HØSTBILDER !


Drittværet som har vært i det siste har fått alt til å virke nitrist og jeg har kjent høstdepresjon på vei...I går var det litt opphold mellom regnbygene og da var jeg ute en tur med kamera.Dette blei litt av resultatet.Det er så vakkert ute at en evt.høstdepresjon jeg kan ha kjent er blåst bort som dugg for solen.Hvem kan vel være trist og deprimert når man har slik vakker natur overalt omkring seg.Ikke jeg !
Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Mariabelle

19.09.2011 kl.18:39

Hei fine bilder :) bare lurer på om du tar penger for å gi klarsynte råd?? er det noe du ser eller spår du med f. eks. tarot kort, Hilsen nysgjerrig :)

Malin

19.09.2011 kl.23:24

fine bilder. :)

magjool

20.09.2011 kl.02:40

Hallo ,sen nattestid,som vanlig med meg ,men måtte innom bloggen din før eg køyer.Var mange flotte bilder du har tatt,eg synest det er vakkert på denne tiden ,serleg når ein kommer seg ut og får sjå alle de fine fargene som er på denne tiden,regner her også ,men da trøster eg meg sjøl med att eg får gjort noe innom hus,er det fint ver er eg ute heile dagen ,mye som skal gjørest ute da,forberede vinteren,den og har sin sjarm synest eg,.Du har sikkert lakt deg no ,eller du kanskje er på nattevakt.Ønsker deg iverfall ei riktig god natt.(såg du har skrevet mange gode innlegg men har ikke fått lest skikkeligt igjennom dem ennda,tar det i morgen)Mange klemmer fra Magjool.

Siv-Inger

20.09.2011 kl.23:27

Høsten er en fantastisk flott tid!

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.09:51

Siv:Helt enig,høsten er en fin tid - både ute og inne.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.10:22

magjool:Hei igjen,magjool.

Her som jeg bor har alle årstider sin sjarm,jeg har naturen så tett innpå meg her og har lært meg å sette pris på alt som foregår og rører seg i naturen,selv styrtregn uavbrutt i ukesvis..

Takk så mye for kommentaren og mange klemmer tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits