Ventingen er verst...

Man kan puste lettet ut,ingen av våre er rammet denne gangen heller,bare andre sine og det angår ikke oss.Eller,vent,situasjonen er fremdeles uavklart,så man venter enda litt lenger før man er helt sikker.Men motet holdes oppe etter meldingen om at de norske styrkene i Kabul ikke skal ha vært involvert i tirsdagens angrep.Det foreligger ingen meldinger om norske skadde,men man jobber med å få full oversikt,så situasjonen er fremdeles uavklart.Arbeidet med å spore opp de norske soldatene er i gang,men det gjennstår endel før man har komplett status...

Huff,denne ventingen i spenning,hvem vet hvor lenge man orker mer av det...

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

queenhorse

13.09.2011 kl.18:35

besøk bloggen min http://queenhorse.blogg.no

så bra da

Mojita

14.09.2011 kl.12:29

Det er tragisk det som skjer i Afganistan, i Israel, i Irak, i Syria! Jeg er sikker på at hadde flere kvinner fått slippe til ville mye blitt endret.

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.13:42

Mojita:Ja,det finnes vel ikke ord for hvor tragisk all krigføring i verden er.Det verste er at det er uskyldige sivile som lider under det.

At man sitter hjemme og venter på "sine" soldater og håper at de kommer hjem uskadd og i live,er for bagateller å regne sammenlignet med alle de uskyldige som befinner seg midt i krigssonen.

Selv om ventingen tar på.....

Ha en fin dag,Mojita.Hilsen synskepeggy.

Mojita

14.09.2011 kl.13:58

Forstår jeg deg rett hvis du er en av de som sitter og venter......??? I så fall beklager jeg, det var ikke meningen å bagatellisere din bekymring.

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.14:06

Mojita:Det er helt greit.Etter mange år i samme situasjon så lære man seg til å leve med det,bagatalliserer det litt selv noen ganger,føler at da blir det lettere.Min soldat har reist i utenlanstjeneste i snart 30 år og etter så lang tid lærer man seg til å leve med at hver gang man er sammen kan være den siste.Du kan lese innlegget mitt "Heldige meg" i arkivet fra august,det er til ham på bursdagen hans.

Hilsen synskepeggy.

Jitte

18.09.2011 kl.11:17

Er ikke du synsk da? Hvorfor bruke energi på å vente på informasjon når du bare kan få vite ting før de har skjedd?

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits