Burde være dautrøtt nå !!

På nattevakt i natt,min tredje denne uken holdt jeg på å sovne flere ganger,det eneste jeg tenkte på var å komme meg hjem i seng og sove så lenge jeg kunne,men da jeg kom hjem var jeg lys våken.Noen ganger kan dette her med at man må sove være en skikkelig plage,er virkelig glad jeg har fri til natten og i helgen,kanskje jeg får ta igjen det tapte av søvn..Etter mange,mange år som nattevakt er ikke søvnmangel et ukjent "problem",søvnmangel i seg selv er ikke problemet,men alt ubehaget som følger med,dundrenes hdepine før kl.11,kroppen blir i ulage og går for halv maskin,ukonsentrert osv.og alt dette ubehaget kan vare noen dager - til man skal på jobb igjen,og da  begynner det samme om igjen.Noen ganger kan man bli skikkelig lei nattarbeid,men jeg elsker jobben min så slutte på natt er ikke noe alternativ.

Da jeg kom hjem var det mange dyr som møtte meg i døren og krevde sin del av oppmersomhet og kos,og dyrene er umulig å overse,da blir det dårlig samvittighet resten av dagen.Så etter den vanlige hilsningen og dyrene var fornøyd,var jeg enda mer våken og bestemte meg for å vaske badet.Da jeg var ferdig med å vaske badet fant jeg ut at resten av huset også trengte en skikkelig rundvask,så nå er hele huset skinnende rent.

Nå er klokken 10.15 og jeg har jobbet i 19 timer (ca).Klesvasken er det eneste som gjennstår,men den får vente,må bare sove litt først......

Ha en fin dag ! Hilsen synskepeggy.

 

10 kommentarer

Madde K.K

23.09.2011 kl.10:26

Ha en fin dag du også!

kshm

23.09.2011 kl.10:44

oi det var litt av en arbeidsøkt! herlig å få gjort unna husvasken på fredagsmorgenen da! :-)

Toril

23.09.2011 kl.11:14

Det må jeg si var litt av en arbeidsøkt! Jeg har også fått vasket gulv og tørket støv i leiligheten vår!:) Synes det er kjempekoselig å ha det kost til helgen. Min kjære mann er på sin årlige hyttetur sammen sin bror og deres nevø. De kommer hjem på søndag!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

Bloggklem fra Toril

Marianne B.

23.09.2011 kl.11:47

Å hjelpe meg! Nå håper virkelig jeg at du får sove litt=) Stor klem

Gro

23.09.2011 kl.13:20

Håper du får sove snart da :) Jeg skal på natt i helgen prøvde å sove nå klarte nesten et par timer men så måtte hunden min på do ;) og jeg med........vel får prøve litt i gjen...
Sov godt og en fin helg til deg ;)

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.15:28

Gro:Er det ikke typisk,når man endelig har bestemt seg for å sove og sovner en kort stund blir man vekket av at det er det noe som krever oppmerksomhet.

God vakt og fin helg til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.15:30

Marianne B.:Er klar som ett egg nå...fikk sove i to timer,nok til å ta vekk den verste trøttheten.

Stor klem tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.15:35

Toril:Jeg har det med å "bikke over" og bli "hyper" når jeg sover for lite.Det kan ha sine fordeler,som fks.ett skinnende reint hus på rekordtid.Det er ikke noe nytt,vil si at det er typisk meg,etter x antall nattevakter på rad..

Bloggklem tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.15:40

kshm:Det er godt med alt som er gjort,det er ett av mine motto.Dessuten vet jeg av erfaring at det er mye vanskeligere å komme i gang med noe etter at man har sovet.Det er best å ta alt man skal gjøre på strak arm,for så å sove.Er så dorsk nå,etter å ha sovet noen par timer,at jeg tviler på at det blir gjort noe mer i dag..ikke at det trengs heller nå, etter innsatsen i dag morges.

Ha en riktig fin helg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2011 kl.15:54

Madde K.K:Takk så mye.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits