11 åring tok sitt eget liv.

Bare det å lese denne oversriften jeg selv har skrevet gjør meg helt kvalm og dårlig.

Det sies at en gutt på 11 år tok sitt eget liv,det sies at han hengte seg på grunn av mobbing.Det kan ikke være mulig !! Var det i så fall ingen ansvarlige voksne som fikk,om ikke annet enn, en ørliten mistanke om hva som foregikk,eller valgte de som så alt for mange ganger før å lukke øynene,toe sine hender og se en annen vei.Dette må ha vært ekstremt og det vanskelig å tro at ingen visste noe.

Jeg håper at de som står bak og mobbet denne 11åringen til døde,og alle andre mobbere som er i ferd med å mobbe andre barn til døde aldri mer får en rolig dag i sitt liv.Jeg håper at dette forfølger dem,gir dem mareritt og dårlig karma på alt de måtte foreta seg i dette livet og neste og neste og neste....Hva vil mobberne gjøre nå,vil de synest det er helt greit å delta i begravelsen,vise ære og følge til den dødes siste hvile,gutten som de selv drepte.

Stakkars,stakkars gutt.For et daglig helvete han må ha hatt,som såg som sin eneste vei ut å ta sitt eget liv.Døden må i sannhet ha vært en befrielse for ham.

R.I.P <3 <3 <3.

Hilsen synskepeggy.

40 kommentarer

marteslilleboble

24.09.2011 kl.19:36

Jeg... Jeg vet ikke hva jeg skal si. På én måte er jeg ikke overrasket - det er veldig mye mobbing i skolen, og det er umulig for lærere å plukke opp alt som skjer, iallefall om den som blir mobbet ikke tør å si fra hva som foregår - noe som også ofte er tilfelle. Dette er dog fryktelig trist... Han må ha følt seg så utrolig alene og trodd at alt var håpløst for å faktisk ta det skrittet... Fryktelig, fryktelig trist å lese...

Helene Skvulp

24.09.2011 kl.19:36

stakaar :(

fin blogg!

Monaqua.blogg.no

24.09.2011 kl.19:38

Mange tar liv av seg ..... En på facebook som er 16 år tok liv av seg på grunn av mobbing mange gjør det..:(:[

EmoJentaaa

24.09.2011 kl.19:39

det skjer veldig ofte, det er jævlig deprimerende, blir mobba jeg også, og jeg har vurdert å ta mitt eget liv jeg også...

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.19:39

Monaqua.blogg.no:Ja,dessverre,du har rett.Mange gjør det,jeg vet det.

Forferdeligt,har ikke andre ord for det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.19:42

EmoJentaaa:Når man vurderer å ta sitt eget liv,har mobbingen tatt nye mer alvorlige vendinger.

Jeg forstår,det gjør jeg,hvor fryktelig det må være for deg (og alle andre som blir mobbet).Det eneste jeg kan si er HOLD UT,det blir bedre.

Masse,masse lykke til videre.Hilsen synskepeggy.

Line komentere tilbake?

24.09.2011 kl.19:43

Det er sykt :((

Stakkars Rip

youcanseemyphoto

24.09.2011 kl.19:45

blir mobbet også,er blitt det i 10 år og har vuldert det samme.

nais blogg <3 R.I.P.

cecilie roxanne

24.09.2011 kl.19:51

emojentaaa: ha sjøl vørte mobba å lov deg de bi beire, de e ikke deg de e nå feil me men di som plag deg som har store problema, som trur di hev seg å føl seg beire ved å trøkk ne anner..

snakk me føreldran dine om de å få di som mobb politianmeldt å får en fin plett på rulleblae di kan 'va stolt' a vidre i sitt patetiske liv!

ida

24.09.2011 kl.19:57

tydelig at du har dårlig peiling på mobbing.. er du virkelig et voksent menneske? vel, du sitter på blogg.no. så jeg antar at de har rett når de sier at alder bare er ett tall.. Enkelte unger mobber fordi de har det vanskelig selv. De kan bli mishandlet eller misbrukt hjemme, de vet ikke hvordan de skal takle det og all agresjonen kan gå ut på en skolekamerat. dette er selvfølggelig grusomt og feil., men det er snakk om UNGER. de er vet ikke bedre de greier ikke takle vanskelige situasjoner selv! ikke sitt å legg skylden på mobberne å si at du håper de aldri får en rolig dag. Det er snakk om 11 år gamle unger som kanskje har det helt for jævlig selv, og som senere kommer til å slite med dårlig samvittighet for dette også. I tillegg til alt annet. legg skylden på de voksene du! ikke alle ungene som det går utover på forskjellige måter!

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.20:00

cecilie roxanne:Ja,helt enig med deg,det er mobberne som har problemer.Og politianmeldelse og prikker på rullebladet burde virke prevantivt.Men,dessverre er det ikke alltid slik,folk som mobber "driter" i stort sett alt, også sin egen fremtid.

Jeg støtter denne kommentaren din,og gir samme råd som deg til alle som blir mobbet og kommenterer om det her.STÅ PÅ !!

Hilsen synskepeggy.

standstrong

24.09.2011 kl.20:04

Så utrolig fælt! Jeg har selv blitt mobbet i mange år og vet hvor jævlig det er og hvor alene du føler deg. Jeg prøvde første gang og ta livet mitt da jeg var 10 år gammel, altså gikk i 5.klasse! Jeg skjønner ikke hvordan barn/ungdommer kan være så slemme som de er, de skjønner ikke at det de sier/gjør kan drepe et annet menneske. Jeg har skrevet mye om mine psykiske plager etter mobbing på bloggen min.

Om det''unaturlige'' (osv)

24.09.2011 kl.20:05

Jeg låner denne jeg.. Jeg hater mobbing, huff..

Cecilie :)

24.09.2011 kl.20:08

Uff det er fryktelig trist å lese sånne ting :,(

Komentere tilbake?

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.20:09

ida:Uansett alder,mobberne vet selv at det de gjør er galt !! Om de ikke har fått det banket inn hjemme (i sitt vanskelige hjem) så har de iallefall fått det banket inn på skolen.Det finnes overhode ingen unnskyldning for mobbing eller annen form for overgrep mot andre.

Husk også,det er mange,mange barn som har det vanskelig,men som ikke kunne finne på å mobbe andre.Unnskyldningen for mobberne,at de har det så fælt selv,er jeg blitt grundig lei av,og samme unnskyldning fungerer som aksept for dem som ikke kan styre seg,men må plage andre.Alvorlig talt,det er å sy puter oppunder armene og ta i forsvar uhørte handlinger,som de som utfører de uhørte handlingene ønsker hjertelig velkommen,de kan gjøre hva de vil - og komme unna med det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.20:27

Jenta som deler sine sterke or:Heisan,bare lån,du.Selvfølgelig kan du det.

Ha en fin lørdagskveld.Hilsen synskepeggy.

Om det''unaturlige'' (osv)

24.09.2011 kl.20:39

Tusen takk :)

lenamon

24.09.2011 kl.20:52

Helt enig, det finnes ingen unnskyldning for å mobbe andre. Aldri. Jeg kan faktisk huske tilbake helt fra jeg gikk på barneskolen jeg og kan huske at jeg forstod at det var galt å mobbe andre og jeg valgte å ikke gjøre det selv om andre gjorde det.

ernajoja

24.09.2011 kl.20:55

Huff.. Det er for galt at det kan gå såå langt før noen tar tak... Å det er denne skjulte mobbingen som er den verste... Helt forferdelig.. stakkars gutt, og familien hans...

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.21:01

lenamon:Selvsagt,man er ikke gammel før man skjønner når man gjør noe galt.

Kommentaren til Ida er helt typisk,og den oppfatningen hun har (i kommentaren her)tillater mobberene å fortsette å mobbe.Det er sykt,det.

Jeg holder på å tenke ut et innlegg om akkurat den feiloppfatningen som bla.ida har,kom plutselig på at det blei gjort en undersøkelse (uoffisiell) for noen år siden.Det var noen lærerstudenter som utførte den på en av skolene i området her jeg bor.Den var oppsiktsvekkende og tilbakeviser mange av "mytene" om dem som mobber.Med utgangspunkt i den undersøkelsen skal jeg skrive ett innlegg (enda ett) om mobbing.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2011 kl.21:12

ernajoja:Jeg nekter å tro at mobbing som har vært så ekstrem at det har ført til at noen velger å ta sitt liv er skjult.Det hjelper ikke hva man sier og unnskylder seg med i ettertid,noen har hatt mistanke om og/eller visst at det foregikk.

Ja,stakkars gutt og stakkars hans familie.

Hilsen synskepeggy.

inehaagensen

24.09.2011 kl.21:47

Dette var i byen min i går. Fikk helt sjokk, det er så forferdelig!Hvil i fred kjære Even.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.00:18

inehaagensen:Huff ja,at det skjer så nærmt gjør det hele bare enda verre.

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

25.09.2011 kl.11:24

God dag Peggy :) Ligger på etterskudd her med det meste. Strømbruddet forrige helg drepte modemet mitt, men nå er jeg oppe på linjen igjen. Ja dette var ikke noen nyhet når det er snakk om mobbing i skole som fører til ens død. Mobbing har eksistert så lenge at man aner nok ikke når dette startet. At mennesker kan være så grusomme mot hverandre, ikke minst utspekulerte gjenspeiler seg nok i både miljø og arv vil jeg si.

Jeg gikk selv igjennom barne og ungdomsskolen som mobbe offer. Til dels for at mine foreldere ikke hadde mye penger, og at jeg var NATO barn. Dessuten slet jeg med en stor dyseleksi og var for kreativ for de fleste rundt meg. Det fantes mange stunder hvor jeg vurderte livet mitt. Når man har blitt banket opp alt fra 3 til 7 dager i uka var jeg på randen av dødsriket. Jeg beit tennene sammen og kjempet videre.

Så da vi hadde 25 års jubeleumet var jeg kvalm. Jeg gruet meg. Noen kom bort til meg og undskylte seg, mens de vanlige var med det samme. Jeg følte meg ennå mobbet og uthengt. Så neste runde får de klare seg uten meg. Jeg sier til meg selv, jeg er bedre enn de.

Tilbake til Even. Sov godt lille venn, du har forlatt en grusom verden.

Blogger klemz Sissel

Maria<3

25.09.2011 kl.19:45

Helt forfedelig , eller det finnes ikke dekkende ord for dette !!

For mobberne må jo dette få konsekvenser , eller det har jo nå allerde fått en grusom konsekvens .. Ett barn er død !!

Jeg håper ikke disse barna får ett jævlig liv , det gagner ingen , det er barn det er snakk om. de må leve videre med dette .. jeg Synes det er ett forfedelig vanskelig tema når det har endt slik.

Dem må i fremtiden slåes hardere ned på mobbing , barn MÅ bli inforstådt med hvor uakseptabelt det er , voksne må ta ansvar . SKOLE har ansvar og FORELDRENE har ett kjempe stort ansvar.

Og foreldre og skole må spille på lag , og prelle av slike ting med en gang man ser antydning. Det må være strenge sanksjoner... Og foreldre som bortforklarer og forsvarer barna sine til enhver tid må bli satt på plass som det holder , man kan ikke drive og forsavre hvor man heller skal stå opp og si : Dette skal jeg ikke ha noe utav , frata goder , se til att det tar slutt ..,

Hvilke signal gir man ikke barna om man forsvarer , det er jo bare syykt det. ansvarsfulle voksne lar barna stå til ansvar der hvor det trengs...

Disse foreldrene som ikke tør sette grenser bør/ burde ikke fått barn , om man ike tør si NEI har man ingenting som oppdrager og gjøre... Og desverre er det ALT for mange slike foreldre i dag , som ikke tør og være foreldre .... dem syr puter under armene på ungene... Hvor bra kan det gå da... Barn under fri oppdragelse kan fyke i alle retninger , det kan gå bra , passe bra eller jævlig , helt opp til tilfeldighetene.. er en grunn for att vi voksne er der , som veildere og mentorer !!

Så har man jo barn som har det direkte vanskelig i hjemmet som mobber , men der er det også svik, barn som lever under vanskelige hjemmeforhold har krav på hjelp , alle barn har krav på ett godt oppvekst miljø .... vanskelig dette med barn og mobbing , men TILTAK må hvertfall settes inn , nye tiltak ...

Stakkars denne gutten , folk må ha visst , kjenner jeg blir forbanna over feigheten som viser seg igjen og igjen .. lærere som ikke tar ansvar , foreldre som aldri har tatt ansvar .. untatt en mild liten prat .. hva med og slå litt hardt ned på ting som er helt uakseptable, ungene har ikke vondt av det, tvert imot !!

.........!

25.09.2011 kl.20:26

Det er grusomt. og det er vondt!

Det er helt grusomt! en 11 !! åring?

Bare ordet .. er helt grusomt. Tenk at en så liten ting, kan tenke noe så STORT! og vondt! Tenk at , hvis det er grunnen.. at folk virkelig kan være så vonde...

Hvorfor er folk slik? hvorfor skal folk trykke ned på andre mennesker. Hvorfor kan ikke folk heller holde KJEFT! eller si noe SNILT! hvorfor skal man finne det vonde i et menneske ? jeg skjønner det ikke. Å det er vondt.

Hvil i fred.. kjær deg! Dette var ikke din feil.

Jeg trur du var en fantastisk person. akkurat slik du var <3<3<3

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.22:07

.........!:Det er helt forferdeligt,kan ikke si noe annet.

Finner man egentlig noe vondt i de som blir mobbet ? Mener du at man finner noe vondt i et mobbeoffer og at det er derfor man mobber (BARN) vedkommende ? Med respekt å melde,men jeg må bare spørre etter at det er antydet i kommentaren din.

Og selvsagt slutter jeg meg til,Hvil i fred,kjære deg ! Dette var ikke din feil <3 <3 <3.

hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.22:15

Maria:Takk så mye for kommentaren din,som alltid er det et fint tillegg til innlegget mitt.

Jeg er enig i mye av det du skriver her.Men allikevel synest jeg det er på tide at man slutter å analysere "ihjel" mobberne og istedet begynner å gjøre noe.Som en kommentar over her sier,som selv er et mobbeoffer,det er ikke mobberne som skal ha sympati.

Nei,du har rett,det finnes ikke dekkende ord for å beskrive tragedien for 11 åringen,men også i høyeste grad hans familie.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.22:26

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.

Det er en trist historie du forteller her.Jeg kan ikke forestille meg hvordan det har vært for deg.Jeg synest du er tøff som gjennomførte 25 års jubileumet,jeg vet ikke om jeg hadde klart det.

Jeg skulle ønske at man snart kom over de tider da det er "in" å prøve å finne ut hva mobbing kommer seg av og at man sluttet å analysere "ihjel" mobberne.Så lenge man fokuserer på det får man ikke gjort noe med selve problemet.Problemet er at mobbing foregår,det er et faktum,da får man foholde seg til det og ha fokus på det og slutte å leke psykologer..

Jeg er helt enig,Even har forlatt,for ham,en grusom verden.Hvil i fred <3.

Ha en fin søndagskveld videre.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Jan Helge

25.09.2011 kl.23:44

Er selv et mobbeoffer, ble mobbet masse på barne/ungdomsskolen. Har konfrontert en del av mobberene i voksen alder, spurt om hvorfor de gjorde som de gjorde og om de har tenkt over at de faktisk har drevet meg til 2 selvmordsforsøk. Svaret er det samme, de tenkte ikke over det slik, de tenkte det var uskyldig morro, de mente jo ikke noe alvorlig med det... I dag har jeg hevet meg over mye av dette, men det sitter for alltid spor i sjelen. Fikk kontakt med min beste venn på skolen for noen år siden, han hadde ingen anelse om at jeg var blitt mobbet så mye, han ble rett og slett sjokket når jeg fortalte om min hverdag på skolen, og på vår skole ble det sagt at det ikke fantes mobbing.. Rektor var til og med på programmet Midt i smørøyet og sa at dette var den beste skolen i Norge. Jeg synns det var ufattelig trist å få beskjeden om Even, jeg kan sette meg inn i hva han tenkte og følte, selv om jeg ikke kan vite nøyaktig, så vet jeg essesen av det. Så blir jeg sittendes og undre, hva om jeg hadde fortalt ham om mine opplevelser, om at da jeg var 8 ville jeg avslutte på grunn av mobbing og diverse, hadde det kunnet hjulpet ham? hadde han skjønt at det kan bli bedre? får aldri svar på dette, og lurer fortsatt på hvor åpen man skal være om egent liv, mobbing og selvmordsforsøk.

Hvil i fred min kjære tremening.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.08:56

Jan Helge:Takk så mye for denne kommentaren.Og bare for å sagt det jeg mener om hvor åpen man bør være etter slike fryktelige erfaringer med mobbing som du har,full åpenhet,fortell om dine erfaringer enn så triste de er,målet må være å få de ansvarlige til å høre.Lærerne,rektor og alle andre ansvarlige til å gjøre noe og mobberne til å slutte.Det er du og alle andre med slike historier som kan gjøre en forskjell og ikke de ansvarlige som velger å lukke øynene...

Det du har opplevd er helt forferdeligt.At en rektor på en skole offentlig kan påstå at det ikke foregår mobbing på "hans" skole,mens du og alle andre vet at det skjer,er rett og slett provoserende.Når rektor gir inntrykk av at han er helt uvitende om hva som skjer,tyder det på at vedkommende ikke gjør jobben sin som han skal.Lærerne,med rektor i spissen vet nok om det,men velger minste motstands vei og velger å være blind for fakta.Dette faktum har vist seg gang etter gang i mange mobbesaker.Holdningen er at så lenge man ikke "vet" noe,trenger man heller ikke gjøre noe,det er først når man gir utrykk for at man vet, man må gjøre noe med det.

Hva man kunne eller ikke kunne gjort for Even nå i ettertid,må hver og en som hadde daglig kontakt med ham ta innover seg og ta et kraftig oppgjør med (seg selv) og forhåpentligvis ta lærdom av denne ufattelige tragedien.At ingen visste noe nekter jeg rett og slett å tro på.

Ha en fin dag,og takk igjen for kommentaren.Hilsen synskepeggy.

Ingunn

26.09.2011 kl.18:17

Jeg ble mobbet fra 1. klasse av og til 10. klasse. Jeg planla å ta mitt eget liv, måtte bytte psykolog hele tiden så har goood erfaring fra dem og fikk antidepressiva av en psykiater. Dette ble jeg glad for fordi jeg planla å ta livet mitt med dem. Jeg planla hele døden min, planla begravelsen min, skrev selvmordsbrev og alt mulig. Så begynte jeg på videregående, planla det fortsatt, og hadde satt en dato og alt. Men så forandret det seg. Jeg fikk en fantastisk venn, den beste jeg noensinne har hatt, jeg fikk meg kjæreste og han støttet meg skikkelig. Jeg fikk bedre forhold til foreldre og fikk livslysten tilbake. Nå er jeg så lykkelig som jeg noensinne har vært, ting er veldig mye bedre. Jeg får stygge blikk og folk baksnakker meg og slikt fortsatt, men nå tar jeg det positivt. Jeg liker oppmerksomheten, all oppmerksomhet er god oppmerksomhet tenker jeg nå, driter i at det de sier er stygt. "Haters makes me famous". Jeg har planlagt hele livet mitt nå, har planer om å bli psykolog så jeg kan hjelpe andre. Alt jeg har å si er: Hold ut, lover, det blir bedre. Når en blir eldre kan en flytte, en kan få nye venner og masse slikt. Jeg begynte på en videregående skole hvor jeg ikke kjente noen som helst, fikk en heeeelt ny start, dette var min hjelp. Det er helt fantastisk hvor godt livet er når man er lykkelig. :)
Jeg anbefaler dere som sliter med å gå på Youtube og søke på Good Charlotte - Hold on spesielt. Og også We Believe. Det er helt fantastiske sanger som muntrer en opp, en tenker på gode ting. :) Stå på, det blir bedre. Husker det var den verste setningen jeg visste om, men den er sann. ;)

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.20:22

Ingunn:Denne kommentaren tror jeg ikke at jeg skal kommentere,den snakker høyt nok for seg selv.

Må allikevel si at den er både vond og god å lese,jeg er så glad for at livet ditt er som det er nå.Du har virkelig fortjent all mulig lykke som kommer til deg.

Takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Kari

27.09.2011 kl.15:55

forferdelig :(

tanja elise

27.09.2011 kl.23:56

har det stått i noen aviser eller på en avisnettside?

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2011 kl.09:29

tanja elise: Tror du at det er slikt som man publiserer i aviser og på nett som NYHETER ? Tenk ! Dette er nok blandt de ting som man kaller "plutselig og uventet bortgang".Og slik skal det være ! Tenk på de pårørende,man offentliggjør heldigvis ikke slike tragedier,enda, og det bør man være glad for.

Hilsen synskepeggy.

Jan Helge

28.09.2011 kl.16:20

Finnes noe som heter vær varsom plakaten som pressen følger, der inngår det omtale av slike ting, nå har det de senere årene blitt litt firing på krava akkurat når det gjelder dette, men de fleste aviser og medier følger fortsatt de gamle reglene. Ellers må jeg si at det er veldig mange flotte inlegg her :-)

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2011 kl.20:02

Jan Helge:Hei igjen.

Jeg er enig med deg,det har kommet mange flotte kommentarer her.

Vær varsomplakaten funker.Det har vært to tvilstilfeller etter ulykker lokalt her jeg bor,den ene var et barn.Det blei ikke nevnt ett ord om disse ulykkene hverken i lokalpessen eller annen media.Skulle man ha skrevet om disse ulykkene måtte man også ha skrevet noe om hendelsesforløpet og det igjen ville gitt stort rom for spekulasjoner i saker som man helst ikke skal spekulere i.

Når det er snakk om mer eller mindre mediaprofilerte personer er saken en annen.Det var jo en typisk slik sak for noen år tilbake som blei slått stort opp i media,der vedkommende skal ha tatt sitt eget liv på grunn av pengeproblemer.Det er på en måte mer akseptert å dekke en slik selvmordssak,da vedkommende var en høyt mediaprofilert person fra før.Hvor riktig det er,kan man nok diskutere.

En ting er å skrive ett innlegg på en blogg,der man uttykker støtte,medfølelse og sympati etter en så ufattelig tragisk hendelse.En helt annen ting er å smøre slik tragedie ut over hele medienorge som en nyhet.Det er helt smakløst og man må kunne forstå at det er en stor forskjell og to helt forskjellige ting.(Kunne ikke dy meg,måtte skrive det siste avsnittet her addressert til vedkommende som lurte på om denne saken hadde vært omtalt i media).

Takk så mye for kommentaren din og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

20.11.2011 kl.14:59

Even ble ikke mobbet! Han var en svært godt likt gutt av alle..

Det er ingen som vet hvorfor han gjorde det han gjorde fordi han aldri ga noe utrykk for det.. Han var alltid like blid og glad.

Hvil i fred Even!

Livet mitt som klarsynt.

20.11.2011 kl.15:05

Anonym:Denne uttalelsen syns jeg at du skal gå offentlig ut med,da den stopper alle "misforståelser" som har oppstått etter dødsfallet.Og ikke minst så reinvasker det alle som evt.i ettertid urettmessig har blitt beskyldt for å være mobbere.

Det er viktig at du går offentlig ut med dette.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits