Rasister - hvem ?

Etter et meget opphetet og direkte aggresivt møte med en person fra et av østblokklandene,er jeg helt overbevist om at det ikke er vi nordmenn som er de største rasistene her i verden.

Diskusjonen startet ganske så roligt,sivilisert og høflig,men utviklet seg ganske snart til å bli meget ubehagelig,stygg og stort sett en enetale (eder og galle).Så ille blei det at jeg bestemte meg for å avslutte,mine forsøk på bidrag i debatten blei allikevell ikke hørt,man snakket for døve ører.At jeg avslutter en debatt uten å ha sikret meg det siste ordet skjer ikke ofte,jeg kan ikke huske at det har skjedd før,så det er nok første gangen.Men når noen er så til de grader feilinformert,fastlåst i negative tanker som ikke har noe som helst virkeligheten å gjøre og i tillegg viser et så brennende hat mot land og folk som denne personen gjorde,da har en debatt som kunne vært meget bra utviklet seg så uhyggeligt at jeg finner det best å trekke meg.

Jeg diskuterer mer enn gjerne hva som helst hvor som helst,men aldri på det nivået som denne debatten befant seg på.Denne personen viste et slikt hat mot Norge,nordmenn og den vestlige verden generelt at det var vanskelig å tro sine egne ører.Vedkommende kalte nordmenn for noen dumsnille idioter og vedkommende viste også et voldsomt hat mot NATO og alle natoallierte land,kalte alle soldater i fredsstyrkene for mordere,tjuver og kjeltringer som bare var ute etter andre (krigsherjede) lands verdier og penger og å drepe landets folk.Natoallierte land var ikke annet enn simple mordere ! Det var rystende å høre på alle de "sinnsyke" teorier og meninger denne personen hadde,så langt i fra fakta som det er mulig å komme.Vedkommende blei mer og mer provosert av seg selv og sine egne meninger.Stemningen var uhyggelig og ekkel og det gikk opp for meg at dette var et menneske som i en gitt situasjon kunne bli meget farlig.Denne personen ga også tydelig utrykk for at vedkommende hadde et stort nettverk i Norge og i hjemlandet.Betyr det mennesker med det samme brennende hatet som vedkommende selv har ?

Hvordan kan en person skjule et så sterkt hat mot mennesker og land og samtidig tilsynelatende fungere som et sympatisk menneske i alle sosiale sammenhenger,midt iblandt de samme mennesker som vedkommende hater så sterkt ? Er ikke denne personen og denne personens påståtte nettverk i Norge tikkende bomber ? Denne personens oppførsel tyder på at vedkommende er meget ustabil og om nettverket består av samme type mennesker så kan man jo bare tenke seg....

Jeg hadde til slutt bare ett spørsmål til denne personen,en "normal" person ville tatt fullt og helt avstand fra noe som man hater så sterkt som denne personen ga utrykk for,hadde det da ikke vært mer naturlig å bosette seg i et land,som om ikke annet,ikke er alliert med NATO.Det er et logisk og berettiget spørsmål,men som vedkommende hadde store problemer med å svare på.Jeg antar at fristelsen blei for stor.Utsiktene til å kunne tappe Norges pengebinge med sugerør og begge hender og som en selvfølge "kreve" sin del av den norske formue betyr mer enn prinsipper,hat og motvilje mot dem som eier formuen.

                                                                                              Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Marianne B.

18.09.2011 kl.22:24

Vet du... jeg vet ikke hva jeg skal si engang.. her blir man kalt rasist bare fordi man har en annen mening enn det som passer for denne innvandreren....Og det er vel ikke akkurat første gangen det har skjedd.. Jeg må i mange tilfeller spørre meg selv om hvem som er rasist i sånne tilfeller... sukk.. Mange ganger jeg føler meg rasistisk behandlet av DE, men det kan man jo ikke si!

Trine hanssen!

18.09.2011 kl.23:14

kjempe fin blogg :)

martesvaleng

18.09.2011 kl.23:16

bra skrevet

Livet mitt som klarsynt.

19.09.2011 kl.08:16

mariabraaten:Jeg har gjort meg mange tanker etter dette møtet her.Jeg har hatt slike diskusjoner før,men da har det vært litt anderledes,kanskje fordi at andre utlendinger er flinkere til å skjule sine egentlige meninger enn det denne personen var.En skikkelig tankevekker var det i alle fall,og mange,lite hyggelige tanker har funnet veien til mitt hode når jeg tenker på det.Som du sier,tanker man selv gjør seg bør man holde for seg selv i frykt for å bli stemplet som rasist.

Jeg prøver alltid å finne noe til forsvar for personer som sier og gjør ting som er utenfor enhver folkeskikk,men ang.denne personen har fant jeg ingenting som kunne forsvare vedkommendes uttalelser om Norge og nordmenn og NATO osv.

Ha en fin dag,mariabraaten.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits