Se opp,det er i morgen det skjer !!

Nå må alle se opp !! Man slipper vel ikke unna om uhellet er ute,men man vil i det minste vite hva man er blitt truffet av.Sjansen for å bli truffet er 1 til 3200 !! Det vil si at sjansen for at det blir nettopp deg,eller meg, som blir truffet er relativt stor.Så i morgen må alle passe seg,se opp og prøve å komme unna.Enda verre er det at verden KUN får to timers varsel før det smeller.

En død satelitt på tilsammen ett tonn vil snart treffe jorden med voldsom hastighet.Det er forventet at den treffer jorden 23.09.11 - I MORGEN - men det er umulig å si HVOR den treffer !!

La meg se,er det noe viktig jeg skulle ha gjort....Tror ikke det,kommer ikke på noe i farten.Jo,forresten,noen par regninger er forfalt til betaling,får bare få betalt dem i dag.

For sikkerhets skyld........

Hilsen synskepeggy.

 

21 kommentarer

drømmebiblioteket

22.09.2011 kl.10:34

hehe jaja, det som skjer det skjer..

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.10:39

drømmebiblioteket:Helt enig,det som skjer,det skjer.

Og skulle den treffe meg,ja,så treffer den meg.Sånn er det bare med den saken.

Hilsen synskepeggy.

anpap

22.09.2011 kl.10:46

hjelp du skremmer meg : o

cassie92

22.09.2011 kl.12:11

Satelitter blir stilt inn på forhånd at vist tilfeller som dette skjer så skal den havne i havet.

Ann Kristin

22.09.2011 kl.12:14

Er jo mulig den treffer amerika elle noe og da :) tror nokk ikke den treffer noe som er i norge :)

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.12:20

cassie92:Denne satelitten som skal lande i morgen,er ikke styrt på forhånd.Man aner ikke hvor den vil lande før to timer før...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.12:24

Ann Kristin:Satelitten kan treffe hvor som helst,også i Norge..Når sjansen er 1 til 3200 at noen blir truffet,er også sjansen stor for at den treffer Norge,det tror jeg.

Hilsen synskepeggy.

cassie92

22.09.2011 kl.12:25

oki, er ikke det jeg har hørt :/ satelitter går jo også i baner, akkuratt som jorden. å selvom den er død så går den fortsatt i banen sin. Vi har også folk i verdensrommet, så dette går nok helt greit ;)

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.12:27

anpap:Det er ikke meningen å skremme noen,men det er et faktum at det er forventet at satelitten treffer jorden i morgen.Fakta har det med å skremme noen og enhver.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.12:30

cassie92:Den har kommet ut av banen og er på vei mot jorden,det er litt av problemet.Når den er død og kommet ut av bane kan den ikke kontrolleres.Man aner ikke hvor den treffer før to timer før det skjer.

Vi får se i morgen,om vi fortsatt blogger...

Hilsen synskepeggy.

Jitte

22.09.2011 kl.12:56

Kan ikke du, som synsk, gi oss et lite forvarsel da? ;)

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.12:57

Jitte:Jeg har jo gjort det nå..

Hilsen synskepeggy.

Grimsmo:)

22.09.2011 kl.14:05

Hvor står dette skrevet? :)

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2011 kl.14:21

Karoline Grimsmo:TV2.no.

Hilsen synskepeggy.

magjool

23.09.2011 kl.01:38

Ja no er kl,01:33,den 23.09.

Gjekk bra dette SP,vi blogger fortsatt,men skal bli spennende om noen har funnet ut hvor den landet.God natt.Klemmer til deg SP.

Og du har fortsatt gode og opplysende temaer,som opptar oss,og er inntresange.

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.15:57

magjool:Nja...magjool,vi blogger fortsatt,men dagen er ikke omme enda...Du vet hva vi sier,vi hestefolk,løpet er ikke vunnet før målstreken er passert !

Ha en fin dag iallefall,satellit eller ikke satelitt..

Hilsen synskepeggy.

magjool

23.09.2011 kl.20:57

Såg på VG,no att den muligens faller ned,i natt eller natt til søndag,lite truligt i Norge,det spørs hvor mye som brenner opp i atmosfæren,.HA ei riktig God helg .KLEm

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.21:12

magjool:De strides visst de lærde ang.denne satelitten,men en forsker fra NASA uttalte seg i dag.Han sa at det var nærliggende å tro at den ville styrte i havet,det er fordi at det er det mest logiske,da jordoverflaten består av mer vann enn land,men han understreker at han ikke vet han heller.

Og styrter den i vann,kan ikke det lage en tsunami,det kan jo vise sg bli farligere enn om den styrter på land fks.i en eller annen ørken,regnskog,fjell eller andre steder der det ikke befinner seg mennesker.

Det er nå spennende,da,å følge med.

Ha en fin kveld.Klem.Hilsen synskepeggy.

Jitte

25.09.2011 kl.21:00

Tsunami? Jeg tror du bør sjekke litt fakta rundt denne satellitten, samt sjekke hvor mye som skal til før det blir en tsunami. Denne blikkboksen er ikke i nærheten av å være stor nok til å lage noen tsunami.

Og når jeg lurte på forvarsel, så var det ikke at dette kom til å skje, det har NASA visst lenge, men hvor den kom til å dette ned, noe de matematiske modellene av atmosfæren har vært gode nok til å vite sikkert. Det har vært tre mulige baner satellitten kunne falle ned i løpet av, og at det er mest sannsynlig at den kom til å falle ned over vann er bare å måle opp antall kilometer langs disse banene som er vann, og antall som er land. De aller fleste satellitter har stort sett alltid en større prosentandel vann under seg i løpet av en tur rundt jorda, blant annet fordi de må krysse Stillehavet.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.21:28

Jitte:Du får lese innlegget mitt samt kommentarer om igjen tror jeg.Innlegget er ikke av så alvorlig karakter at det krever all verdens granskning av fakta,de som har lest innlegget har nok fått det med seg,at jeg ikke tar denne hendelsen så veldig alvorligt.

Tsunamiuttalelsen min var en "hvis,når,om og men" spøk til magjool(mitt svar til magjool`s kommentar)og som hun helt sikkert forsto for hva den var.

Hilsen synskepeggy.

Kassandra

01.12.2011 kl.23:41

Nettaviser Blåser sånne ting opp for nettopp og få flere lesere! ;) og sattelitter er innstilt SÅNN I TILFELLE Sånne ting som dette skal skje så havner den i havet en plass ;) Takk for meg!:)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits