Pingler og puddinger !

Hva er det med dem og når skjedde det.Er det høsten som gir seg sånne utrivelige utslag,da må i så fall høsten ha vart fra høst til høst for dem.Det blir verre og verre og flere og flere av dem.Hvor er det blitt av dem,de som er tøffere enn toget alle andre steder enn i kjeften,ofte med ukjent antall enheter alkohol innenfor vesten.Og tøffere enn ett eller annet blankpolert kjøretøy.

Det er menn,selvmedlidende,sutrende menn som mener seg offer for alle typer uheldige omstendigheter de mener seg å ikke ha noe som helst skyld i selv.De menn som virkelig har vært offer for omstendigheter som de ikke har hatt eller kunne ha hatt kontroll eller påvirkning på er av en helt annen type personer,kaliber og ryggrad og viktigst av alt, de kunne ikke finne på å se på seg selv som offer for noen ting,men som en overlever.Det er en vesentlig forskjell,det er i sannhet det som skiller menn fra - ja,menn da,i mangel på et annet ord.

Jeg mener alle menn som så og si uavbrutt syter og klager over hvor lei de er av å være singel,ensom osv.De prøver å appelere til damers samvittighet (stakkars meg,metoden funket jo med mamma,det er lov å prøve seg igjen) og tror at med en slik fremgangsmåte vil de tiltrekke seg damer,det vil de jo også,men det er damer som synest synd på dem. Og er det helt greit for mannen å starte et forhold,partnerskap eller hva man velger å kalle det på et sånt grunnlag.Hvor lenge vil hun gidde å leke mamma tro.Det er bare tåpelig og latterlig og fører ingen steder på sikt.Det viser brudd og skilsmissestatestikker tydeligt.

Og så,for ikke å snakke om det stadig økende antall menn som i åresvis høylytt har ytret sin mening og misnøye over utlendinger og utlendingspolitikk osv.Det har ikke vært måte på kritikk,mange ganger i så sterke ordelag at man kunne mistenke mange av dem for å være rasister.Men,ser man det,de svelger og svelger kameler for ikke å bli kvelt.Det må de jo gjøre for plutselig treffer man på de samme høylydte kritikerne arm i arm med en spretten,i underkant av tjue år gammel taitøs eller en eller annen annen av asiatisk opprinnelse,det er visst nok av dem å ta av..Hva skal det bety og hvordan skal man tolke det,faller de ikke inn under kategorien utlending disse spretne asiatiske jentungene de da for disse mennene som for kort tid siden ikke "tålte trynet" på noen utlendinger.Ikke vet jeg,stakkarslig er det og de er ikke troverdig disse mennene som sier en ting og gjør noe annet.De virker som pingler og puddinger på meg alle sammen.

Og så er det menn som etter 3+ ekteskap,samboerskap og x antall barn bak seg fremdeles ikke kan fatte og begripe hvorfor de er ensomme og singel.De har jo ikke gjort noe annet enn å være snill,det er alle andre som er slemme mot dem.Og mannen som greide den bragd å få barn med to forskjellige kvinner,snu ryggen til å svikte begge de to og barna,for så å gifte seg med en tredje kvinne som hadde med seg sine egne barn inn i ekteskapet,han er fremdeles ikke fornøyd med tilværelsen og livet han heller.Kanskje han og mange flere med ham hadde kommet bedre ut av det om de hadde holdt sine private steder litt mer privat enn det de har gjort.Det er langt fra attraktivt  - heller vemmeligt - å tenke på all prøving og feiling.....Jeg ville ikke sett på en mann med x antall damebekjentskaper bak seg.Huff...

Man treffer på dem overalt,på jobb,i butikken,på blogg osv.Det begynner greit,det kunne blitt en interessant samtale,men det går aldri lang tid før de klarer å flette inn antydninger om sitt tragiske liv.Stakkars meg må spise biff aleine og det endatil på en lørdagskveld.Eller stakkars meg,som har så mange feil og mangler,helt verdiløs er jeg,stakkars meg.Det de forventer er at vi (mammaene) skal motsi dem,hvorfor ellers nevne slikt.Vi skal forsikre dem om at så verdiløs er de vel ikke - og jeg kan godt spise biff med deg,jeg.De er som barn,de sutrer og syter som barn,de skal ha bekreftelser,avkreftelser og oppmerksomhet som barn.

Nei takk,jeg er lut lei av sutringen.Det blir for mye sutring,syting og snakk og ingen handling for min del.Man blir lei av å høre om bare problemer og vanskeligheter og ingen forsøk eller forslag til løsning.De mener at alle andre skal finne løsninger for dem og ikke dem selv,det er ynkelig og hjelpeløst.Hadde de steppet ut av badet av selvmedlidenhet,hadde det kanskje vært en sjanse for dem,alle sammen.

Jeg er evig takknemlig for at jeg ikke selv er ute på det tragiske singelmarkedet,så derfor putter jeg øreproppene til mp3-spilleren i ørene,helt overbevist om at ,foruten noen ytterst få og det er lett å få øye på dem i mengden,så døde "rasen" menn (altså menn) ut sammen med generasjonen mine besteforeldre.

Hilsen synskepeggy.

14 kommentarer

glad i gutter

11.09.2011 kl.20:44

HeHe,nå er du slem,men jeg må være veldig enig med deg.Har truffet mange av dem som du omtaler i innlegget ditt.

Heldigvis skriver du at det ikke alle som er av den typen,men det er få av dem.At de ikke er å finne på singelmarkedet har jeg forstått,men hvor finner man dem da,forslag tas i mot med takk !

Anonym

11.09.2011 kl.21:21

Fy søren altså for et godt innlegg.

Du treffer spikeren perfekt på hodet og du er ikke lite modig som våger.

Etter denne brannfakkelen og mitt bifall er jeg ikke så modig at jeg våger å bruke bloggnavnet mitt. hehe..

Heier på deg Synskepeggy.

Godt jobba

11.09.2011 kl.22:11

Dette var fornøyelig lesing,ett av dine mange knallgode innlegg.Selv så tragisk og sant det er det du skriver,så vinkler du det på en morsom måte.

Du kan nok være glad for at du ikke selv er på leit i singelmarkedet,de kvaliteter du søker finner du aldri der,det kan jeg bekrefte her og nå.

Du er ikke singel,det har jeg forstått så jeg må bare spørre, og du kan selvsagt velge å la være å svare.Om du skulle nevne to egenskaper hos din mann du setter særlig stor pris på,hvilke to egenskaper hadde det vært?Du får bare velge to.Svaret kan gi en viss ide om hvilke type menn du liker,noe som kunne vært artig å vite etter dette supre innlegget her.

Jeg er helt enig med kommentarene over her.Du er modig!

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.14:13

glad i gutter:Slem ? Jeg vet nå ikke jeg,det er vel heller slik at sannheten svir.Ingen som sier sannheten er snille..

Svar på spørsmålet ditt må bli at den som leiter andre steder enn på byn hver helg,eller på datingsider på nett,den finner...

Lykke til.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.14:15

Anonym:Det er ok,har sporet opp hvem du er.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.14:22

Godt jobba:Takk så mye for kommentaren.

Det er omtrent umulig å nevne bare to gode egenskaper,men skal prøve.

Den ene må bli hans utrolige urokkelige integritet for det igjen gjør at han har en meget høy moral og en sterk selvdisiplin.

Den andre må være (og det er vel litt merkelig kanskje,da jeg ikke er det selv) at han er avholdsmann,han drikker ikke alkohol og har heller aldri gjort det.Det har jeg stor respekt for,så stor respekt faktisk at jeg ikke drikker alkohol jeg heller når jeg er sammen med ham.

Det er mange flere gode egenskaper,men jeg fikk bare nevne to,så da blir det sånn...

Ha en riktig fin dag.Hilsen synskepeggy.

Celina!

12.09.2011 kl.22:35

HAHAHA, etter å ha lest dette innlegget må jeg si jeg har en ny helt!
ha en nydelig kveld! :D

RagnaRock

12.09.2011 kl.22:40

Hahaah! For et HERLIG innlegg! Håper at jeg aldri blir singel og må ut i jungelen av selvmedlidende menn som tror at de er døden nær så snart høstforkjølelsen slår til.

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.23:27

Sarah:Takk så mye og det samme til deg.

Ha en nydelig kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.23:33

RagnaRock:Ja,skrekk og gru.Vi er heldige som ikke trenger eller føler behov for å begi oss ut i det.Men må allikevell har jeg ørlite medlidenhet med alle dem som er så "dum" at de tror de må og at det kommer noe godt ut av det.Det gjør sjelden (aldri) det selv om det kan virke slik når alt er "nytt"..

Takk så mye for kommentaren og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.09.2011 kl.23:34

Celina!:Så bra !

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

13.09.2011 kl.17:30

Den eneste grunnen til at jeg dro på denne bloggen var ordet pudding..

Livet mitt som klarsynt.

13.09.2011 kl.17:45

Anonym:Ja,jeg forstår at pudding(er) kan virke tiltrekkende på noen....

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits