Det spøker - huset mitt er hjemsøkt !!

Huset mitt er hjemsøkt ! Bare ordet hjemsøkt er nok til å få de aller fleste til å reagere med redsel,skrekk og gru.Og det er forståeligt om man ikke vet hva det er, og i tillegg har all sin kunnskap om det gjennom tv og film.Nå på høsten,når selve atmosfæren blir mer skummel og hver krik og krok gir lyd fra seg blir ordet hjemsøkt enda mer skremmende.

Jeg synest det er helt greit at huset mitt er hjemsøkt,det gjør ikke meg noe og stort sett er det helt ufarlig og ganske morsomt.At ting blir borte for så å dukke opp på helt andre steder enn vi vet vi har lagt det,at stearinlys slukker (og noen ganger tenner) av seg selv,lyder,lukter,at ting flytter seg,noen ganger rett fremfor øynene våre er som det skal være her i huset.Men det er nok meg som er mest tålmodig med det,resten av familien kan irritere seg over at man fks. må leite etter så og si alt man tror at man har på et bestemt sted.Det har noen ganger ført til heftig debatt,da man har lagt skylden på hverandre.

Ingen av oss er redd,det må nevnes,datteren min på 14 år er aleine hjemme om natten når jeg er på jobb,så lite redd er hun.Vi er ikke redd,nei,men noen ganger kan det bli litt mye.Spøkeriene har i lange perioder en "lav profil",gjør ikke mer av seg enn at vi såvidt merker dem,for så til tider,å markere seg meget sterkt og tydeligt.Nå har det vært en periode der spøkeriene gradvis har tatt seg opp,som det bruker å gjøre,og i går skjedde det noe som med en gang satte en liten støkk i meg,men ved nærmere ettertanke velger jeg å se på hendelsen noe anderledes.

Det var et forvarsel,ikke om en kommende katastrofe av noe slag,men et forvarsel om at det er noe jeg må vie ekstra oppmerksommhet fremover slik at "dette noe" ikke ender i katastrofe,det er slik jeg velger å tolke hendelsen med tanke på hendelsesforløp og timing.Det var perfekt tilrettelagt slik at det ikke skulle skje noe alvorlig galt, det var tilrettelagt slik at jeg fikk stoppet en evt.katastrofe,noe som meget lett kunne vært resultatet om ikke timingen hadde vært så perfekt,hadde jeg kommet hjem to minutter seinere hadde det vært for seint.Huset mitt hadde brent ned !!! Hva jeg skal vie oppmerksomhet er ikke klart for meg enda,men jeg er trygg på at det kommer til meg når min oppmerksomhet kreves.Tålmodighet....er ikke min sterke side,men har ikke noe valg når det kommer til kontakt med ånder.

Hilsen synskepeggy.

 

 

36 kommentarer

ikwisdjm

15.09.2011 kl.13:22

Fin blogg kommentere tilbake <3

Hanne Lisa

15.09.2011 kl.13:23

Huset mitt er også hjemsøkt:p

Brks

15.09.2011 kl.13:24

Høres skummelt ut...

Anettekf

15.09.2011 kl.13:26

Huff, syns slike ting er ekkelt. Det å bli sett på hele tiden.. Det å vite at noen er der hele tiden. Nei, huff!

Rebecca Eugenie

15.09.2011 kl.13:27

Vi bodde i et hjemsøkt hjem. Det værste med det var hva det gjorde med oss som en familie. Vi kranglet masse hele tiden, og hadde det ikke bra med oss selv eller andre.

Etter vi flyttet ble det et nytt liv for oss alle.

Klem*
Jeg tror på spøkelser og alt det der, har sett far etter han døde osv. det var veldig ekkelt og veldig ja vet ikke hva jeg skal kalle det, jeg begynte iallefall og gråte.

ps: jeg har sendt deg en meld her inne peggy! :)

klem veronica :)

Julie

15.09.2011 kl.13:30

guffent :S

Marianne B.

15.09.2011 kl.13:32

Ting blir borte her også=) Men jeg tenkte jeg skulle spørre pent om å få det tilbake. Jeg har( hadde) et gullarmbånd , i en liten eske på soverommet og plutselig var det borte. Jeg har lett høyt og lavt.. men det er og blir borte. Kanskje de ikke vil jeg skal ha det? Men.. jeg likte det så godt ... Det kan ikke være galt å be pent om de kan legge det et sted jeg kan finne det tenker jeg=) Vært et forsøk! Det er deilig når man ikke trenger være redd=) Klem=)

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.13:54

mariabraaten:Det kan bli litt kjedeligt at ting forsvinner,det kommer litt an på hva det er.Min erfaring er,uten unntak,så kommer tingene til rette før eller seinere.Du må bare spørre og du vil få svar.

Kan bare nevne at her hos meg forsvant en mobiltelefon sporløst fra kjøkkenbenken for et par dager siden,den er atpåtil på lydløs,så det hjelper ikke å ringe til den heller,men jeg er sikker på at den dukker opp, et helt annet sted enn der den forsvant fra, ganske snart.

Klem til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.13:56

Julie:Ikke guffent,bare bra..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.13:58

Anettekf:Det er nok ekkelt for noen.Og uforståeligt at det er ekkelt for noen for meg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.13:59

Hanne Lisa:Det er vel spennende ? Det skjer noe hele tiden,ikke ett kjedeligt minutt..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.14:03

Rebecca Eugenie:Det er en grunn for at du og din familie hadde den opplevelsen av det.Jeg merker ikke slik påvirkning her hos oss,litt krangel og drama er det vel her også,men det har sin naturlige forklaring,bla.at man har tenåringer i huset,kan fort bli litt bråk av sånt.

Fint at det har bedret seg for dere.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.14:07

Veronica:Har sett mld din og skal svare deg seinere.Spørsmålene dine krever litt omtanke og konsentrasjon,omstendigheter her gjør det litt vanskelig akkurat nå.

En vanlig reaksjon på kontakt med ånder/energier er at man begynner å gråte.

Hilsen synskepeggy.
okei :) tusen takk peggy :)

Hanne Lisa

15.09.2011 kl.14:15

Haha, nei ikke så veldig spennende, synes for den del det er mest skummelt :p

Men vet det er en kvinne for av og til hører jeg henne snakke ;p

Tror og mener hun er en blond, litt kraftig bestemt kvinne :D

mikaelsblogg

15.09.2011 kl.14:16

Langkosten min er forsvunnet - og det er da ikke en slik ting man bare stapper uforvarende ned i en kommodeskuff... Håper jeg snart får den igjen. Gulvene mine (og jeg) trenger den.. :)

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.14:54

mikaelsblogg:Vel,kjedelige greier,det der......

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.15:06

Hanne Lisa:Jeg også hører stemmer.Det er IKKE stemmer inne i hodet mitt og IKKE stemmer som fks.sier til meg at jeg skal gjøre forskjellige ting.Det er stemmer som fra en samtale mellom flere - utenfor meg selv.Som om man er i et annet rom eller utenfor huset.Altså et lite stykke vekke.Det er viktig å få sagt,slik at ikke NOEN blir fristet til å TRO at dette er noe annet enn det det er.

Det er dumt at du snest det er skummelt,det er jo ike det i det hele tatt.

Hilsen synskepeggy.

ufo

15.09.2011 kl.17:11

Jeg har hatt en del opplevelser. Jeg skrev om en opplevelse her om dagen under det forige innleget ditt. Jeg har fått en følese av at han følger med meg og at han vil fortelle meg noe.

Ser nesten aldri spøkelser,men jeg merker dem. En gang i sommer var jeg ute å gikk alene i skogen,plutselig fikk jeg følesen av at det var en persjon bak meg. Jeg følte at jeg ble fulgt i flere minutter. Syntes det var litt ekkelt først,men etter vært fikk jeg en beroligene følese i hele kroppen. Det var som om det var en energi som rant i gjenom kroppen og som fikk meg til å bli helt rolig. Slike hendelser har jeg hatt noen av.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2011 kl.18:18

ufo:Jeg leste kommentaren din,spennende historie du forteller der.

Jeg ser nesten aldri spøkelser(ånder) jeg heller og når jeg ser dem kommer de i mange forskjellige former,farger,fasonger og noen ganger som personer.Det viktigeste er at man merker/kjenner/føler at de er i nærheten.

Slike opplevelser som du forteller om her og i din forrige kommentar er jeg godt kjent med.Felles for slike opplevelser er at man,etter "skrekken" føler en uforklarlig og sterk ro.Du er heldig (som meg) som forstår og får med deg at du har "selskap".Jeg tror ikke denne personen som følger deg vil noe spesiellt (på dette tidspunkt) annet enn gjøre deg oppmerksom på nærværet.Det er ofte nok,man blir tryggere og roligere av det,og det er nok noe man trenger ofte.

Takk så mye for kommentaren.Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

redd

15.09.2011 kl.18:59

jeg ble redd nå D:

mikaelsblogg

16.09.2011 kl.08:00

Da fikk jeg tilbake langkosten min! :) Den stod på et sted hvor jeg har sett etter den 1000 ganger.. Da blir golvene mine fine og jeg glad. ;)

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2011 kl.10:03

mikaelsblogg:Så bra....

Hilsen synskepeggy.

Jeg er titti.....

16.09.2011 kl.17:35

Syntes dette var kjemp intressangt. I huset jeg bodde i da jeg vokste opp er jeg sikker på at spøkte, om det gjør det nå vet jeg ikke. Jeg hadde mange "skremmende" opplevelser (har også hatt det i voksen alder hos tanten min og et annet hus jeg bodde i for ett år siden). Jeg har lurt på om jeg er sensetiv, og har vært på et seminar engang, men det stoppet opp av seg selv (for mange tanker i hodet) hehehe. Skal følge med på bloggen din, for dette var kjempe intressangt. Lykke til med huset, og ønsker deg en kjempe fin helg:-D

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.13:50

Jeg er titti.....:Seminarene er lagt opp etter god gammel "hjernevask" og "tankekontroll"-metoder.Det er klart at man "merker noe" i slike settinger,men er ikke noe man ha nytte av på sikt.

Huset mitt er fullt av ånder,og derfor spurte jeg dem en gang om hvorfor jeg ikke fikk se dem,når det var så mange burde jeg få se dem,mente jeg,iallefall noen av dem.Svaret var helt logisk,helt riktig og opp til meg selv å tolke på hvilken måte jeg ville og som jeg føler meg mest vel med.

Svaret var at det var bra at jeg ikke kunne se dem,huset er stappfullt og hadde jeg sett dem ville det rett og slett ikke vært plass til meg !!!

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Marthelle

17.09.2011 kl.14:32

Kjempefin blogg!

Er alt du skriver sant?

Susnmode

17.09.2011 kl.14:39

oj creepy! jeg hadde vært drittredd jeg.

Hvordan er det å være synsk da? Er det positivt liksom? :p

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.14:40

Marthelle:Hva tror du,er alt sant,tror du ?

Man passer seg godt for å snakke/skrive usant om slike tema,det kan jeg love deg.Det har med respekt,stor respekt å gjøre for alle som befinner seg på den andre siden.

jeg forstår at du ikke skjønne så mye av det,hadde du det ville du aldri finne på å spørre om det er sant !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.14:46

Susnmode:Det er ikke noe å være redd for,tro meg.

Om det er positivt,for det meste er det bare positivt,men noen ganger kan det være det motsatte.Det har mye å si hvilke holdninger man møter og hvilke "beskjeder" man mottar.Når man mottar "beskjeder" som man vet at man ikke kan (av mange årsaker) videreformidle,da er det ikke lett og kan virke negativt.Det er ikke ofte,men det skjer.

Hilsen synskepeggy.

Kampenjenta

19.12.2011 kl.21:25

Jeg har alltid vært intressert i "spøkelsehistorier" og har opplevd litt av det i ungdomsårene, sammen med en venninne.

Her jeg bor nå tror jeg det spøker.

Jeg er ikke redd og føler ingen trussel, men heller at det er noen som vil ha kontakt.

Det begynte i det små vi oppfattet noe rart bare litt innimellom, men det har blitt tydeligere og oftere i den senere tid.

Nå er det lyder, som smell i bordet, dører som åpnes(uten å åpnes..bare lyden) Vann fra badet eller kjøkkenet som renner, lys som slåes på om natta, men det var skummelt da min datter våknet at noen la seg ned ved siden av henne på natta og kom under dyna hennes.

Jeg har nevnt dette for noen venner, men enkelte av de mener det er ren innbildning fra min side.

Jeg føler at det er noe her, og klarer ikke å finne en annen forklaring på det som skjer.

Jeg føler uansett at det ikke er noen som ønsker å skade min datter og meg, men lurer på hvordan jeg skal gå fram for å få vite det jeg lurer på.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:52

Kampenjenta:Heisann.

Du har rett,det er ingen som vil skade deg eller din datter.

Det er en dame du har i huset,hun er meget omsorgsfull og hun vil dere begges beste.Hun er forståelsesfull og hun forstår om du setter noen grenser for kontakt.

Det er absolutt ingen grunn for å være redd,men noen ganger kan denne damen gi seg til kjenne litt mer intenst enn dere er vant med uten at det er noen spesiell grunn for det.

Jeg tror du har en mistanke om hvem dette kan være og mistanken din er i så fall helt riktig.

Snakk til denne damen,din datter også,si hva dere ønsker og ikke ønsker fra henne,dere må finne en måte å "leve sammen" på for jeg tror egentlig ikke at du vil ha henne ut av huset.

Masse lykke til.Hilsen synskepeggy.

Silje

10.01.2012 kl.19:41

Begynner å bli litt lei våre spøkelser nå. Har en forkjærlighet for sko og nå har det 2 favorittparet mitt forsvunnet. Første paret sto i stua og blei borte. 2 sto i gangen og er nå borte. Lurer på om det er samme dama som skrur på radioen og slår av sikringene når jeg egentlig driver med husarbeid, men istedet tar en titt på tv :P

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.14:48

Silje:Hei,hei.

Det høres ut som om du har det "gøy" i huset ditt.

Det er morsomt når de begynner å bli "fysiske",men om du er lei av dem og de de gjør,kan du gi dem beskjed,du kan rett og slett si det til dem at nå må de være så snill å holde opp.De hører deg og det bruker å hjelpe.

Det skjer ting her i huset også,mye mer enn det jeg forteller,jeg kan også bli lei,særlig når jeg må bruke mye tid på å leite etter ting eller når jeg stadig må plukke ting opp fra gulvet som på mystisk vis har havnet der.

Min erfaring er at "aktiviteten" (mer eller mindre) stopper av seg selv,noen ganger er det mer og noen ganger er det mindre,men det stopper aldri helt.

Jeg tror du får gjøre som jeg gjør,gi dem beskjed når det blir for mye og ellers lære deg å leve med det.Det er uansett helt ufarlig,heller morsomt.Og jeg tror ikke du heller,som jeg,ønsker dem helt ut av huset.

Du har (minst) to energier i huset.En mann og en dame (som ikke har noe med hverandre å gjøre) er de to sterkeste energiene.Det er forresten den mannlige energien som slår av fjernsynet...

Lykke til med "åndene".

Hilsen synskepeggy.

Kristin

01.02.2012 kl.10:55

Hei..Hva med når man føler en ond kraft og kalde energier? Hunden knurrer om natten, at babyen blir løftet ut av sprinkelsengen om natten når det gråter og bært ned i stuen, mor løper inn for hun hører barnet løper rundt i mørket og pludrer, bærer barnet inn i senga til dem for så å oppdage senere at barnet er blitt lagt oppe igjen i si seng?? Og låsen på ytterdøra blir låst opp, mor låser og det blir gjenntatt flere ganger iløpet av den natten..lyset i gangen går av, for så å bli skrudd på igjen. Mor tar på tv for å ha lyd i huset, men tv er slått av etter at hun oppdager at barnet er blitt lagt i sin seng igjen. Far i huset hadde ikke fått med seg noe av dette utenom at han husket at hunden knurret enn del, og han ba den tie stilt ifra soverommet... Dette skjedde inatt..og huset ble flyttet inn i for en mnd siden etter totalrenovering for det er gammelt og stått tomt i hvertfall 20 år..Så,, hva skal man gjøre..ringe en prest?? Eller, har jeg bare drømt? Følelsen min sa imorges da jeg oppdaget at barnet var borte fra sengå..at vi må UT!

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2012 kl.11:36

Kristin:Dette vil ta lang tid å forklare.Jeg liker å forklare hvorfor jeg mener og tro som jeg gjør,men i dette tilfellet blir det en alt for lang forklaring (innlegg).

Men det jeg kan si er at det IKKE er noen ond som vil dere som vil dere vondt.Hunden knurrer fordi at det er noe fremmed (som den ville ha gjort om noen den ikke kjente nærmet seg huset) ikke noe annet.

Jeg opplever denne energien som alt annet enn vondt.Når den gjør så mye av seg er det helt tydelig for meg at den vil "kommunisere" og om jeg var deg ville jeg stilt meg åpen for "kommunikasjon".Denne energien vil hjelpe (avlaste deg) ikke skremme.Jeg syns du heller skal røve å nærme deg "nærværet" enn å flytte ut,det kan bli en svært så spennende og positiv opplevelse.Ikke vær redd !

Du trenger ikke verken prest eller lensmann,men litt mer åpenhet i forhold til det slik at du kan sette grenser og bli forstått.

Lykke til.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits