DU ER GAL !!

Du er helt gal sier man til meg nå for tiden,humøret mitt er ganske fandenivoldsk og man vet ikke hvor man har meg og hva jeg kan finne på å si.

Men,alvorlig talt,kan ikke andre bare være glad for at jeg er litt befriende gal,det er deiligt å være i det fandenivoldske hjørnet og man må nyte mens man kan,man vet ikke hvor lenge det varer og alvoret i tilværelsen innhenter meg igjen.

Er det ingen som forstår at det er stor forskjell på å føle seg litt befriende gal og å være gal ?

Jeg kommer tilbake med et mer (mye mer) seriøst innlegg så snart galskapen begynner å gi seg...det kan ta en stund !

Ha en god og forhåpentligvis gal dag !

Hilsen synskepeggy.

14 kommentarer

Marianne B.

17.09.2011 kl.18:57

Joooo det er deilig.. =) He he he ha en strålende gal dag!!!! Klem!!!

jmwebdesign

18.09.2011 kl.13:46

Hello,

Jeg ser du har et ganske lett / simpelt design! ta en tur innom http://jmwebdesign.no/gratisdesign.html å få deg et kult fancy design som leserene dine vill like!

sisselfish

18.09.2011 kl.13:47

God dag Peggy :) Det er sundt å være litt gal mener nå jeg. Jeg har selv startet en galskaps historie igjen. Jo galere den blir, jo mer fornuftig virker den. Så galskap er sundt er min konklusjon. Hvorfor skal man egentlig være så snusfornufig hele tiden. Jeg mener bestemt at ett innslag av litt galskap i hverdagen gjør livet også lettere på mange måter. Ha en fin dag videre.

Blogger klemz Sissel

Kristine

18.09.2011 kl.14:22

De gale har det godt! ;D

grima

18.09.2011 kl.14:27

Jeg like bloggen din Synskepeggy ! Vi er vel alle litt gale innimellom.

mikaelsblogg

18.09.2011 kl.15:19

Det er sunt med litt galskap innimellom, ihvertfall sålenge den ikke går ut over andre. :) Stå på, nyt dagen! :)

magjool

18.09.2011 kl.18:34

kjekt og vere gal avogtil,så hurra for deg,må nok vere det noen ganger skal ein overleve,har eg funnet ut.Til den som kommenterte designet ditt,så ser ho/han sikkert dårlikt,designet er så flott,eg nyter og sjå på det,får slik ro av det,eg sitter bare og nyter det herlikt.Ønsker deg fortsatt ein fin søndagskveld,med eller uten galskap,he he KLEMMER fra magjool

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:19

mikaelsblogg:Ja,helt enig.Det er en forutsetning at galskapen ikke går ut over andre enn en selv.Går galskapen ut over andre,er det en helt annen form for galskap og i den kategorien galskap inngår ikke jeg.Håper jeg ihvertfall,har ikke hørt noe om det fra mine omgivelser så....

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:26

magjool:Heisan,magjool.

Jeg tror det fandenivoldske humøret kommer seg av mye som har skjedd i det siste,bla.nær familiemedlem alvorlig,plutselig og livstruende syk (er over den verste krisen nå).Slike traumer gjør noe med folk,nå som det ser ut for å gå bra,tross alt,må man bare avreagere litt og det arter seg på mange forskjellige måter,som en følelse av et snev av galskap.

Jeg liker designet mitt (og du) hva andre mener om det bryr jeg meg ikke om,dessuten vil jeg at man skal like bloggen min på grunn av innholdet,ikke et fancy design.

Ha en fin kveld,og mange klemmer tilbake til deg,magjool.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:28

grima:Takk så mye for det,grima.

Ja,vi er alle litt gale innimellom,heldigvis får man si.

hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:30

Mat, helse og velvære:Ja,det tror jeg på.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:33

jmwebdesign:Hva du synest om mitt design,er vel det siste jeg bryr meg om !!!

Jeg liker det.

Jeg tror ikke at det er designet som som er avgjørende for at man leser denne bloggen.Virkelig ikke !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:39

sisselfish:Jeg har kommet til samme konklusjon som deg,galskap er sunt.Jeg skal fortsette med det....

Ha en fin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2011 kl.20:42

mariabraaten:Ja,faktisk.Det blir bare bedre og bedre..

Ha en strålende fin kveld og klem til deg og.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits