Hva er det nå som står på,tro ?

Dette lyset følger meg overalt,når jeg er hjemme bruker jeg å se det rett fremfor meg,det beveger seg i kroken fra vinduet og bort over fjernsynet,frem og tilbake to-tre ganger for så å bli borte.Nå i det siste har jeg sett det oftere enn vanlig,og på jobb natt til i går såg jeg det flere ganger.Det var i februar i 2007 at jeg var så heldig å få det med på denne lille videosnutten.På dette bildet er det mange energier,bla.en mørk skikkelse som kommer dansende fremover midt i bildet.Etter at jeg hadde fått filmet dette har det vært åndelig aktivitet på mange bilder jeg har tatt både her hjemme og andre steder,uansett motiv så sniker "noen" seg med og jeg trenger ikke å redigere bildene for å se det klart og tydeligt.Orber,skikkelser og lys er helt vanlig at jeg får med på bilder.Min morfar må like å bli avbildet for det er ham som viser seg oftest på bildene mine.Inne i lyset på snutten her kan man se et ansikt,jeg vet hvem det er og det er ikke min morfar denne gangen på dette bildet.

Colin Fry fikk se denne videosnutten,da jeg var så heldig å få snakke med ham etter hans show om "kommunikasjon med den andre siden",han må vel vite hva han snakker om og han sa at bildet mitt var et av de beste bilder av åndelig aktivitet han hadde sett.Det var virkelig en fin bekreftelse å få fra selveste Colin Fry,særlig siden troverdigheten min har stått på spill mange ganger i forbindelse med diskusjoner om kontakt med ånder.Nå har jeg bevis for hva jeg sier og Colin Fry har bekreftet det for meg.Det har gjort mye veldig mye lettere for meg.Jeg vet hva jeg vet - med udiskutabel sikkerhet - og så får andre tro hva de vil....

Det er mye åndelig aktivitet i huset mitt og rundt meg,da denne snutten blei tatt i februar 2007 var det så mye aktivitet  her at jeg måtte,med enkle hjelpemidler rense huset,og etter det har det blitt mye bedre.Ja,jeg renset huset selv og med ønsket resultat.De åndene jeg ville ha rundt meg er her fremdeles.

Det at lyset viser seg oftere og åndelig aktivitet rundt meg tar seg opp akkurat nå,behøver ikke bety annet enn at en kjær avdød person har bursdag i disse dager og derfor er vedkommende oftere i mine tanker enn ellers,og at denne personen varsler meg om at vedkommende er klar over det.Så enkelt kan svaret være.

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

Marianne B.

24.09.2011 kl.14:09

Oj... det var litt av en video!!! Har stor sans for Colin Fry og Lisa Williams og har sett mange show( på TV) Og få bekreftet ting av selveste Mr. Fry er flott=) Å se noe så klart er helt utrolig!!

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.14:50

Marianne B.:Jeg har mange slike bilder,men dette er det beste.Jeg prøvde å legge ut flere på youtubekontoen,men lykktes ikke med det,da virusprogrammet stoppet meg.Har så mange bilder og videosnutter på min gamle mobil som jeg gjerne ville lagt ut også,men finner ikke riktig kabel fra mobil til data,finner jeg den noengang igjen skal jeg legge ut alle bildene som ligger der,det er mange.

Lyset på dette bildet er helt vanlig for meg,jeg synest ikke at det er noe spesiellt med det,det er ofte slik når man lever med ting hele tiden,det er bare som det skal være,men jeg forstår at bildene mine langt i fra er helt vanlige,det er mange som vil ha tak i dem,publisere dem i forskjellige blader,tidsskrifter ol.Til nå har jeg motsatt meg dette,bildene er mine private bilder og slik synest jeg at det skal fortsette.

Om du ser på videosnutten med den røde sofaen kan du tydelig se flere skikkelser i sofaryggen.Bla en dame med kjoleforkle på seg og en mann midt imot henne i hvit skjorte.Det ser ut for at de oppholder seg ute i naturen,det er inntrykket man får når man ser den.

Det er flott,ja,å få slike bekreftelser særlig når det ikke er så lett å bli trodd alltid, når det gjelder dette tema her.

Ha en fin lørdag og god helg.Hilsen synskepeggy.

Cecilie :)

24.09.2011 kl.20:08

:)

Komentere yilbake? :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits