To små barn funnet døde !!!!

De to guttene på fire og åtte år blei funnet døde i vannet ved Sigtuna i Sverige mandag ettermiddag.Nå er de to  guttenes mor siktet for å ha drept dem !

Moren er siktet for drapene,men ikke dømt.Det er som om man håper at det har skjedd en feil i etterforskningen et sted som gjør at politiet tror at det ligger noe kriminellt bak,og at det er deres egen mor som er den skyldige.Men vitner hadde hørt ting i det området som guttene forsvant fra som styrker politiets mistanke om at det er skjedd noe kriminellt.Det skal også ha blitt gjort funn i morens leilighet som styrker mistanken ytterligere om at en kriminell handling er blitt begått.Det er heller ikke sikkert,i følge politiet,at de to guttene døde som følge av drukning.

Om det viser seg at moren har gjort noe så grusomt mot sine egne to barn,hva kan vel sies til hennes forsvar.Og hva kan hun selv si til sitt eget forsvar.Ingenting kan rettferdiggjøre noe så grusomt som drap på to forsvarsløse,uskyldige barn !!

                                                             

                                                    Hilsen synskepeggy.

21 kommentarer

Tone

20.09.2011 kl.15:09

enig!

Maja - Kommenter tilbake ?

20.09.2011 kl.15:11

uff , så trist. : ((

STINE

20.09.2011 kl.15:11

blir så irritert og sur når jeg leser sånn! tenk å gjøre noe slik mot sine egne barn..
ÅÅ huff, at noen kan gjør sånn:(

May-Teresa

20.09.2011 kl.15:12

uff.

mikaelsblogg

20.09.2011 kl.15:16

Det er lett å dømme og tro det værste, men vi vet jo ikke hvilken fortvilet, desperat situasjon denne moren har vært i. Hun er jo et menneske og en mor vil normalt ikke gjøre noe slikt. Så hva drev henne til det? Har hun f.eks. vært utsatt for en psykopat av en mann som har ødelagt henne psykisk? Jeg synes jeg vet for lite om hva som har skjedd til å kunne dømme.

UVM

20.09.2011 kl.15:17

leste om dette på nrk.no i går også. forferdelig...

jeg er selv mor og klarer ikke å skjønne tankegangen bak denne OM hun er skyldig.

Det var jo faren som meldte dem savnet og en nabo hadde sett en båt der på tidspunktet de druknet :( Skal følge denne saken og se hva som blir funnet ut =(

Livet mitt som klarsynt.

20.09.2011 kl.15:20

mikaelsblogg:Jeg skriver jo her at hun er siktet,ikke dømt.Og jeg gir også rom for et evt.forsvar om det viser seg at det er moren som har gjort det.

Jeg forstår at slike handlinger kan begås og at det kan finnes forsvar for at handlingene er begått.

Hilsen synskepeggy.

Linni Blystad

20.09.2011 kl.15:23

Å, så forferdelig :( det treffer meg virkelig i hjertet når jeg hører om slike ting :' (

Livet mitt som klarsynt.

20.09.2011 kl.15:24

UVM:Det er vel ingen som skjønner tankegangen til mennesker som kan gjøre sånt,det er ikke meningen at man skal forstå det heller.Det er så naturstridig som det er mulig å komme og det skal ikke forstås.Uansett hva forsvaret måtte bli vil man fortsatt ikke forstå det.Og slik skal det være.

Jeg vil også følge med videre på denne saken her.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.09.2011 kl.15:26

STINE:Jeg blir fortvilet og lei meg når jeg hører om slike ting - for alle involverte,ikke bare ofrene.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.09.2011 kl.15:27

Linni Blystad:Ja,det er fryktelig trist,det er det..Det treffer også meg i hjertet,kraftig.

Hilsen synskepeggy.
forferdelig

Sandra Marie

20.09.2011 kl.15:29

Siick!

Mobbeofrenes Historier

20.09.2011 kl.15:42

Helt grusomt..

Marianne B.

20.09.2011 kl.16:59

Jeg så det på nyhetene og jeg begynte nesten å gråte.. Herregud.. jeg klarer ikke finne ord.. en mamma .. nei.. det er mer en jeg i det hele tatt klarer å ta inn over meg. Det er for grusomt. Jeg vet hun bare er siktet... men mye taler vel for at det er henne, selv om man håper det ikke er sånn.. eller.. nei dette blir et rotete svar! Dette er GRUSOMT!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.09:59

Marianne B.:Jeg forstår,kommentaren din er ikke rotete.Jeg tenker det samme som deg.Forferdeligt er det i allefall,uansett hvem som har gjort det.

Hilsen synskepeggy.

Jitte

22.09.2011 kl.12:55

Det er alltid tragisk når slike ting skjer, og komplett uforståelig for de fleste av oss, spesielt de av oss som har egne barn. Tanken på å gjøre dem noe vondt er helt og fullstendig fjern. Samtidig så er det faktisk ofte en forskrudd versjon av dette som er årsaken til en del slike barnedrap. Foreldre (ofte mødre, dessverre... damer dreper mye sjeldnere enn menn, men når de gjør det, så er det ofte sine egne barn...) som for eksempel har forvridd synet sitt på livet til å tro at det er til det beste for barna at de får slippe den lidelsen det er å være i live.

Dette er alltid forferdelig tragisk, og det er minst like tragisk for de stakkars foreldrene som har kommet dithen at noe slikt skjer. De skulle hatt hjelp for lenge, lenge siden. Denne damen er ikke dømt, og det er ikke sikkert at hun er skyldig. Derfor er det overhodet ingen grunn til å være ufin mot henne i kommentarer som et par eksempler over her har vist. Selv dersom hun blir dømt så synes jeg hun heller fortjener medfølelse enn hat. Ingen mennesker med vettet i behold gjør slike ting, og om hun skulle være skyldig er hun definitivt syk og trenger hjelp.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.13:04

Jitte:Jeg er enig med deg og det har jeg gitt utrykk for i flere kommentarer over her også.

Samtidig vet man om tilfeller der barn har blitt drept av sin mor, som har vært helt oppegående og frisk,men der barna ikke passet inn i det livet hun ønsket seg.

Hilsen synskepeggy.

Jitte

26.09.2011 kl.22:25

Da vil jeg vel våge å påstå at moren allikevel ikke har vært helt oppegående og frisk. Oppegående og friske mennesker tar ikke livet av sine barn.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.22:56

Jitte:Kan ikke uttale meg om det.Har verken hørt noe om motiv eller helsetilstand,men avventer..

Hilsen synskepegy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits