Nedtur,skikkelig nedtur !

Først hadde jeg vel blitt hoppende glad,for så dum og godtroende er jeg.Og jeg hadde vel lagt våken om natten og tenkt på hva jeg skulle bruke min plutselige rikdom på.Det hadde vel vært både godt og gale å tro at man hadde en solid formue i sikte.Jeg hadde nok ikke tålt det antakelig,det hadde vel gått meg til hodet,tenker jeg,lenge før jeg hadde mottatt noen millioner kroner som jeg var blitt lovet,som eneste arving til en millionformue etter en avdød slektning som jeg aldri hadde hørt navnet på,før et brev plutselig havnet i min postkasse.Det kunne jo være en liten mulighet for at jeg faktisk hadde en fjern slektning ved det navnet.Jeg må nok innrømme at jeg ikke er av dem som har full oversikt over slekten hverken på morssiden eller farssiden,og problemet var bare at det ville koste meg x-antall tusen kroner sendt til en postboks ett eller annet sted i verden,for å finne ut om vedkommende avdød var i min slekt.

Men,nei takk ! Jeg blir ikke en av de stadig økende antall kvinner som lar seg lure av Nigeriabrev.Jeg blir ikke en av de stadig økende antall kvinner som står frem i media med en sutrende historie om hvordan de har blitt svindlet for alt de eier og der gjelden er mange ganger større enn den formuen de evt.hadde hatt - før de blei lurt.Svindlere har klart å lure dem for alt de eier og i tillegg fått dem til å ta opp lån - på kredittkort,og nå er den sutrende gjennomganstonen stakkars,stakkars meg, jeg trodde at jeg hadde vunnet,eller jeg trodde at jeg hadde funnet kjærligheten,eller jeg trodde at jeg hadde arvet,men så viste det seg at.....Nei,huff og huff,stakkars stakkars meg....

Nei,nei og atter nei - ikke denne dama her.Jeg har alltid vært skeptisk til lotteri,arv og annet formidlet på nett,brev og e-post.Og det kunne aldri falle meg inn å gi meg i kast med nettdating.Så sjansen for å klare å lure meg på det viset er heldigvis mikroskopisk.

Ett eneste slikt tilfelle man hører om burde være mer enn nok til at andre tok lærdom av det,men dessverre utsikter til penger,kjærlighet eller hva annet "goder" det måtte være sender vett,fornuft og dømmekraft rett ut !!

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

digger denne bloggen! tror jeg må lese den bloggen oftere! ;)

- hvis du vil kan du kommentere tilbake! ;)

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2011 kl.07:55

Tonje & Lena:Hmm..vel,takk,tror jeg..

Hilsen synskepeggy.

Siri

29.09.2011 kl.08:08

Hehe,kjempebra innlegg og som vanlig treffer du spikeren på hodet.

Du må ikke glemme at det er mange menn som lar seg lure av de samme bakmennene,som gir seg ut for å være kvinner.Men det er kanskje ikke så lett for menn å stå frem som lettlurte idioter i etterpåklokskapens lys som det er for kvinner.

Den ene svindelen etter den andre blir avdekket,allikevel fortsetter nye offer for svindel å stå frem.
Du er flink til å skrive!

WOPZII

29.09.2011 kl.08:29

fin blogg :-D

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2011 kl.08:44

wopzii:Fin blogg ??? Javel,takk for det !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2011 kl.08:45

ANDREA BAKKEVOLD:Takk for det..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2011 kl.08:58

Siri:Takk så mye for det.

Menn blir også lurt av slik,og annen svindel.Det er lett å glemme,da man ikke hører så mye om det,allikevel finnes det noen eksempler som har hatt seg en omgang i media.

Må vel skrive et innlegg om det også nå,etter denne kommentaren.Men mitt inntrykk er at menn ikke ønsker fokus på det,iallefall ikke dem som har latt seg lure,det blir vel for flaut og pinlig for dem,stakkars..

Hilsen synskepeggy.

Marianne B.

29.09.2011 kl.10:28

Det er virkelig et poeng.. menns ego tror jeg ikke tåler medias lys i slike saker.. Vi kvinner er på en måte i en " offerrolle" som samfunnet godtar og syns synd på. Mens menn blir sett lett "ned på" hvis de lar seg lure sånn. Tenker jeg da...........

lenamon

29.09.2011 kl.12:34

Ingen fare for at jeg lar meg lure heller :)

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2011 kl.13:25

Marianne B.:Det er helt sikkert mange flere menn som blir lurt og svindlet enn det som kommer offentlig frem.Noe annet ville vært rart,da statestikker viser at det er flest menn som søker kontakt via nett.Da rimer det ikke at menn slipper unna så lett.Damer,hvem de nå er,er ikke alltid til å tro de heller..

Ha en fin dag,Marianne B.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits