Man er og blir naive..

Lek sees på som barns verden.Mens voksne gjør andre ting foregår det mobbing i barns frisone.Noen jenter leker tilsynelatende fredeligt i et hjørne av barnehagen.For det blotte øyet ser det ut som om alt går normalt for seg.Men innad i jentegruppen foregår det maktkamp,trakassering og ekskludering.Leken har blitt en arena for relasjonell mobbing.Studier viser at 10 - 20 prosent av barn i barnehage blir mobbet eller mobber,det som ved første øyekast ser ut som lek er systematisk trakassering og mobbing.Studien har fulgt opp en gruppe jenter i barnehagen og har avdekket at mobbing i høyeste grad forekommer.Den fysiske mobbingen er lett å se - barn som dytter,slår eller tar ting fra andre barn.Den sosiale mobbingen er vanskeligere å oppdage.Den som mobber har utrolig mange teknikker for å komme i posisjon til å bestemme.De trykker helt bevisst ned andre barn for å få makt selv.

Dette skriver TV2nyhetene.no,og det er skremmende.Det er barn i barnehagen man fokuserer på her !!

Javel,det er barn i barnehagen det dreier seg om,men jeg er villig til å vedde på at det ikke er MITT barn det er snakk om.Og om det er mitt barn det er snakk om så bare blånekter jeg på at det er mitt søte,lysluggede lille troll som kan være så slem.Metoden blånekt og fornekt bruker å funke fint.Skulle ikke den metoden funke,kan man alltids bruke unnskyldningen om at barnet må da få lov til å hevde seg og forsvare seg mot alle de andre som er så slemme....

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Om det''unaturlige'' (osv)

27.09.2011 kl.09:52

Oki, tusen takk for at du svarte meg på dette. Nå fikk jeg skikkelig forklarelse på dette. Tusen takk!:D.

Det er veldig bra at ut av kroppen-opplevelser ikke er ufarlig.. Jeg river meg alltid fra dem sånn at jeg kommer til meg selv igjen, men kanskje jeg ikke burde det. Greit jeg skal være med mine åndelige venner neste gang, men jeg river meg bort mest for at jeg blir ''redd'' på en måte, men nå har du fortalt meg at det ikke er farlig:)

Jeg blir helt borte og helt svimmel på en måte slik at jeg svever, men du skjønner. Når jeg prøver å rive meg fra dem er det veldig vanskeli, de holder meg på en måte fast... Jeg vil ikke gjøre åndene lei seg heller, så jeg skal være med dem neste gang

Jeg vet at de ikke vil dra med meg (død) jeg har alltid skjønt at det er noe som dem vil vise meg, men ikke helt hva og hvorfor.. Det er utrolig bra at jeg kan snakke med deg om sånt når det er noe jeg vil ha svar på, tusen takk for det. Jeg kan og vet veldig mye selv også, og jeg har opplevd/opplever en del:)

Det er ikke alle som får oppleve dette, men hvorfor får jeg og du oppleve slikt da? Er vi spesielle eller, hva er det? :) Jeg har sett lyset, og det var en fantastisk opplevelse. I den opplevelsen kjente jeg at sjelen min var på vei ut fra kroppen min (svevde), og jeg fikk se lyset. Jeg var helt borte, men kom til meg selv igjen :) :) Du har sikkert lest den historien min, men det mener jeg du har :D

Om det''unaturlige'' (osv)

27.09.2011 kl.12:00

Lese denne av meg:

http://mfncn.blogg.no/1317111364_jeg_fikk_svar_p_en_av.html

Jeg fikk en kommentar, men jeg svarte damen som det er :)

kinam

27.09.2011 kl.16:53

jesus er den som vet ALT her i livet. ingen andre enn han.

jesus elsker deg og ser det beste i deg.

google mary k baxter og les historien hennes om du vil.

kinam

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2011 kl.17:14

kinam:Muligt det...Noen vet iallefall ALT.Hvem som vet ALT,er vel opp til enhver å spekulere i...

Hilsen synskepeggy.

nieve

27.09.2011 kl.17:19

Som du sa,jenter har en egen måte å mobbe på,de pleier ikke å ty til vold,men de pleier å stenge folk ute,og snakke stygt om den persjonen. Når de gjør det er det vanskelig for de som jobber i barnehage å stoppe det.

Om det''unaturlige'' (osv)

27.09.2011 kl.21:03

Det er barehyggelig det!:)

Jeg vet at jeg har hundre prosent rett i det jeg sier om ånder osv. Det er veldig flott å høre det fra deg som vet veldig mye!:)

Jeg liker å snakke med deg om sånt. Jeg vil fortelle hele verden hvordan ting er, men ikke alle vil tru på sånt:/

Jeg skal være med mine åndelige venner neste gang når de kommer til meg. Vet du hva? Åndene kommer VELDIG ofte til meg, men nå angrer jeg på at jeg har revet meg fra dem jeg blir ''redd'' jeg aner ikke hva jeg vil se osv..

Den siste ånden jeg så var jeg til min venninne å jeg fikk den sveve opplevelsen ut fra kroppen, og åndene holte meg fast slik at jeg ikke kom meg verken dit eller hit. Jeg greier alltid å rive meg fra dem, men det er vanskelig... Denne mannen hadde på seg fin klær og hadde lyst hår, men jeg så bilde av han i hode oppi alt:) Det var en annen man som jeg så sto på verandaen (tror det var den samme mannen) han hadde et vitt honkle i honden og sto ved gelendret, men han så mot meg...

kinam skrev til meg ogsp, og skal blande inn jesus i alt,, (trur det var han) jesus vet alt, men ikke akkuart dette. Jeg vet egentlig ikke..

Iceman

28.09.2011 kl.12:39

Hei igjen Synskepeggy! :-)

Er helt enig i det du skriver her.Mobbingen starter allerede i barnehagen.I erfaringer jeg har, er det mest jenter som driver med psykisk mobbing som er vanskelig for andre og oppdage slik du skriver.Det kan være bare ett øyekast, en grimase,som rammer den som blir uttsatt veldig hardt.

Mens guttene er mer fysiske og mobber med slag,spark, dult og truing o.l. Og er jo lettere å oppdage, men som regel ligger det trusler bak, og da tør ikke offeret gjøre noe med det.

Og ja....det finnes desverre mange foreldre som ikke vil innse at deres barn kan være pådriveren til mobbing når de blir informert om det.
Enig med deg! Det er på tide at de voksne "våkner"!

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2011 kl.13:40

Iceman:Enig,blikk og grimasjer jenter imellom rammer hardere og sitter lenger i enn det man fra før har vært villig til å innse.

Nå må disse parktantene være seg sitt ansvar bevisst å følge litt bedre med enn det de tidligere har gjort.Oppfatningen har vært at tanken "nå leker de så fint seg i mellom,at nå får vi tid til en kopp kaffe og sladder" er for fristende for dem og den må snarest ta slutt.Park og barnehagetanter må få øynene opp snart,de også..

Takk så mye for kommentar og ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits