Besøk av min avdøde kjære mor !

Det er helt forunderligt hvordan man kan forandre mening og få et nytt perspektiv på gamle ting,bare man er under den rette påvirkning.Jeg slutter aldri å glede meg,forskrekke meg og ønske velkommen alle bidrag som kommer til meg fra den andre siden - fra åndeverden.

Etter at min mor døde i juli for to år siden har diskusjonen fra tid til annen vært arv.Det er vel vanligt at det tema kommer opp innimellom når en av foreldrene dør,Så også i min familie,det har (så langt) ikke vært noen alvorlige krangler,men diskusjonen har noen ganger gått høyt når man ikke har klart å bli enige.Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke ønsker å krangle om noe,må jeg krangle for å få noe etter mine foreldre,kan søskene mine bare ha det.Det jeg ønsker etter mine foreldre har jeg allerede fått,en del av dem og deres liv.Det mener jeg fortsatt.

Bortsett fra en gjennstand og mye av grunnen til det er at det var et av min mors ønsker at jeg skulle ha den gjennstanden,det vet også mine søsken, og det naturlige er at det er jeg som får den.Det viser seg at det faller ett av mine søsken svært tungt for brystet at jeg bare skal få den gjennstanden og jeg synest det er meget urettferdig og urimelig at jeg ikke skal få den,ut i fra tidligere historikk i familien da min mor fremdeles var blandt oss.Slik står saken,søskenet mitt står hardnakket på sitt,jo det er greit at jeg overtar gjennstanden,men da skal jeg trekkes i øvrig arv tilsvarende det gjennstanden er verdt,og jeg på min side mener at det kravet er helt urimelig og urettferdig og at man ikke tar hensyn til min mors eget ønske ved å kreve kutt i øvrig arv.Vi blir ikke enige,mitt søsken og jeg,det er bare å innse det.

Men det var før min mor kom til meg og "snakket" til meg og hun var meget klar på hva hun ville skulle skje i denne saken,som hun bruker være i alle saker hun "blander seg inn i".Hun sa at det er meningen at jeg skal ha denne gjennstanden,om det blir kuttet i øvrig arv for at jeg skal få den så må de bare gjøre det og du skal ikke motsette deg det eller krangle mer om det.Husk,sa hun,når de andre søskene dine har brukt opp pengene tilsvarende verdi på gjennstanden så har du den fremdeles og det er som det skal være,det er du som skal ha den.

Takk,mamma, plutselig ser jeg dillemmaet på en helt ny måte,jeg ser at på sikt er det jeg som sitter igjen med den største gevinsten,takket være deg - igjen.

Hilsen synskepeggy.

 

17 kommentarer

vaatne - svarer alltid

14.09.2011 kl.14:59

Fin blogg :)!

drømmebiblioteket

14.09.2011 kl.15:00

må si jeg er skeptisk på disse synske greiene, og egentlig alt slikt alternative greier

Oda Andersen - mote

14.09.2011 kl.15:05

Hei, jeg har en død lillebror.. Jeg veit ikke hvordan han har det eller om han følger etter meg osv. Jeg skulle legge meg til å sove får noen uker siden, så så jeg en mann stå på andre siden av senga mi, jeg VEIT at det ikke var syner. Jeg kan føle at det er energi i huset, og i noen hus er det ikke noe energi.. det er sykt ekkelt..

justu

14.09.2011 kl.15:05

Fin blogg du har ! :-)) Er interessert i klarsynte ting og noe som har med den 6. sans å gjøre ! Det er veldig spennende :-)

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.15:05

drømmebiblioteket:Dette her har ingenting med "synsk" å gjøre.Hva jeg mener om "synsk" kan du lese i innlegget mitt "Spåkjerringer ler av oss idioter - hele veien til banken" og jeg uttaler meg ytterligere om "synske" i kommentarene under innlegget.Bare les det !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.15:07

Oda Andersen:Ikke ekkelt,bare bra.Ikke vær redd,det er det viktigeste.

Nei du ser ikke syner.

Hilsen synskepeggy.

inlini

14.09.2011 kl.15:18

Husker for noen år siden at jeg våknet en natt kjæresten kom hjem fra jobb, og jeg ser en stor mann i gammeldags militæruniform stå ved siden av sengen. Jeg fikk panikk, og uansett hvor mye jeg gnidde meg i øynene og tenkte at " DU MÅ VÅKNE " så forsvant ikke denne mannen, dette synet, eller hva nå jeg skal kalle det. Det merkelige er, at typen min så ingenting, men han ble like skremt som meg. Sikkert fordi jeg hylte som en stukken gris. HAHAH :D

Toril

14.09.2011 kl.15:28

Det er kjempeinteressant det du skriver om. Det er kjempegodt å lese det du skriver!

Jeg var svært knyttet til min mormor. Av og til føler jeg min mormor så sterkt, og jeg tror at hun er i mitt nærvær og passer på meg. Venninnen min som jobber med alternative følte at min mormor var i mitt nærvær!

I det siste har jeg begynt å interessere meg for hva dyr vi møter på veien kan fortelle oss mennesker av budskap. Jeg har fått lånt en svensk bok fra venninnen min. Den heter for "Dyrenes budskap". Absolutt alle dyr har et budskap til oss mennesker. Selv en liten flue har et budskap til oss. Den boken har jeg bestilt meg selv.

Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.15:34

inlini:Det er synd,men det er slik de fleste reagerer,man blir redd.Det er ingenting å være redd for,tvert i mot.Det er nok derfor du aldri har sett ham igjen,han ønsker ikke å skremme deg,det gjør ingen fra den andre siden som prøver å ta kontakt,de trekker seg heller tilbake enn å skremme.Men det betyr ikke at han ikke fremdeles er i nærheten av deg.Hvem vet hvilken fin kontakt dere kunne fått dersom du ikke var så redd,tenk på det.

Jeg for min del er mye mer "redd" for de levende enn jeg noengang kan bli "redd" for de døde.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2011 kl.15:38

Toril:Selvfølgelig er din mormor i nærheten.At man dør betyr ikke at man ikke fortsatt ønsker kontakt med sine nære og kjære.Det må bare foregå på en annen måte enn før.De døde er fortrolig med den "nye" måten å ha kontakt på,det er ikke alle vi andre,det er der sperren ligger.

At dyr - fra det største til det minste - lærer oss noe,har jeg alltid visst og jeg har behandlet alle dyr deretter.Med respekt.

Bloggklem til deg og.Hilsen synskepeggy.

ufo

14.09.2011 kl.19:01

Interesangt skrivi,jeg hadde også en merkelig opplevelse for noen dager siden. Det begynte med at jeg drømte en helt vanelig drøm,pluttselig kom det et skarpt lys og jeg forsvant til et helt annet sted,jeg befant meg i et rom med mange mennesker. Det var et kors på den enne veggen,midt i rommet befant seg en jente,fikk intryk av at hun var 15 år. Hun var kledd som en nonne. Hun sto der og strigråt. Det var også en annen persjon der som så ut til å more seg av synet av den triste jenta. Så våknet jeg. Da så jeg det sto en mann med tykt bustete hår,en ganske kraftig en, Han hadde på seg en gammeldags frakk. Han var kraftig,men lav. Jeg prøvde å gni meg i øya,men han var fremdeles der. Jeg skrudde på lyset fordi jeg trudde jeg hadde forviret meg inn i en meget bisar drøm med en gang,noe som det ikke kunne vært.

Når jeg skrudde på lyset så han meg i øya,da følte jeg en følese av savn og en sterk glede,som jeg alderi har følt før. Så forsvant han. Men flere minutter etterpå så jeg på en måte en lys skygge gå rundt i rommet midt. Det rare er at jeg føler en slags merkelig bånd til han mannen, som om jeg skulle skjent han i mange år,selv om jeg aldri har sett han før. Klarer ikke få denne opplevelsen ut av hodet.

Lurer på om den mannen prøvde å fortelle meg noe i den drømmen,men problemet er at jeg ikke har en fjern annelse om hva det evuntuelt kan være.

Marianne B.

14.09.2011 kl.19:02

Det er så herlig å høre.. en helt ny vinkling som man ikke har tenk på selv!! Jeg gleder meg til jeg kommer dit hvor jeg kan få "prate" skikkelig å få informasjon jeg kan huske slik som du gjør! Og så deilig å ikke være redd lenger=)=) Klem=)

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.18:39

mariabraaten:Ja,det er ofte sånn det skjer,besøk og som følge av besøket en helt ny tanke eller et nytt syn på saker som man ofte har vært "helt låst" i,til besøket har fått en til å forandre mening og syn på ting.

Så udramatisk er det,kontakten mellom denne verden og "den andre siden".

Jeg hadde ikke tenkt å "gi etter" i denne saken,langt i fra,men som så ofte før,min mor fikk meg på andre tanker.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Jitte

25.09.2011 kl.21:06

Du Peggy, hvorfor fjerner du stadig innlegget mitt med link til en blogg hvor folk kan få lese om den vitenskapelige forklaringen av denne type fenomener? Er det ikke greit med en alternativ forklaring til din alternative forklaring?

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.21:15

Jitte:Reklame og/eller link for egen blogg,eller andres blogg her i denne bloggen er ikke akseptert,untatt om det er jeg (synskepeggy)som reklamerer eller linker.Alle andre som gjør reklame for egen blogg eller andres blir slettet her,din kommentar er ikke den første som er slettet,tro meg,det har etterhvert blitt mange.

Du kan reklamere,linke hva du vil og så mye du vil i egen blogg.Alle som en blir slettet her.

Hilsen synskepeggy.

Jitte

26.09.2011 kl.22:30

Nå var det ikke reklame for bloggen jeg bedrev, men informasjon om nettopp det emnet du skriver om her. Dette har vedkommende blogger skrevet langt og godt om, mye bedre enn jeg evner å skrive, så i stedet for at jeg skulle skrive en lang kommentar her som omhandler nøyaktig det samme som han har beskrevet på en god måte, så linket jeg.

Men for de som virkelig er interessert i å få vite hva som egentlig skjer i kroppen når man opplever ting som dette kan jo bare søke opp søvnparalyse. Det er veldig mye interessant lesning der ute.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.22:43

Jitte:Søvnparalyse ??? For mitt vedkommende er det ikke det som skjer,jeg er lys våken.Det er veldig mange måter å motta beskjeder,budskap osv på.Søvnparalyse har jeg aldri vært borti,så den teorien faller bort når det gjelder mine opplevelser.

Og nettopp derfor,i tillegg til andre grunner nevnt i div.kommentarer (svar) bør man ikke reklamere for den bloggen du nevner her.Bloggeier bør kunne relatere eller ha erfaring eller ha skrevet om samme tema som bloggen det reklameres for.Det er om andre bloggere tar seg den frihet å linke i andres blogger.

Du har vel et godt og interessant bloggtema å skrive om i egen blogg nå,søvnparalyse,hva nå det er for noe..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits