Nå krangles det igjen !

Nå krangles det for fullt igjen.Man har hørt det samme mange ganger før, med nye vrier hver gang.Det handler om den samme gamle leksa,som begynner å bli litt kjedelig,at redusert skjenketid = mindre vold.Hadde det bare vært så enkelt.

"Statens institutt for rusmiddelforskning (sirus) sier bla.at redusert skjenketid bør prøves ut,så får man i hvert fall sett hvilken effekt det har.Det er mulig at problemer bare flyttes,men det er åpenbart at den siste timen med ekstra skjenking har noe å si for folks humør.Folk blir slitne og mange blir sinte og aggressive."

Med dette utsagnet fra sirus har plutselig absolutt alle bygåere fått stempelet voldelig på seg,ellers burde rapporten spesifisert bedre og klarere hvem det gjelder,alle eller noen få grupper.Det er uklart for meg,akkurat det der.Nattklubbeiere og folk på byen er frustrerte over at voldelige personer kan påvirke hvor lenge utestedene kan ha åpent,og de tror ikke at det blir mindre vold ved å stenge tidligere.

Rapporten fra sirus virker helt grei,sånn ved første øyekast.Tiltak som foreslås virker fornuftige,men tallene og de urealistiske statestikkene gjør seg nok best der de er - på papiret.Derfor slutter jeg meg til NHO Reiselivs Kristin Gyldenskog som sier i sine motargument at "Helseminister Grethe Strøm-Erichsen er øverste sjef for dem som har laget rapporten og var heldig som fikk en rapport som passet henne.Det er ikke lenge siden helseministeren fra Stortingets talerstol sa at hun ville synest at det var fint om kommunene sluttet å servere alkohol klokken 23.00.Nå har Strøm-Erichsen fått en konklusjon som passer både henne og justisminister Knut Storberget,som forøvrig er Norges mest kjente avholdsmann.Kristin Gyldenskog sier videre at helseministeren og justisministeren ønsker å stenge Norge.I steden for å  bestemme når folk skal gå hjem,bør de gi mer penger til politiet.

Jeg vet ikke jeg altså,noe lyder helt feil  i mine ører.Kan noen være inhabile,muligens kameraderi mellom ministre og rapportskrivere,kanskje hele rapporten er styrt og kontrollert bestillingsverk ?? Jeg skjønner en viss tegning her og er mer enn enig med representanten for NHO Reiseliv.

                                    Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Helene

29.09.2011 kl.23:36

Hei. Har brukt hele kvelden på å lese bloggen din, og jeg blir så fascinert! Utrolig spennende! Jeg trenger litt rådgivning, og hadde satt utrolig stor pris på om du kunne svare meg på mailen jeg har skrevet her? Opplever mye energi rundt meg, som absolutt ikke er positiv. Dette er i forbindelse med min svigerinne. Snakket med ei klarsynt dame, som tok imot pengene til min kjære svigerinne, sa ditt og datt, og at dette var over nå. I etterkant har hun ikke gitt lyd fra seg, og vi sitter igjen med like mye plager. Dette begynner å gå på helsa løs. Vi er begge helt utmattet, plaget med mareritt, det er noen som ser på oss, og jeg sliter også daglig med en forferdelig hodepine. Jeg håper så inderlig du vil prøve å hjelpe oss.

Vennlig hilsen Helene

Helene

30.09.2011 kl.14:33

Hei, tusen hjertelig takk for svar. Jeg har dessverre ingen blogg, så jeg får ikke sendt noe venneforespørsel. Jeg vet ikke om du kan se e-post adressen jeg skrev, og om du evt kan skrive ritualet der? Jeg forstår veldig godt at du ikke vil legge det ut her, det er dessverre mange mennesker som aldri vil kunne forstå dette. Men jeg VET at det du snakker om eksisterer. Har hatt mange opplevelser helt siden jeg var barn.

Jeg vet ærlig talt ikke om en husrens vil fungere. Jeg opplever at vedkommende som plager meg og svigerinna mi er en avdød person som prøver å kontakte henne gjennom meg. Vi sliter med de samme plagene, og vi bor ikke i samme hus. Felles for drømmene våre er at vi drømmer om å miste våre nærmeste. Familiemedlemmer blir drept eller dør av unaturige årsaker (drukning, bilulykke osv) Jeg våknet også i natt av et mareritt og var redd, og gråt. Det sto helt klart en dameskikkelse inne på soverommet. Jeg føler at hun ikke vil noe godt, og har ved flere anledninger opplevd at sengen rister, noe jeg opplever som en advarsel. Kan dette stemme? Svigerinna mi har en forderdelig følelse av at noe kommer til å skje hennes yngste datter på 2 år, og tør nesten ikke slippe synet av henne. Dette er helt forferdelig, og jeg har aldri følt mine overnaturlige evner (om jeg kan kalle det det) så sterkt som nå. Det er en redsel, og et ubehag. Vi opplevde bl.a etter et besøk hos min svigerinne at i det jeg skulle gå ut av bilen hennes, så begynte fjernlysa og nærlysa å blinke helt av seg selv. Radioen i bilen skrudde seg av og på, og skiftet sanger. Vi ble utrolig redde, og da hun etter en stund turte å kjøre hjem igjen, så var bilen død. Tom for batteri. Den natten var det mye leven hjemme hos meg, og dagen etter fikk jeg nesten en vase i hodet. Jeg har ingen naturlig forklaring på hvordan den vasen kunne dette ned fra plassen sin. Det som skremmer meg mest er disse advarslene, og følelsen av å være utmattet og negativ. Jeg er også blitt redd for å gå og legge meg, da jeg vet denne damen er inne på rommet og pga disse marerittene som jeg har hatt hver eneste dag de siste 3 ukene.

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2011 kl.09:46

Helene:Jeg håper at du fikk lest kommentaren jeg skreiv til deg i går.Jeg forstår hva som foregår, og jeg skreiv en lang kommentar med forklaring.Jeg følte meg ikke vel med at slik informasjon ligger offentlig her i min blogg,så jeg lot den ligge en stund før jeg slettet og håper at du har lest den.

Hilsen synskepeggy.

Helene

02.10.2011 kl.14:40

Nå ble jeg lei meg.. Jeg har jobbet så mye de siste dagene, og sovet etter jobb pga søvnmangelen, så jeg fikk ikke lest det :( Det blir bare verre og verre her.. I natt sov jeg i 2 timer før jeg måtte opp på jobb...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits