MUSKLER GJØR MENN !!

Er det virkelig slik ? Er det noe jeg ikke har fått med meg her ? Har jeg vært alt for kritisk og kravstor når jeg har ment at store muskler aleine ikke er nok ? Er det virkelig slik at om  bare  musklene er store nok så får resten være som det er,er man villige til å svelge tusenvis av kameler for musklers skyld.Bryr man seg ikke om at hodet ikke vokser i takt med kroppen.Ikke i det hele tatt ! Det spiller visst ingen rolle det,så lenge musklene er store nok.

Etter noen samtaler med jenter i passe alder til å finne seg noen og slå seg til ro med,kan de jammen virke sånn.Det er helt skremmende,muskler er visst et absolutt krav,og helst litt mye spraytan også,det er en bonus.De her jentene er jo ikke bedre enn de gutta som jakter på "dumme blonde" jenter med rikelig med plastikk både her og der - så lenge det varer,når plastikken begynner å gli ut må man bruke sikkerhetsnåler i nakken for å holde alt på riktig plass.Disse jentene påstår at alle "er sånn",det er kanskje riktig,men hvorfor er det da så mange av dem som ender opp med menn med helt andre "kvaliteter" enn det de i utgangspunktet ønsker seg.Blir ikke det å "ta til takke" med nestbest,i så fall kan jo ikke det heller ende godt...

At jeg fikk i både pose og sekk,muskler og MANN (for en "mannsalder" siden) er ikke min feil,det bare blei sånn at jeg var heldig og fikk en mann som hadde begge,og mange flere,kvaliteter.Nå bruker disse jentene det MOT meg,de mener at jeg har vært akkurat sånn som dem.Jeg er enig i at det kan se slik ut for dem,men det er det ikke.

Muskler gjør ikke menn,men det er ikke mange som tror meg når jeg sier det...kanskje det er fordi at,med en mann som jeg har,så mener man at jeg sitter  i glasshus i denne "debatten" her.

Hilsen synskepeggy.

 

2 kommentarer

anonym

23.09.2011 kl.21:28

Er såååå enig med deg.

Den ene er ikke bedre enn den andre.Både menn og kvinner er helt kroppsfikserte og lite annet enn kropp og utseende betyr noe.Det er en stor årsak til de fleste samlivsbrudd.

Bare så synd at så mange samlivsbrudd skjer etter at barn har meldt sin ankomst og det er barna som til slutt må betale prisen.

Ellers så koser jeg meg med mange nye flotte innlegg fra deg,det er så mange jeg ikke har lest enda.

Ønsker deg en fin kveld.

Siri

23.09.2011 kl.21:39

Enig.

Det er helt latterlig å se hvordan gutta pumper seg opp og tror at det gjør dem til menn.Noen tar til og med snarveier og det er ille.

Det skal ikke så mange hjerneceller og tid til å forstå at innpakningen noen ganger ikke stemmer overens med innholdet.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits