En skikkelig utfordring.

Nå får man bare bla opp med både penger og kompetanse i forsøk på være best mulig rustet for å møte  denne utfordringen.Det skal bli spennende å se hvordan et allerede presset på alle fronter helseBergen og for den saks skyld hele helseNorge vil løse dette problemet,forhåpentligvis til beste for dem som blir og er avhengig av og må bruke et evt.tilbud,om det da eksisterer ett tilbud til dem når de trenger det.Det har vært heller lite eller ikke tilbud til denne gruppen så langt.Jeg har mine tvil om at noe blir bedre, dessverre.I Bergensavisen fant jeg denne(nedkortet versjon) tankevekkende artikkelen :

I Bergen er man i ferd med å oppleve en annen type eldrebølge.Narkoeldrebølgen.Minst 600 bergensere over 40 år er rusmisbrukere.Mange av dem er fullstendig nedslitte og trenger hjelp.I København har denne gruppen eget sykehjem.I Bergen har de hospits,slitte kommunale leiligheter og Nygårdsparken.I motsetning til i  Bergen ,finnes det egne sykehjem for eldre slitne narkomane i København og her får de ro,hjelp og verdighet.

Kan man håpe på noe tilsvarende for de utslitte narkomane i Bergen.Det er lov å håpe,men disse menneskene har helt andre behov enn rød saft og salmer på et sykehjem.Er man klar til å møte den nye gruppen eldrebølge.Det står ikke på pengene.Som så ofte før står det på viljen.Vi får se nå om politikerne,de nyvalgte politikerne finner viljen som deres forgjengere ikke fant !

                                                       Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Bjørn

19.09.2011 kl.01:46

Problemet med helse norge generelt, er at det aldri har vært maksimalt utbygd, og kun nedbemaning. Så helse norge blir nok aldri bra samme hvor mye vi skulle ønske det.
Fin blogg :)

Legg meg til som venn om du vil ha en ny

leser som elsker og kommentere ! <3

Hilsen; saggyy . blogg . no ;D

Silje marie

19.09.2011 kl.07:46

Fin blogg! :-)

STEM PÅ KRISTOFFER SOM DET NYE LEVERPOSTEI BARNET 2011! :-D

LINK: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

svta

19.09.2011 kl.07:50

kjempe fin blogg :)

Livet mitt som klarsynt.

19.09.2011 kl.07:56

Bjørn:Du har helt rett,dessverre.

Kan jo også bare nevne at så og si alle helsearbeidere fra sykepleiere til politikere elsker å fremheve hvor langt teknologien har kommet i helsevesenet.Det er sikkert riktig,men helt latterlig med tanke på at ingen av dem kan bruke den fantastiske teknologien.Det er bla. Utøya og utallige tragiske enkeltsjebner et tydeligt tegn på.Kommunikasjonen mellom etatene er mildt sagt elendig,noe som resulterer i enda større omfang på tragediene som inntreffer.

Jeg har selv hatt personlig erfaring med nettopp dette,en tragedie midt oppi tragedien,rett og slett.Komunikasjonsproblemer førte til dødsfall.

Hva skal man med den fantastiske teknologien når man ikke vet hvordan man effektivt kan bruke den i kampen om å redde liv ?

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.09.2011 kl.07:59

Silje marie:Silje Marie !!! Les innlegget mitt "Fin blogg,kommentere tilbake pliiiiis".Det innlegget er bla.til deg.Er det ikke mulig å bli kvitt denne utidige reklamen som du sprer overalt på blogg !!!! SKJERP DEG !!!

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits