En sørgelig sannhet.

Et stort antall av mobbetallene i skolen dreier seg om lærere som mobber elever.

Sakene som gjelder lærere er ikke skilt ut fra øvrige mobbesaker og derfor har man ikke oversikt over hvor mange slike saker som er meldt.Lett løsning for de ansvarlige som synest at læreres mobbing av elever er svært tunge saker..

I 25% av sakene opplyste barna at det var en voksen på skolen som sto for mobbingen !

Ett mobbeoffer som var utsatt for omfattende mobbing varslet om mobbingen og blei da tilbudt et sekssifret beløp i erstatning mot at familien holdt munn om saken !

I mobbesaker,og spesielt i saker der lærere mobber elever opplever ofrene ansvarsfraskrivelse fra alle ansvarlige parter.Det er et faktum !

Da hjelper det lite at selveste Jens S skriver under på noe som man så fint kaller for "Manifest mot mobbing".Det er nesten som et hån mot mobbeofrene,helt meningsløst og kun et spill for galleriet som ikke løser noen verdens ting,og gjør ikke hverdagen lettere for de alt for mange mobbeofrene i skolen.

                                           Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

SURE FACE

26.09.2011 kl.08:59

Aldri blitt mobbet av en voksen før, men mobbet av eldre barn, latterlig rart at man ikke klarer å gjøre noe med det som voksen for jeg ser nå som jeg har blitt litt eldre mange muligheter man har for å ta tak i situasjonen og bedre den!

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.09:04

SURE FACE:Jeg er helt enig i at som voksen og forhåpentligvis ansvarlig voksen,bør man kunne ta tak i situasjonen og bedre den.Men,når fakta er som dette innlegget mitt antyder så er det rett og slett ikke så enkelt....

Hilsen synskepeggy.

Iceman

28.09.2011 kl.15:01

Hei Synskepeggy! :-)

Temmelig maktesløse de barna som blir mobbet av læreren sin.Vet at det forekommer, har hørt om flere eksempler, og det er helt uakseptabelt.Men det er verre og komme disse sakene til livs, for her er det den med mest makt som blir hørt desverre.For som du sier, fraskriver de som skulle gjort noe med det seg alt annsvar,,,

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2011 kl.13:50

Iceman:Jeg har selv erfaring med en slik sak.Det er helt skremmende hvordan alle fra kontaktlærer til øvrige ansvarlige tar avstand fra og ikke er seg sitt ansvar bevisst i slike saker.De toer sine hender og lukker øynene og håper at det går over av seg selv.Skammeligt er det,og burde være oppsigelsesgrunn mer enn god nok,mener jeg.Da hadde kanskje noen ansvarlige tatt tak,man tar plutselig mye ansvar når jobben står på spill.Hardt mot hardt - er noen ganger det eneste som nytter,dessverre.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits