Noen tenker visst ikke helt klart nå om dagen.

Det må være det elendige valgresultatet som er årsaken,man er vel fortsatt i sjokk i den leiren der.

Partiapparatet til SV er i fred med å råtne og partiet har kjempet med nebb og klør for å holde seg såvidt over sperregrensen.

Hva gjør Kristin Halvorsen da ? Jo,hun foreslår økte skatter og avgifter fra 2013 og begrunnelsen for det er den samme gamle leksa om velferdsgoder og bla,bla,bla...

Synest du selv at det er et klokt trekk,Kristin,eller er det en hilsen og takk og en siste spiker i kista til et parti det synes som om du er på vei ut av.Ja,for du tror vel ikke at dette forslaget akkurat er med på å øke din og ditt partis popularitet,vel ?

Sorry,Kristin.I don`t think so !

                                           Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

sisselfish

25.09.2011 kl.11:28

Dette var ikke uventet Peggy :) Når ett skip synker er det rottene som forsvinner først. Jeg håper så inderlig at det er hun som sutrer i helsekøen, står på dobbel venteliste til sykehjemsplass når den tid kommer. At hun sitter alene i en leilighet å fryser, fordi pensjonen er for lav til å betale de faktiske strøm utgiftene.

Nei denne rotta skulle ha vært tatt for lenge siden i ei rottefelle sammen med de andre regjerings partifellene.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.22:47

sisselfish:Helt enig.

Håper at karma gjør en god jobb med henne...

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Iceman

28.09.2011 kl.14:51

Hei Synskepeggy! :-)

Var ikke akkurat det beste "sjakktrekket" av henne det der nei.....

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2011 kl.20:06

Iceman:Hei,hei,Iceman.

Karma ordner nok opp med henne..Men sisselfish er nok inne på noe her.Rotter som forlater synkende skip er ett velkjent fenomem.Barak Obama har blitt godt kjent med det i det siste,flertallet av hans mest betrodde medarbeidere har forlatt den skuta,den siste nå i sommer...

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Animos

29.09.2011 kl.23:04

Oida.. :s

29.09.2011 kl.23:23

Det var ikke så lurt kanskje!

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2011 kl.13:28

Anonym:Om man ønsker sitt parti "nedenom og hjem" er det et lurt trekk,men om ikke det er grunnen,så skjønner ikke jeg hva det skulle være.Man gjør seg ikke populær ved å proklammere avgifts og skatteøkninger og det vet denne damen.

Så man kan jo spørre seg,hva er det egentlige motivet her...

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits