Egen fremtid - et valg eller et kall ?

I flere år har jeg sagt at det året jeg fyller 53 er jeg ferdig.Ferdig med forpliktelser og ferdig med det livet jeg til nå har levd.Fra og med det året jeg fyller 53 vil jeg bruke tiden bare på meg selv og det jeg ønsker å gjøre.Ønsket og behovet har bare blitt sterkere ettersom datoen og året nærmer seg.Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre istedenfor det jeg gjør nå,jeg bare vet at det blir noe helt annet,eller akkurat det samme bare på en helt annen måte.Jeg blir mer og mer klar for å lukke en eller flere dører og åpne nye.Jeg vet at alt vil ordne seg og at jeg har mange rundt meg som hjelper meg.

Jeg må innrømme at noen ganger når jeg har sagt det,har jeg ikke helt trodd på det selv.Helt til nå nylig for noen par mnd siden.53 nærmer seg fort,og helt frem til for kort tid siden har jeg virkelig ikke hatt anelse om hvordan få til å gjennomføre planen min for egen fremtid,faktum er vel at jeg aner heller ikke hvor planen kommer i fra og hvorfor det er blitt så viktig for meg å få den gjennomført.

Men nå ser jeg at mange ting er i ferd med å legge seg til rette for meg slik det er tenkt,akkurat det året,slik jeg hele tiden har sagt uten å vite hvorfor og uten å vite hvordan det skulle gå til.Jeg har nok noen med meg som passer på at jeg gjør akkurat det som er best for nettopp meg.Når jeg ser litt tilbake i tid forstår jeg at mange ting har vært i endring en god stund,men at jeg ikke har vært "våken" nok til å se det.Nå ser jeg et klart mønster både tilbake i tid og frem i tid,og jeg er helt sikker på at alt jeg har planlagt vil la seg gjennomføre.At ting legger seg til rette for meg på en slik perfekt måte er ikke tilfeldig.

En av mine åndelige hjelpere (jeg vet godt hvem det er) kommuniserer mye med meg gjennom musikk,tekster.Jeg er sikker på at mange har tenkt,når de har hørt en bestemt sang "tilfeldigvis" spilt på radioen,at så rart at akkurat den....det kan relatere til noe man går og tenker på,eller relatere til situasjoner man skal eller har vært oppe i.Musikk (eller tekster) kan utmeket godt ha et budskap med seg fra "åndeverden" til den som lytter,men så lenge man ikke er bevisst på det så vil man heller ikke koble det,blir man bevisst på det,kan man motta mye informasjon på den måten.Vel...det blir ett annet tema.

Her om dagen, da jeg igjen satt å tenkte på disse tingene,fikk jeg plutselig for meg at jeg måtte høre på en bestemt sang,samtidig følte jeg nærvær(det er ikke alltid nærværet føles,selv om je mottar budskapet klart og tydelig).Jeg fikk navnet på sangen,ikke mer og søkte på den på youtube.Jeg hadde verken hørt om artisten eller sangen før,men da jeg satt å hørte på den ga den mange svar og jeg visste hvem som sto bak at jeg hørte på den akkurat nå.Sangen var til meg denne dagen og fortalte meg at jeg kan glede meg til en fin tid fremover og til min nye fremtid.Men det visste jeg jo fra før,har bare blitt enda mer sikker nå.

Hilsen synskepeggy. 

2 kommentarer

Marianne B.

24.09.2011 kl.10:24

Hei=) Jeg får stadig litt svar på ting når jeg leser dine innlegg om den andre siden. Jeg skjønner ikke tengnene jeg får og blir litt frustrert av det. Men jeg tenker at det lærer jeg nok etterhvert. Igår lå det en flaske midt på gulvet på kjøkkenet, rørte seg litt fram og tilbake, pekte rett inn i veggen.. Jeg tok den bare opp og sa" Jeg beklager, men jeg skjønner ikke .." ( Ble ikke redd!!!!) Og gleder meg til jeg kan lese mer. forstå mer! Synes du har en flott gave og jeg håper at ting blir som du ønsker etter 53. Stor klem

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.15:40

Marianne B.:Så flott at du får svar på ting her i bloggen.

Man får stadig varsler,beskjeder,budskap og veiledning i alle former fra våre venner og hjelpere på den andre siden.Det kommer på mange forskjellige måter.Problemet er at man ikke er klar over at det skjer,så fort man blir bevisst på at det forekommer så hyppig som det gjør og hvordan, er det mye lettere å merke seg.

Jeg er helt sikker på at det blir som jeg har tenkt etter fylte 53,mye av det som skjer,har ikke jeg satt i gang.Det er for mye som stemmer til at jeg aleine har hatt oversikt og fått det til.Her har jeg - og får jeg hjelp,ja...

Stor klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits