli spist opp av en hund eller flere,jeg vet ikke om noen jeg,foruten deg som lekende lett og helt naturlig kommer til en sånn konklusjon.Du vet,man må ha kommet et godt stykke i livet for å ha evnen til å se i det perspektivet og våge å gi utrykk for det.

Det andre innlegget du nevner,Lets get one thing straight,er slettet,så det sier vel sitt.

Jeg støtter deg her og det var helt på sin plass å stille spørsmålstegn på en høflig måte,slik du gjorde.Reaksjonene du har fått på dine kommentarer er vel svar nok her på det du måtte lure på eller ha mistanke om,tenker jeg.

Og bare for ordens skyld,det var noen faktafeil i historien som bloggeren gjenga,faktafeil som du ikke har i din versjon av historien.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

Toril

08.09.2011 kl.21:58

Jeg skjønner at du stiller deg noen spørsmålstegn, og du gjør det på en kjempefin måte! Du har all rett til å reagere!

Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.08:34

Godt jobba:Takk så mye for denne kommentaren.

Du vet hva man sier,angrep er det beste forsvar.Og når noen reagerer slik så vet man ofte godt hvor landet ligger også.Denne bloggeren gikk helt umotivert til angrep på meg og antydet at jeg beskyldte henne for å ha kopiert mitt innlegg.Det er idiotisk og ikke mer å diskutere fra min side.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.08:50

Toril:Jeg regner med at du har lest innlegget til Bloggeren Tonje Kristin som omtales her.

Det er klart at når så mange "tilfeldigheter" inntreffer som i innlegget til denne bloggeren,så undres man på hva det kan være.Jeg var nysgjerrig på hva bloggeren selv mente om "tilfeldighetene" (det er ikke akkurat noe som er helt vanlig)og reaksjonen derifra står å lese i kommentarfeltet over her.Må si jeg blei forskrekket over reaksjonen og fikk straks bekreftet "ugler i mosen".Som jeg også skreiv i kommentar til bloggeren antok jeg at det var snakk om utrolige tilfeldigheter - foreløpig,med muligheten åpen for at det kunne være noe annet som var skjedd.

Svaret har man jo fått...

Takk for kommentaren og ha en fin dag.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

trecool

09.09.2011 kl.09:13

Oh wow.... Det der er egentlig helt sykt!

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.09:19

trecool:Helt sykt,ja.Er enig i det.

Hundeeieren burde gi dyrene sine mat og og han burde heller ikke reist fra dem så lenge uten pålitelig tilsyn.Da hadde han helt sikkert fremdeles vært i live i dag.Karma i praksis - kan ikke noe for at jeg liker det.

Hilsen synskepeggy.

anonym

09.09.2011 kl.09:25

Kan ikke tro at du virkelig mener at den stakkars mannen fikk som fortjent.Det MÅ være noe alvorlig galt med deg.DET MENER JEG.ER DET MULIG!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.10:33

anonym:Det er din mening,men tenk over det en gang til,prøv å tenk over det på "min" måte så kanskje du kommer til en annen konklusjon,kanskje du kommer til at det er mulig jeg kan ha rett....

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

09.09.2011 kl.10:48

God dagen Peggy :) Jeg vil si en ting.

Når man har dyr så har man ett ansvar. Omsorg. Velger man bort menneskets beste venn i form av vannskjøttsel så får du igjen. Jeg har hørt om mange eksempler på dette. Jeg sier at denne personen på en måte fikk som fortjent. Merkelig at ingen reagerte egentlig på at hundene var alene.

Ønsker deg en riktig God helg :)

Blogger klemz Sissel

anonym

09.09.2011 kl.11:05

Oii,så du mener at alle bør se saken på din måte og da har alle rett for din måte er den eneste rette måte å se saken på.Nei vet du hva,du bør jekke deg kraftig ned det er til ditt eget beste.Du er jaggu ikke sann.Din selvtillitt,selvgodhet,arroganse,overlegenhet og FREKKHET er det ingenting i veien med,men om du er helt frisk oppe i hodet ditt stiller jeg et stort spørsmålstegn ved.Du er helt perfekt du i dine egne øyne.Sånne folk som deg irriterer meg grenseløst.

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.16:51

sisselfish:Helt enig,har man dyr har man påtatt seg et ansvar.Mannen fikk som han fortjente,det mener jeg fortsatt.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.16:56

anonym:Denne kommentaren er drøy,rett og slett og den burde ikke svares på.Men OK,jeg påberoper meg å ha NOEN av de egenskapene du,anonym, ramser opp her og det er jeg STOLT av.Å ha noen av disse egenskapene ser jeg på som et sunnhetstegn...Så får du,anonym tro og mene hva du vil,det er svært lenge siden jeg sluttet å bry meg om hva andre syns og mener - om meg.

Hilsen synskepeggy

Marianne B.

09.09.2011 kl.18:35

Vet du? Jeg er 100% enig med deg!!! Vi har mange dyr, både hund, katt og et marsvin, de to førstnevte i flertall.. og tanken på denne mannens egoisme og mangel på empati og omsorg gjør meg sint, kvalm og ja.. som det heter:.. What comes around goes around! Han fikk som fortjent spør du meg!

Livet mitt som klarsynt.

09.09.2011 kl.19:06

mariabraaten:Jeg kan ikke forstå at noen kan reise fra dyrene sine over lengre tid.Her i huset har vi også dyr i flertall,for tiden seks katter,to dvergpappegøyer og en hamster (som snart skal få seg kjæreste).Jeg kan reise fra dem en helg,bor fint på landet uten trafikk,så kattene er trygge ute,men lenger enn en helg blir det ikke uten at jeg har sørget for tilsyn som er til å stole på.Det er Karma som har vært på ferde her.

Hilsen synskepeggy.

magjool

10.09.2011 kl.01:17

Heilt forferdelig og dra slik fra dyra sine ,eg blir så rasende over slik galskap ,og ikke få noen til og sjå etter hundene,stakkars hunder,nei eg har ikke ord,kunne ikke vere heil i hode denne mannen,også kan ein lure på om der ikke fantest naboer der,eg har ikke lest om dette ,før her på din blogg Sp.Tenk på hvordan desse hundene måtte lide,dei var nok blitt gal,rart dei ikke begynte og spise opp kvarandre.Eg synest det var til pass att dei spiste eieren,men det triste er nok att hundene sikkert vart avlivet,men dei var nok blitt så syk av traumene,stakkars dyr .KLEM fra Magnhild

Livet mitt som klarsynt.

10.09.2011 kl.16:01

magjool:Huff,ja,noen folk har rett og slett ikke snev av medfølelse ansvar eller vett i hodet.

Dessverre så blei fire av hundene avlivet,de tålte ikke traumene,stakkars dyr,de tre siste skulle man prøve å omplassere.Håper det lar seg gjøre og at de får et godt liv.

Ha en fin lørdag,magjool og klem til deg og.Hilsen synskepeggy.

magjool

10.09.2011 kl.16:56

Ja det håper eg virkelig,att det gjør ,det er rart hvordan dyrene og serleg hunder og hester klarer og tilgi ,og lærer seg og stole på mennesker igjen,ser så mye av dette på Animal Planet,det er grusomt og sjå ,men så er det fantastisk når det går bra med dem,så vi skulle absolutt hatt dyrepoleti her til lands også,eg er med i opprop om det på Facebook,eg er med i KATTEHUSET på Bømlo og Dyrebeskyttelsen Norge,Bergen/hordaland,alle gjør ein fantastisk jobb,og det er frivillige som gjør den jobben,eg gir grasrotandelen til dei,og har fjernadoptert katter ,det koster bare 50 kr,pr mnd,eg tar meg den friheten og legger inn reklame og oppfordrer alle til og støtte desse Dyrebeskyttelsene i kommunene dei bor,(VAR DET FREKT AV MEG?)GOD HELG:KLEM fra Magnhild

magjool

10.09.2011 kl.17:10

Angående ANONYM??????

Livet mitt som klarsynt.

10.09.2011 kl.17:55

magjool:Den kommentaren var i drøyeste laget,ja.Valgte å ikke slette den og svare,håper det blir med det.

Denne bloggen har vært i hardt vær før,så dette føyer seg bare inn i rekken av alt det andre som har skjedd her av drittkasting,trusler,løgn og sjikanering.Det er bare så sørgelig at noen må holde på sånn.

Jeg har identifisert denne anonyme (ipnr) og jeg offentliggjør vedkommende om det kommer flere slike utrivelige kommentarer.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.09.2011 kl.17:57

magjool:Reklamen er mer enn godtatt,all slik reklame er velkommen her.

Du er ikke frekk i det hele tatt,du har dyrenes beste i tankene,og det har jeg og.

Klem.Hilsen synskepeggy.

Sandra Marie

12.09.2011 kl.17:58

HAAHHA, spist av sine egne kjæledyr?? sånn kan det går XD hans egen feil..

spirasblogg

12.09.2011 kl.18:00

Så absolutt mannen fikk som fortjent,omsorgsvikt i stor grad,en søt hundehevn,bare tanken på å sulte er horibelt og vondt.Hilsen Spirasblogg.

ida

12.09.2011 kl.18:01

karma

amangel

12.09.2011 kl.18:07

Haha

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.23:36

Sandra Marie:Ja,det er best å passe på dyrene.Her ser man hva som skjer om man ikke gjør det.Karma..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.23:39

spirasblogg:Ja,stakkars hunder,desperate av sult,helt forferdeligt.Jeg hadde syntest det var rart om ikke eieren hadde fått som fortjent.Jeg heier på hundene og mener at de reagerte helt riktig da de spiste opp eieren sin.

Ha en fin kveld,spiralblogg.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits