Store ting kan fort bli borte !

Vel,vel,sånn kan det gå selv når hele verden følger med.

Den mye omtalte satelitten har truffet jorden.Problemet er bare at ingen aner hvor den traff.

Gjettningene er mange,det er mange som tror mye om hvor den kan ha gjort av seg.Mitt tips er like godt som den mest annerkjente forsker sitt tips er her.

Kanskje man skulle utlyse finnerlønn til den eller de som kan komme med tips som fører til at man kan lokalisere hvor den befinner seg sånn ca..Kanskje..

Sjansen for at det er noen svindlere og kjeltringer som ser sitt snitt til å prøve seg på å innkassere finnerlønn får man bare ta.I denne leiteaksjonen må jo målet hellige middelet,for romforsknings skyld.

Lykke til.

Vil til slutt anbefale to nye gode blogger;
www.fotohverdagenmin.blogg.no og www.smurfebh.blogg.no  ;-))

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

2 kommentarer

Iceman

28.09.2011 kl.12:53

Hei Synskepeggy! :-)

La oss håpe at den traff et sted der den ikke gjorde noe skade på noen eller noe.....

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2011 kl.20:19

Iceman:Man tror at satelitten har "kommet til rette" i Stillehavets dyp.Igjen strides de lærde om hvor den er,men la oss håpe at den ligger der de fleste lærde tror den ligger,den ligger nok godt der i dypet..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits