TOK HAN SITT EGET LIV,eller...

gjorde han det ikke ? Er han kanskje ikke død heller ? Mye rart har vært sagt og skrevet.Spekulasjonene og diskusjonene har gått høyt og til det latterlige,og det fortsetter fremdeles.Man vet sannelig ikke hva man skal tro.Anklagene hagler fra begge sider.Og de som vet noe holder munn om det de vet .Tok han livet av seg,han der Michael Jackson,eller gjorde han det ikke ?

Er ikke det faktum at han er død nok til at han burde få hvile i fred.Hvordan og hva burde være helt uten interesse etterpå.Hovedpersonen er død,sånn er det.Med mindre han er drept (av sin lege) bør man la saken ligge og skal man stille legen for retten bør rettsaken gå for lukkede dører.Allerede nå har saken,Michael Jackson, tatt helt latterlige proposisjoner og vendinger.

Mediesirkuset er igang igjen for fullt.Noen tjener uanstendig mye penger og noen får sine velfortjente fem sekunder i rampelyset.Alle får nøyaktig det de vil ha - på bekostning av et dypt ulykkeligt menneske som nå er død og som ikke lenger kan snakke for seg selv.

Så lenge dette selger - i en "syk verden" - er ingen bedre enn noen annen,de er alle gribber som ikke eier skam i livet.

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Siri

29.09.2011 kl.08:19

Helt enig.Amerikanske tilstander kan være sinnsyke noen ganger.

Men den verste rettsaken etter en avdød var saken om foreldrerett til Anna Nicole Smiths datter,saken verserte i media i månedesvis med den lille jenta som hovedperson.Det var helt sykt å være vitne til.Alle som kunne gjøre et krav gjorde det,alle ville ha jenta for med jenta fulgte også formuen etter den avdøde.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2011 kl.08:52

Siri:Jeg fikk faktisk med med mye av foreldrerettsaken etter Anna Nicole Smith.Såg også en dokumentar om dette på en eller annen tv-kanal for en stund siden,og det er helt riktig,den lille datteren var hovedpersonen i dokumentaren også,det var ikke snakk om å skjerme henne på noen måte,fks sladde ansikt..En fæl sak,ja.Stakkars barn.

Nå om dagen sendes ikke en eneste nyhetsending uten at saken Michael Jackson er nevnt på en eller annen måte.

Tragiske greier.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits