Dette problemet har jeg hatt lenge !

Nå ser det ut for at jeg ikke er aleine om å ha dette irriterende problemet lenger.Jeg har fått utallige sjokk etter å ha sett beløpet på fakturaen fra min mobiltelefonopperatør.Beløpet stemmer rett og slett ikke med telefonbruken her i huset.Ikke i det hele tatt.Og det verste er at etter at vi fikk såkalt fri familierabatt har beløpet pr.mnd bare økt.Jeg skjønner det ikke,skjønner ingenting av spesifiseringen på fakturaen og skjønner heller ingenting av (bort) forklaringene til vikarene på kundeservice når jeg ringer til opperatøren og ber om en forklaring.

Nå har jeg,med familiens samtykke fått sperret abonnementene våre (har bare rett og slett ikke betalt) og gått til innkjøp av hvert vårt kontantkort med rikelig ringetid tilgjengelig.Så får vi vente å se hva fakturaen lyder på neste gang,nå når begge simkortene er trygt plassert i skapet,ute av bruk.Og det kan jeg bevise.

Godt da,å kunne lese på tv2nyhetene at jeg sansynligvis ikke er aleine om å ha dette problemet og at flere enn meg er utsatt for det samme, helt uforklarlige skyhøye telefonregninger som overhode ikke står i forhold til bruken.

Hvorfor denne motviljen mot et strengere regelverk som har til hensikt å beskytte kundene,mon tro :

Avviser nye regler mot løpske mobilregninger.

Mobilkundene trenger ikke en sperretjeneste for å beskyttes mot løpske regninger etter nedlasting av data.Det mener Post og Teletilsynet.Tilsynet har sett på behovet for et nytt og strengere regelverk og de konkluderer med at de aller fleste av de tilsammen 32 norske mobilselskapene allerede tilbyr makspriser eller tilsvarende ordninger for å beskytte sine kunder mot uforutsatte og høye kostnader ved databruk på mobilen .De mener derfor at beskyttelsesbehovet allerede er godt nok ivaretatt som det er......

De aller fleste mobilselskaper ja,det ligger i kortene at ikke alle er interessert i å beskytte sine kunder mot høye utgifter,mitt mobilselskap,kanskje..Hmm,ikke vet jeg.Her bør nevnes at det er uhyre sjelden noen her hos oss bruker datatjenester på mobilen,så det er nok noe annet som tapper oss for penger,hva det er, er og blir en gåte for meg.Regner med å få svar på det nå,man kan vel ikke kreve meg penger for mobilbruk av noe slag så lenge simkortene ligger ubrukte i skapet.

                                                          Hilsen synskepeggy.

 

8 kommentarer

Marlene Ytterland

13.09.2011 kl.20:58

Ah, du er ikke alene nei...

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.08:08

Marlene Ytterland:Så fint,det hjelper.Teleopperatørene eier jo ikke forståelse for noen ting annet enn at regningen ikke er betalt uansett hvor feil man selv vet at den er.

Hilsen synskepeggy.
bytt til kontantkort? :)

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:33

Ayla:Har byttet og tro det eller ei,jeg har spart ganske mye penger på det byttet allerede.Jeg tror man blir lurt av teleopperatørene.Abonnement skal være betydelig billigere i følge dem,men jeg har nå erfart det motsatte.

Man får nytt tlfnr,det kan jo være kjedelig,men det venner man seg til,det er en liten ulempe tatt i betraktning hvor mye penger spart.

Hilsen synskepeggy.

kommersolen

14.09.2011 kl.10:37

Maxer ut datatrafikken på abbonementet hver måned uten å bruke noe annent en vg og dagbladet og facebook noen ganger i løpet av uken...stemmer neppe !

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:40

kommersolen:Tror du også at du betaler for mer enn du bruker uten å få medhold hos din opperatør ? Gjør som jeg,bytt til kontantkort.

Hilsen synskepeggy.

kommersolen

14.09.2011 kl.10:46

Ja, men kontantkort blir litt ekstremt for meg...er avhengi av at telefonen alltid virker og dårlig på å huske å fylle på ;) Men trenger ny mobil snart så da skal jeg sette meg skikkelig inn i de forskjellige abonementene.. Hvilket hadde du da ? Jeg har Netcom Medium fast pris...

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:55

kommersolen:Jeg tenkte det samme som deg,vil ha tlf som virker og var redd jeg ville glemme å fylle på.Etterhvert forsto jeg at påfylling er tilgjengelig overalt,det er faktisk lettere å skaffe seg påfylling på mobilen enn det er å skaffe seg en liter melk her ute på bondelandet som jeg bor,dessuten fyller jeg rikeligt så sjansen for å gå tom er liten.

Er kanskje ikke lurt av meg å oppgi min teleopperatør,da jeg har lagt inn (flere) klager og oppfordring til forklaring og anser derfor å ha en pågående sak med dem.Kan bare si at uten noen fornuftig grunn eller forklaring blei tlfregningene fra dem gradvis dyrere til jeg til slutt syntest det var svindyrt.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits