Knallgod kommentar.

Noen ganger,under debatter kommer det gullkorn som man husker en stund.Gullkornene kan ofte være litt på siden (usakelig) og gjerne uttalt til sidemannen og ikke ment for offentliggjøring,derfor er det ikke alltid man får med seg de beste kommentarene,både som deltaker i debatt eller som tilskuer.Så jeg er glad for at jeg fikk med meg denne som er blitt en av mine favoritter.

Det var Siv Jensen som kom med denne knallgode og godt plasserte kommentaren her :

Send alle arbeiderpartifolk på avgiftsrehab !!

En helt herlig kommentar spør man meg,det er vel akkurat hva arbeiderpartifolk trenger.Helst før alle vi andre er flådd og raka fant.

                    Hilsen synskepeggy.

 

21 kommentarer

Celin

14.09.2011 kl.09:40

Hahaha, digg, jaa!
Fin blogg og header :)

Legg meg til som venn om du vil ha en ny

leser som elsker og kommentere ! <3

bygdelinn

14.09.2011 kl.09:55

Synes du kan ta en titt på det siste innlegget i bloggen min. kanskje du våkner litt og klarer å se litt lengere enn nesetippen din.

sisselfish

14.09.2011 kl.09:56

God dag Peggy :) Ja det er nok ikke den eneste kommentaren som er gullkorn fra henne. Jeg likte spesiellt den med at de som stemte Frp var landets tøffeste velgere, vi turte å ha den merkelappen hengende på oss. Ja nå får vi da se hva som skjer med dette landet framover. Høyere skatter her og der, mer bommer, nye kulturhus (Ap monumenter) Mindre til helse/skole,Helst skal vi shippe ut x-antall millioner av landet nå å da... Ønsker deg en fin dag videre :)

Blogger klemz Sissel

Synnøve

14.09.2011 kl.10:02

Digger Siv Jensen!! en dame det står respekt av! :-D

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:03

bygdelinn:Har lest innlegget ditt.Det har ingenting med mitt innlegg å gjøre,det er en helt annen diskusjon.Det er viktig at man ikke blander kortene her ! Jeg diskuterer gjerne ditt innlegg og mitt innlegg når som helst,men ikke samtidig.Avgiftspolitikken er ikke det samme og kan ikke sammenlignes med helsepolitikken.To vidt forskjellige ting,bla fordi at helsepolitikken får sine ressurser (i stor grad) fra skattebetalerne og er derfor ikke avhengig av de skyhøye avgiftene her i landet,selv om mange (de fleste) politikere kaster blør i øynene på folk og vil ha dem til å tro det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:04

Synnøve:Ja,helt enig !! Hilsen synskepeggy.

bygdelinn

14.09.2011 kl.10:07

Men hvis vi ikke hadde hatt avgiftene, hvor skulle de da hente pengene fra?? Skulle skattepengene strukket til til alt?

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:10

sisselfish:God dag,ja.Er så enig med deg her,at jeg får ikke sagt det.

Alle FRP-politikere har det til felles at de kaller en spade for en spade og slikt blir det mange gullkorn av.Er glad for at man har Siv og FRP som vet å få satt skapet på plass i denne ellers så tafatte,handlingslammede jungelen av mer eller mindre kvalifiserte,troverdige politikere.

Ha en fin dag videre du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:18

bygdelinn:Det er ikke for lite penger som er problemet,det er disponeringen av dem og prioriteringene som gjør at pengene ikke strekker til.Det er mer enn nok,selv med kraftige kutt i alle former for avgifter.

Fks.hvor mange hundretusenvis av millioner har blitt utbetalt i lønninger,fallskjermer og bonuser til ledere for store bedrifter,hvor tror du de pengene kommer fra ? Kutte ned,iallefall til det halve kanskje..særlig med tanke på at lederene trekker seg med alle sine feite bonuser og pensjonsavtaler i behold etter at de mer eller mindre har rassert bedriftene de er satt til å lede for godene de får.

Hilsen synskepeggy.
hahaha ! kjempebra

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.10:36

Ayla:Ja,heia Siv Jensen.Hun får sagt det,der andre er feige og tier.

Hilsen synskepeggy.

Silje marie

14.09.2011 kl.10:53

Fin blogg! :-)

STEM PÅ KRISTOFFER SOM DET NYE LEVERPOSTEI BARNET 2011!!

LINK: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.11:02

Silje marie:Dessverre,jeg stemmer ikke i noen som helst form for konkurranse eller annet som krever stemmer der barn er avbildet eller på annen måte den man skal stemme over.Med mindre barnet selv har gitt sitt klare og tydelige sammtykke til at det er greit.Jeg regner med at det er tilfelle her - barnet har ikke gitt sitt sammtykke.

Det er en prinsippsak for meg og støtte til dem som ellers ikke kan ta avgjørelser om å være deltaker på slike arrangementer selv.Det har med respekt for andre å gjøre,også om det (og iallefall da) gjelder egne barn.

Hilsen synskepeggy.

Toril

14.09.2011 kl.11:25

Ha, ha, ha!:) Det var jammen et gullkorn!:) Noen kommentarer tar kaka ja. Ellers er jeg hjemme i dag og pleier forkjølelsen min med varm solbærtoddy, varm te og katter! Det er den beste medisinen!:)

Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.13:45

Toril:Katter har healende effekt,visste du det.Så det er absolutt medesin i å ha katt i nærheten når man er syk.

Jeg har vært syk av influensa selv i noen dager,har begynt å komme meg igjen,heldigvis,så mye at jeg har bestemt meg for å gå på jobb til natten.

Kjempefin onsdag til deg og,og god bedring.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Jitte

18.09.2011 kl.11:15

Du er imot høye lønninger til bedriftsledere, samtidig som du stemmer FrP, det mest USA-vennlige partiet i landet? Jaja... Jeg antar du vet hvordan ting har utartet seg i USA, og hvordan lederlønningene ser ut der? Her til lands har en godt betalt toppleder 5-7-gangen i lønn i forhold til en arbeider på fabrikken, i USA kan du gange med 100 eller 1000. Så fortsett med å stemme FrP, så havner vi der etter hvert vi og.

Katter har en healende effekt? Alt som gjør at man føler seg vel har en helbredende effekt, kroppen klarer å fikse ganske mye helt på egenhånd. Hvor har du det fra at katter er spesielle i så måte?

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.13:38

Jitte:At jeg stemmer FRP,hvor har du det fra ? Det er noe du antar,tatt rett ut av løse luften.Synsing....

Hilsen synskepeggy.

Jitte

22.09.2011 kl.13:01

Beklager, det var selvfølgelig en slutning det ikke ligger annet bak enn diverse kommentarer jeg har sett komme fra deg i denne bloggen, og som stemmer mystisk godt overens med FrP sine meninger, generelt sett. Hvis du føler deg støtt av at jeg tror det så beklager jeg. Jeg burde kanskje heller sagt "siden du er imot det velferdssystemet blant annet Arbeiderpartiet har vært en pådriver for" (og som naturlig nok trenger finansiering via skatter og avgifter, siden det er blant verdens aller, aller beste velferdssystemer).

Hilsen en som betaler sin skatt og sine avgifter med glede, fordi jeg vet hva jeg (og ikke minst mine barn!) får igjen for det.

Og jeg lurer fortsatt på hvorfor du mener katter er så spesielt healende... mer enn f.eks. en hund? Eller å gjøre noe man trives med?

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.18:09

Jitte:Dette blir for dumt,det blir som en kommentar jeg mottok under et tidligere innlegg (om barnevernet)der man stiller spørsmålstegn ved om jeg er/kan bli en god omsorgsarbeider fordi at jeg kritiserer barnevernets arbeidsmetoder.Alvorlig talt !

At jeg nevnte katter i den forbindelse er vel naturlig,da det var katter man omtalte i kommentarene.Alvorlig talt ! Det blir for dumt som sagt,og for pirkete.

Bare for å gjøre det klart,alle dyr har healende effekt.

Hilsen synskepeggy.

Jitte

25.09.2011 kl.21:13

Da må jeg være litt dum, for jeg skjønner ikke hvorfor det er for dumt. Den kommentaren til Siv Jensen som du synes er så rasende bra går direkte i strupen på vårt velferdssamfunn. Det er tuftet på at alle er med og bidrar, og skatte- og avgiftsnivået i landet vårt er det som holder hjulene rundt. Beregninger er gjort på f.eks. USA sin økonomi, som er i dype problemer om dagen, og en innføring av bare halvparten av Norges moms-nivå ville nesten alene vært nok til å dra landet ut av sin økonomiske krise. Det er nettopp disse skatter og avgifter som er årsaken til at vi har et helsesystem som hjelper alle, ikke bare de rikeste som har råd til helseforsikring. Det er de som er årsaken til at vi har et skolesystem som gir alle muligheten til å ta all den utdanning de måtte ha behov for, og ikke bare gi høy utdanning til de med mest penger.

Selvfølgelig er det mulig (og man bør!) stille spørsmål til hvorvidt de riktige tingene blir avgiftsbelagt, men en populistisk kommentar som den til Siv Jensen bidrar bare med en eneste ting, og det er å skape splid helt og fullstendig unødig. "Alle" vil jo ha lavere skatter og avgifter, men samtidig så vil de samme "alle" ha absolutt alle de velferdsgoder vi har i dette landet nå, og helst en hel haug til. Det henger rett og slett ikke på greip, så det er greit at noen av våre politikere i hvert fall har vett nok til å forstå nødvendigheten av avgifter. Kanskje Siv Jensen burde vært på oljefond-rehab? Det er jo det som er løsningen på alle pengemangler der i gården...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits