Herregud,altså.

Hva gjør ikke enkelte for penger.Det finnes visst ikke grenser  og heller ikke mangel på fantasi når det er snakk om å tjene seg noen ekstra kroner.At noen finner på å legge sin døde tante i fryseren for å kunne fortsette å motta den avdødes trygd er vel i drøyeste laget.At vedkommende har fryst ned tanten,etter avtale med henne før hun døde,etter at hun har dødd av naturlige årsaker,er vel ikke det verste.Død er død ! Det samme tenker nok politiet som prioriterer å etterforske trygdesvindelen mannen har gjort seg skyldig i.

Etter dette er det vel noen som har fått en ny ide om hvordan tjene seg noen kroner ekstra....man kan aldri vite..

                                                    Hilsen synskepeggy.

10 kommentarer

Bra skreve:)

Jeg reklamere ikke, jeg vil bare du skal lese det jeg har skrevet på bloggen min just nå, handler om mine 2 verste år. og vil gjerne høre om du også har hatt det sånn.:)

Sandra Marie

20.09.2011 kl.17:09

Ehh wtf! sykt..

Marianne B.

20.09.2011 kl.17:15

Fantasien har ingen grenser virker det som. Herregud.. går det ann!! Bare det å vite at man har tanta si i fryser`n og bare for å få noen ekstra kroner. Det får en si!!!

Siv-Inger

20.09.2011 kl.17:25

Syke folk finnes overralt. Må jo være emosjonelt avstumpet for å kunne gjøre noe slikt!!

21.09.2011 kl.01:46

Jeg reagerer på at du banner i overskriften!

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.09:42

Anonym:Banner i overskriften ???? Herregud,altså.....

Det blir jammen mange kommentarer du må legge igjen av dette slaget rundt omkring på blogg om du reagerer på denne overskriften her,da må du reagere på alle,eller.....

Eller kanskje det bare var overskriften til denne bloggeren her du reagerte på.Kanskje du ikke reagerte så mye på overskriften,som på bloggeren,kanskje.....Er ikke lett å si etter din kommentar her.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.09:54

Siv:Det er helt sykt,ja.Men det har jo vist seg at emosjonelt avstumpet kombinert med nedsyltet i gjeld får noen til å gjøre de utroligste ting.Heldigvis så er ikke dette en vanlig måte å skaffe seg penger på.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.09:56

Marianne B.:Det må da være uhyggeligt å vite at ens egen tante ligger dypfryst i huset og at man har fryst henne ned selv.Huff,jeg begynner å se komikk i denne historien...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.09.2011 kl.10:10

(Henriette) Kommentere alltid :jeg var inne å leste litt i bloggen din,du er 14 år,hadde det ikke vært bedre med en slik kommentar og et slikt spørsmål til en blogger (eller flere) på din egen alder.

Til spørsmålet ditt kan jeg svare at du er en helt normal tenåring med helt normale opplevelser og erfaringer,og selvfølgelig kan det opplees tungt til tider.Sånn er livet,rett og slett !!

Så min konklusjon på denne kommentaren din,med oppfordring til å lese din blogg,er at det ikke er annet enn egenreklame innpakket i "glanspapir".Men godt forsøk - det skal du ha.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits