Sånn kan det gå,når man ringer på feil dør.

Det er greit nok at det er irriterende å bli oppsøkt hjemme av folk med bibelen i hånd til forsvar for forstyrrelsen.Men alvorlig talt,er det ikke mulig å bli kvitt dem med andre,mer fredelige metoder enn dette som sto å lese på nettavisen.

Representanter fra Jehovas vitner måtte søke tilflukt i et hus etter at de hadde blitt truet av en mann de besøkte.Mannen skal ha oppført seg aggressivt og truende.Etter at representantene fra Jehovas vitner rømte inn i huset,skal mannen ha stått på utsiden og fortsatt truslene.Noe senere ripet mannen opp bilen til representantene fra Jehovas vitner.Politiet rykket ut til stedet og fikk roet gemyttene.

Reaksjonen til mannen er forståelig og ganske komisk,jeg har fått meg en god latter i dag.Men er det nødvendig å gå så grundig til verks for å poengtere sitt standpunkt og sin mening (om Jehovas vitner).Jeg tror ikke at Jehovas vitner har forstått at de bør holde forkynningen sin innenfor Rikets Sals vegger,om ikke annet enn for sin egen sikkerhets skyld,etter dette dramaet heller.

                                                           Hilsen synskepeggy.

 

2 kommentarer

Toril

22.09.2011 kl.16:26

Jeg trakk på smilebåndet mitt da jeg leste innlegget ditt nå ja!:)

Her vi bor kommer det ofte Jehovas Vitner og ringer på døren. Heldigvis bor vi i 1.etg, og har kjøkkenvinduet ut mot ytterdøren. Av og til når det ringer på, ser jeg ut gjennom vinduet før jeg åpner. Hvis jeg ser en eldre og en yngre med et blad i hånden skjønner jeg fot at det er Jehovas Vitner som ringer på.

Tidligere i vinter da det ringte på døren så jeg fort at det var Jehovas Vitner. Jeg åpner vinduet, og sier: "Hallo!". Den ene damen svarer: "Vi kommer for å fortelle om Bibelen!". Jeg sier: "Da får dere ha en god tur videre!":) Damene ble stående ganske så forskrekket, før hun eldste sier: "Jo tusen takk".

Det er min måte å ikke slippe dem inn hos oss!:)

Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.16:52

Toril:Grei måte å bli kvitt dem på,ja.Mannens reaksjon er jo komisk,men som jeg sa,forståelig.

Jeg har også fra tid til annen hatt "diskusjoner" med Jehovas vitner,felles for dem alle er at de ikke har en eneste selvstendig tanke i hodet om sin egen tro.De henviser til bibelvers istedenfor å ha egen mening.Jeg liker ikke diskutere noe på et slikt grunnlag og ikke er det mulig heller.De Jehovas vitner jeg har snakket med virker "hjernevasket" på meg.

Takk så mye for kommentaren og bloggklem tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits