RØDSTRØMPELØSNINGER PÅ SITT VERSTE !

Noen ganger må jeg bare reagere,så også på denne latterlige artikkelen,vet rett og slett ikke hva jeg skal mene her.Er ikke dette å be om enda mer diskriminering av mannen.Skal mange lide og må ta slike forholdsregler bare fordi at noen få ikke klarer å styre seg og de potensielle ofrene ikke klarer å holde seg hjemme.Denne oppsiktsvekkende artikkelen kan tyde på at noen faktisk mener akkurat det.

"Menn som ferdes ute etter mørkets frembrudd,bør krysse gaten,dersom de ser en kvinne.Kvinner føler ubehag ved å gå på samme side av gaten som en mann,hvis det er mørkt ute.Derfor bør menn være så høflige at de benytter den andre siden av gaten.Vis at du som er mann skjønner at damer blir urolige og gjør noe med det.Kryss gata,gå en annen vei.Kryss gata for en dame neste gang.Fordi hun fortjener å gå med senkede skuldre,og fordi at du fortjener å ikke bli fryktet fordi du er mann".Det er klassekampens skribent Linn Stalberg som mener dette.

Må også bare ta med tre uttalelse (kommentarer) på denne latterlige artikkelen.Den ene fra "dolly" og de to andre fra "anonym".

"De kvinner som er så redde for enhver mann får holde seg inne,enkelt og greit.Eller ta med seg faren sin som anstand og vaktbikkje.At noen (Linn Stalberg) skriver sånt betyr jo bare at vedkommende er klin sprø i nøtta.Hvis de ikke tør møte mannfolk må de heller gå over på den andre siden av gaten selv,hvis det er mannfolkfri sone der da...Trodde forresten at mange damer som beveger seg ute på byen på kvelds og nattestider var ute for å sjekke mannfolk,ikke unngå dem."

"Så dumme høns (Linn Stalberg) skal altså sette standard for alle kvinner..."

"Hele debatten er absurd.Nå får man slutte å slippe asylsøkere med eksilpsykologiske problemer rett ut på gaten uten hjelp.Har man voldtatt flere titalls kongolesiske kvinner,så er vel ikke terskelen så høy for å fortsette med det samme her."

Vi får se nå da,om denne latterlige oppfordringen til menn kan bidra til å få ned den skyhøye voldtektsstatistikken.Det tror ikke jeg !!!!

                                                                      Hilsen synskepeggy.

 

14 kommentarer

lenamon

20.09.2011 kl.10:51

He he, nå har jeg hørt det også. Hva hvis det går damer på begge sider av veien, skal mannen gå midt i veien da eller?

pop

20.09.2011 kl.11:30

Skjøner ikke vorfor det er så mange menn i dette lane som synes sund på seg selv. Det står jo ikke i artikelen at dette skal bli en låv eller noe. Bare et forslag for og gjøre live enklere for andre. Er ikke gøy og gå ute alene sent på kvelen, og mange ville vel følt seg trygere vis de så at den manen man møte kryset gaten og holt lit avstand. Men vis dette ville vert så grusomt for deg kan du jo gå dit du vil:) heldigvis for deg fines det ingen låv som sier at man må ta hensyn til andre.

Må også si at det er jo langt fra sån at bare invandrere er overfalsmen så den siste komentaren er jo ikke noe anet en usakelig.

dropsofmylife

20.09.2011 kl.12:12

hihihi

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.10:03

pop:??????,skjønner ikke hva du mener,dessverre.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.10:13

lenamon:Forfatteren av artikkelen har et svar på det også : Mannen må gå en annen vei !!

Hilsen synskepeggy.

pope

21.09.2011 kl.22:10

Det jeg ment var at jeg tror du må ha misforstått artikkelen lit. Du skriver at vi får se om dette hjelper forebygene for overfalsvoldtekt, men jeg tror aldri forfatteren av artikkelen mente den skule være det. Jeg tror hun var klar over at mange mennesker ikke liker og gå alene i gatene om kvelden/nata. Det blir begått mange flere kriminelle handlinger om naten, i det minste nor det kommer til overfall. Derfor kan mange mennesker synes det er ubehagelig og gå nærme fremmed folk. Dette gjelder kanskje ikke for alle men for mange. Du beskriver dette som "rødstrømpe løsningen" men det er ikke en løsning det er mer en hensynsfull ting og gjøre. Heldigvis for deg er det ikke lovpålagt og ta hensyn til andre mennesker så du får gå akkurat dit du vil:)

Jeg skjønte ikke hva den siste kommentaren hadde og gjøre med artikkelen?

Håper du forstod mer av dette:)

Jitte

22.09.2011 kl.12:33

Har du en link til artikkelen? Jeg klarer ikke å finne den på klassekampens nettsider...

Men a propos artikkelen: Nei, jeg kommer overhodet ikke til å gå over på den andre siden av gata hvis det skulle komme en dame gående mot meg. Jeg går ikke omveier rundt folk når jeg går tur med bikkja heller, selv om jeg vet at enkelte er redd hunder. Jeg forventer heller ikke at voksne mennesker går store omveier rundt mine barn bare fordi det er enkelte barn som er skeptiske til andre voksne enn dem de kjenner. Det er greit å ta hensyn, men det er også greit at ting ikke vokser helt og fullstendig ut av proporsjoner. Hvis noen er så redde for å møte på menn de ikke kjenner når de er ute og går gatelangs etter mørkets frembrudd, så får de kanskje heller slutte å gå gatelangs etter mørkets frembrudd.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.12:46

Jitte:Denne kommentaren er jeg helt enig med !

Jeg har dessverre ingen link,men jeg fant artikkelen på en debattside til klassekampen for noen dager siden.Jeg reagerte sterkt på den og derfor skreiv jeg om den.Jeg reagerte også sterkt på noen av kommentarene under artikkelen, men som jeg ikke tok med i innlegget mitt.

Hilsen synskepeggy.

Jitte

25.09.2011 kl.21:02

Hehe, det må jo skje av og til det og, at vi er enige mener jeg :)

Jeg har dessverre bare funnet et par blogger og diskusjonsfora hvor dette er tatt opp, skulle veldig gjerne sett artikkelen i sin helhet. Og hatt en god diskusjon med forfatteren, for hun kan vel ikke mene dette alvorlig... Jeg leste et sted at noen mente hun var et troll som hadde skrevet dette, dvs. bare for å provosere. Kan være noe i det...

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.21:53

Jitte:Jeg velger å tro at vedkommende forfatter skreiv denne "idiotiske" artikkelen for å provosere.Ingen med sine fulle fem kan vel mene noe slikt alvorligt,eller.....

Vedkommende fikk iallefall giret meg kraftig opp...

Hilsen synskepeggy.

pope

23.10.2011 kl.12:16

Hei:) jeg er bare nyskjerig, men hvordan syntes du den siste komentaren var relevant til artikelen?

Livet mitt som klarsynt.

23.10.2011 kl.13:39

pope:Jeg skjønner ikke hvilken kommentar du mener,er det min siste,eller er det den siste jeg tok med i innlegget ?

Hilsen synskepeggy.

pope

23.10.2011 kl.14:57

Den siste komentaren i inleget er det jeg snaker om:) Som jeg har skrevet tideliger synes jeg dener er veldig usakelig, og ble derfor nyskjerig på hvordan du syntes den er relevang?

Livet mitt som klarsynt.

23.10.2011 kl.17:42

pope:Den kommentaren er ikke usaklig.Grunnen til at jeg tok den med er for å vise at noen (den som la igjen kommentaren) tar som en selvfølge at det (alltid) er (ustabile) utlendinger som står bak det meste som skjer.Sannheten er at det slett ikke alltid er tilfelle.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits