Nå er det slutt !!!

Det kommer ikke som en stor overraskelse at søndagens billetter til et av de mest barbariske "show" noensinne er utsolgt på rekordtid.Hvor syk går det an å bli ? Kjøpe seg en billett  for å se dyreplageri på sitt verste.Selvfølgelig blei billettene utsolgt på rekordtid med tanke på at den beste av de beste dyreplagerne skal opptre,man kan ikke la en slik begivenhet gå fra seg.Alle ønsker å se den beste matadoren i action - mot en totalt forsvarsløs okse.Jeg håper at den beste av de beste matadorene får akkurat det han fortjener,at oksen spidder ham med hornene og kaster ham som en filledukke veggimellom.Karma kan være en god ting !!

Hurra for endelig slutt på tyrefekting.Ikke en dag for tidlig !!! Nå får man gå løs på,og protestere (naken) mot mishandling av rodeohester,hunder i hundekamper,hanekamper osv.osv...som lider minst like mye som oksene under tyrefekting.Og lidelsene blir påført dyrene kun som rein underholdning.

I fjord vedtok regionsforsamlingen i Catalonia å forby tyrefekting.Vedtaket trer i kraft 1.januar neste år.Men motstandere av vedtaket gir ikke opp håpet.De er allerede i sving med å bekjempe forbudet i regionen og vil ta forbudet til Spanias høyesterett.Catalonia blir dermed den andre spanske regionen som forbye tyrefekting,I 1991 innførte Kanariøyene forbud.

Jeg ønsker ikke lykke til med bekjempelse av dette lenge etterlengtede forbud,det er sikkert !!!

Spania er ett av de landene som var med på å fordømme Norges jakt på hval.De kalte den norske hvalfangsten bla.for barbarisk.Da Norge svarte med å protestere mot tyrefekting blei det svart at tyrefekting var en tradisjon og kunne derfor ikke brytes.Javel,ja,hmm,hva pokker.......

                                                   Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Marianne B.

25.09.2011 kl.18:39

Å vær så snill da... det er vondt bare å lese om det!! Godt det er fler enn meg som syns dette er utrolig barbarisk.. Hvordan kan noen se på dette som underholdning????? . jeg kan ikke fatte at det ikke er forbudt. ...Jeg vet det var snakk om å forby det, men befolkningen gikk av hengslene for dyreplageriet er tydelig vis en hyggelig ting å ta med familien på!! Grrr.... er det mulig!!!?

MariaOBee

25.09.2011 kl.18:59

Tyrefekting er noe tull.. Det bør forbys.

Hadde blitt utrolig glad for kommentar tilbake! :)

Silje

25.09.2011 kl.19:10

Godt det endelig er slutt.. Det er dyreplageri på de verste!

Elin Slåen

25.09.2011 kl.19:14

Jeg håper de taper så det griner om den- jeg hater denne "tradisjonen av dyreplageri" de driver med. Hver år når dette skjer, så blir jeg overlykkelig hver gang jeg hører at Oksene har skadet, ja- til og med drept noen. Sært å si kanskje, men jeg koser meg veldig- da spesielt når de slipper oksene løs i gatene! Det er så forferdelig dette de driver med! Jeg blir bare så forbannet..

Få en slutt på det- nå! Ikke bare i noen land- men i alle! Jeg er ikke lei meg for at vi ikke har hvalfangst lenger, men jeg kan ikke forstå hva som gjør en "tradisjon" med å drepe dyr for gøy til noe bedre enn å jakte dyr for mat...

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.22:17

Elin Slåen:Jeg er helt enig med alt i din kommentar.

Takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2011 kl.22:36

Marianne B.:Hei igjen,

Det er på mange måter en syk verden vi lever i,tyrefekting er ett eksempel på det.Sånn er det bare,man er nødt til å godta for å kunne fungere i denne syke verden,men aldri livet om man noen gang aksepterer alt det syke som skjer...

All form for overgrep,mishandling,negativ autoritet osv har nulltolleranse her hos meg.Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan noen kan få seg til å gjøre grusomheter mot forsvarsløse,både dyr og mennesker.Slikt går langt forbi hva jeg forstår og det er jeg glad for.

Ha en fin kveld videre,Marianne B.Hilsen synskepeggy.

nieve

25.09.2011 kl.23:09

Jeg hater tyrefekting,er enig med deg,det er dyreplageri. Håper forbudet blir vedtatt som planlagt.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.07:39

nieve:Jeg også,jeg hater tyrefekting - og all annen form for dyreplageri.

Man får håpe at et vedtak om forbud blir umulig å oppheve.Motstanderne av forbudet på Kanariøyene vant jo ikke fram,der er det forbud fremdeles,så fremtiden ser lys ut for oksene i Catalonia også.

Hilsen synskepeggy.

kshm <3

26.09.2011 kl.10:06

er så enig! bobler inni meg av sinne bare jeg tenker på det....... >:'(

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2011 kl.10:15

kshm:Jeg kjenner godt til den følelsen,må jeg si,det bobler av sinne inne i meg også..

hilsen synskepeggy.

Iceman

28.09.2011 kl.13:33

Hei Synskepeggy :-)

Ja, helt enig!!!! Skjønner heller ikke hvordan noen kan se på dette som underholdning.Godt det er slutt på tyrefektingen ja. Håper som du at det kommer forbud mot hanekamp. hundeslagsmål og alle former for dyreplageri som blir sett på som underholdnig.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits