Fin blogg kommenter tilbake,pliiiiiis.

Bloggere som legger igjen denne type kommentarer bør snarest få inn i hodet sitt antall kommentarer IKKE har noe med listeplassering å gjøre.Det er antall lesere som sender bloggere oppover listene,ikke kommentarene.Man kan ha fått 100+ kommentarer under et innlegg av type fin blogg,men allikevell ha så få faktiske lesere at man ikke blir registrert på 100-listene med antall lesere.Ingen slike kommentarer gir listeplassering,så er det listeplassering man er ute etter bør man skrive innlegg som andre bloggere finner så interessante at de vil lese dem.Istedenfor å legge igjen irriterende og ofte upassende kommentarer overalt på blogg,kan man bruke tiden på å skrive innlegg som fenger leserne,det er da man har størst sjanse for å få topplassering.Egenreklame i andres blogger bør alle holde seg for god for,så jeg sier ikke mer om det,men håper at man tenker selv.

Lanoungereklamen som herjer som en farsott i alle blogger for tiden er jo bare helt tragisk.Etter selv å ha fått den under,ikke mindre enn fire innlegg,svarte jeg vedkommende blogger følgende i en kommentar :Silje Marie,dessverre ,jeg stemmer ikke i noe som helst form for konkurranse eller annet som krever stemmer der barn er avbildet,offentliggjort eller på annen måte den man stemmer på.Med mindre barnet selv har gitt sitt klare og tydelige samtykke til at det er greit.Jeg regner med at det er tilfellet her - barnet har ikke gitt sitt samtykke.Det er en prinsippsak for meg og støtte til alle dem som ellers ikke kan ta avgjørelser om å være deltaker på slike og andre arrangementer selv..Det har med respekt for andre å gjøre (også barn) og også om det (og iallefall da)gjelder egne barn.Men selv etter at jeg svarte har jeg fått den samme reklame fra den samme blogger flere ganger,så hva  var det du ikke forsto i svaret mitt til deg,Silje Marie ? Tragisk er det,særlig med tanke på at det ikke er barnet som vil delta og aller helst vinne,det er foreldrene.

Man gjør ingen noen tjenester ved å legge igjen spam,egenreklame eller oppfordring om å legge igjen kommentarer.Eneste måte å ha håp om å havne på topplister er å oppfordre om "pliiiis les min blogg",men da må man først ha sørget for å skrive innlegg som andre vil lese og ikke legge igjen hundrevis av kommentarer overalt som ikke tjener annen hensikt enn å irritere dem som får dem

Oppfordring om å lese disse bloggene virker mot sin hensikt på meg,jeg har aldri og vil aldri lese eller legge igjen kommentar i blogger som ber meg om det.Og min stemme i noen som helst konkurranse kan de bare glemme.

Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

16.09.2011 kl.11:42

Jeg er sååå enig med deg!!!! Så indelig drittlei=) Flott du skriver igjen om dette =) Klem=)

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2011 kl.11:57

Anonym:Noen skjønner det bare ikke,uansett hvor mange ganger man prøver å fortelle dem det.Jeg tror at de som legger igjen slike kommentarer misforstår (kraftig)hvordan man skaffer seg lesere og dermed topplisteplasseringer.

Hilsen synskepeggy.

christinaswords

16.09.2011 kl.13:32

Helt enig! Totalt unødvendig. Vil de ha en kommentar tilbake så bør de lese innlegget og gi en meningsfull kommentar selv!

Toril

16.09.2011 kl.14:58

Jeg er så absolutt enig med deg, og ikke minst respektløst av de som driver egenreklame for bloggen sin på den måten. Hvis du skriver et personlig innlegg, hører det ingen plasser hjemme å skrive "Fin blogg, besøk min!" Blogg.no tok dette opp for litt over 1 1/2 år siden da jeg hadde blogg der. De lovte å slå hardt ned på slikt, og ba alle som mottok slike spamkommentarer ta printscreenbilde av kommentarer + ip-nummeret for å rapportere til blogg.no, og jeg gjorde det med flere. Jeg fikk tilbakemelding da fra blogg.no at enten at bloggeren hadde fått en advarsel eller blitt kastet ut fra blogg.no.

Husker jeg hadde et innlegg på bloggen min hvor jeg fortalte om min masterstudentvenninne som ble drept i Trondheim i januar i 2010. Den første kommentaren som møtte meg var: "Fin blogg, besøk min!" Jeg ble så irritert, for det hadde ikke noe med temaet å gjøre i det hele tatt! Dette med spamproblematikken på blogg.no var bl.a hovedårsaken til at jeg ikke orket å ha blogg på blogg.no lengre! På andre nettsteder blir man kastet ut fra nettstedet hvis man spammer med egenreklame på andres profiler!

Det virker som om de som driver egenreklame på blogg.no er yngre bloggere som ønsker oppmerksomhet, og det blir irriterende i lengden.

Jeg besøkte aldri noen av de som drev med egenreklame på min blogg. Ikke var jeg i deres målgruppe heller. Det virker som om de som spammer tar for seg alle blogger som ligger på forsiden av blogg.no, og de samme spammerne går igjen på flere blogger har jeg sett.

I kveld reiser jeg med nattbussen til Oslo. Nadina har løpetid, og jeg skal levere henne i Ski ved Ås til paring til hennes utkårede. Så nå driver jeg trafficing på høyt plan her!:) He, he, he!:) Jeg tar dagtoget hjem i morgen ettermiddag.

Ellers har min mann og jeg hatt besøk av Sigurd Sollien fra "Oppgrader" på TV2 i dag!:)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

Bloggklem fra Toril

Jeg er titti.....

16.09.2011 kl.18:27

Vel, jeg har iallefall fått nok å lese (Leser ditt bloggarkiv) og syntes din er kjempe fin og intressant. Følger spent med på hva du skriver videre, og håper at jeg kan lære noe:-D

<3<3<3<3<3<3

Emilie

17.09.2011 kl.13:23

Enig med deg! :)

wima

17.09.2011 kl.13:25

VELDIG VELDIG enig med deg! bra skrevet!

Alexandraep

17.09.2011 kl.13:25

Er så utrolig enig med deg! Hvis folk først skal kommentere burde de lese hva de kommenterer først, hvis folk spør om jeg kan gå inn på bloggen deres så er det bare å glemme det :)

Mariann Lizette

17.09.2011 kl.13:26

Hei. Jeg har ikke sett bloggen din før idag. Helt enig i disse kommentarene.

Klarsynt, er det sånn at du kan kontakte ånder (døde) da? Beklager om dette var et dumt spørsmål, men dette er nytt for meg. Jeg har lett etter en å komme i kontakt med angående dette en stund nå.

Mvh Mariann

Hege Marita

17.09.2011 kl.13:27

ja det er møkk irriterende..

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.13:27

Jeg er titti.....:Så flott at du liker bloggen min,takk så mye.

Det er alltid noe "overnaturligt" å skrive om herifra."Problemet" er bare at for oss som bor her er alt som skjer helt normalt,da blir det til at det er de gangene det sjer noe ekstra jeg finner det interessant nok til å skrive om.

Bare fortsett å følg med,for innimellom skriver jeg om opplevelser jeg har og har hatt før.Hendelser nå kan ofte få meg til å huske hendelser som har skjedd for lenge siden og da skriver jeg om dem.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Hilde

17.09.2011 kl.13:29

Veldig enig med det du skriver, er så mange som skriiiiiiker etter å få kommentarer og les bloggen min les bloggen min les bloggen min. Er så utrolig irriterendes, når jeg får sånne kommentarer gidder jeg ikke gå inn på bloggen en gang, det eneste vedkommende vil er å få oppmerksomhet.

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.14:00

Toril:Heisan Toril.Jeg er helt enig med deg.Slike bloggere(respektløse irritasjonsmomenter) burde vært kastet ut fra blogg.no.De ødelegger hele konseptet blogg.

Trafficbuissnisen din høres spennende ut og det gjør også besøket du hadde av Sigurd Sollien.Regner med at du holder oss oppdattert på begge deler.

Ha en kjempefin dag,du også og god helg.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Susnmode

17.09.2011 kl.14:37

Det har jeg faktisk ikke tenkt på, men du har jo helt rett!

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2011 kl.14:50

Susnmode:Visst er det rett,kan hende at alle kommenter tilbake-bloggere også forstår at det er rett.Det er lov å håpe...

hilsen synskepeggy.

Carina

17.09.2011 kl.14:50

Bra skrevet! = )

life fucks us all

17.09.2011 kl.17:52

Hvorfor kaller du deg Synsk(ePeggy)? Er du synks ?

synskepeggy

17.09.2011 kl.17:57

Les litt i bloggen min,jeg har forklart mange ganger hvorfor jeg har det nicnavnet og ærlig talt,om du vil vite hvorfor, kan du lese,så slipper jeg å gjenta meg selv flere ganger.Det er så kjedeligt å gjenta seg selv hele tiden.

Hilsen synskepeggy.

20.09.2011 kl.15:47

Spot on!

Måtte bare kommentere denne. Jeg er ganske ny som blogger - men bloggen min er alt annet enn lystig - derfor har jeg rett og slett UNDRET meg over kommentarer som "fin blogg - pliiis kommenter" tilbake... FIN blogg? Nuvel...

Men, så ser jeg at de er ungdom på min datters alder ;)

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.10:17

Anonym:Ja,man kan undre seg på disse "fin blogg" kommentarene.En ting har de alle felles,de leser ikke innleggene,ikke engang overskriftene.

Du er ny blogger,du kommer til å undres enda mer etterhvert...

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits