Alle er overvåket,men ikke jeg !

Jeg er jammen glad for at jeg ikke har konto.Jeg hadde før,men deaktiverte den etter veldig kort tid.Det stadig mer populære mediet er absolutt ikke min greie og jeg har skrevet om hvorfor i innlegget mitt "Facebook farvel" (arkivet fra august 2011).

Eneste bekymringen min nå,er at om man først har opprettet en konto er det umulig å få den slettet igjen.Deaktivering er ikke det samme som sletting.Men håpet er at med den planlagte omfattende omleggingen til såkalt tidslinjefunksjon sletter profilen min seg av seg selv når den ikke følger opp dette sirkuset.Om ikke er det meget tankevekkende og ærlig talt vil det gjøre meg ganske urolig.Hva skal man med informasjon om meg som bare ligger der...

Den nye tidslinjefunksjonen sies å være intet annet enn omfattende og vidtgående overvåkning slik at man uten problemer kan kartlegge enda mer detaljer om privatlivet til brukerne av dette mediet.

Jeg visste at det var en - og mange flere - haker ved Facebookbruk !!

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Synnøve

24.09.2011 kl.19:01

Har selv sletta min fb konto for en tid tilbake :-) det går faktisk ann å slette den heelt!! gå inn på denne linken http://www.slettmeg.no/Slett-profil Da er den sletta helt iløp av 2-3 uker :-))

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.19:36

Synnøve:Takk så mye for denne informasjonen,det visste jeg ikke.Skal gjøre det nå med en gang,jeg.

Takk igjen.Hilsen synskepeggy.

Synnøve

24.09.2011 kl.21:19

Bare hyggelig :-D

kshm <3

26.09.2011 kl.10:30

Lurer på å slette kontoen min jeg også..synes også at hele den facebookgreia har gått litt over styr ..

ps. har sendt deg en privat melding.. :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits