Ingenting å le av !

Noen ganger klarer jeg bare ikke å la være å se komikk i noe som andre gjerne opplever som tragedie.Jeg vet at det ikke er helt snilt,men...

Hva er det som får noen til å oppføre seg sånn og hva er det egentlig de tenker med ? Jeg kan aldri tenke meg at det er det hodet som sitter øverst på dem som har den mest dominerende  tankegangen når de får seg til å gjøre slike handlinger mot sin samboer.Han skal ha vært voldelig og kommet med drapstrussler gjentatte ganger mot sin samboer og motivet for ugjerningene skal ha vært at han er sjalu på Kurt Nilsen !

Ja,ja,sånn kan det gå, når man er sjalu på Kurt Nilsen ! Nå finnes det kanskje formidlende omstendigheter midt oppi dette,mannen hevder at han ikke husker noen ting av det han blir beskyldt for og det forklarer han med at han ruset seg på steorider,amfetamin og alkohol på det tidspunktet volden skal ha skjedd.

Stakkar,han husker ingenting,er det mulig at alt han er blitt beskyldt for aldri har skjedd.Man bør da i det minste huske noe av forholdene man risikerer å bli straffet for.Kvalifiserer ikke det egentlig for frifinnelse,kanskje...

Hilsen synskepeggy.

25 kommentarer

jeaninmichelle96

05.10.2011 kl.15:02

Kjempe fin blogg, kommenter gjerne tilbake, det ville vært koselig ! :)

05.10.2011 kl.15:12

hvis du er så jævla klarsynt da kan du vel skrive et inlegg om meg .. hva heter jeg? hvor gammel er jeg? hvor kommer jeg opprinnelig fra? Hvorfor er du så fette stygg? ops det var vist et spørsmål om deg det sorry. men svar på de om meg da så får vi se om du er klarsynt eller om du bare har jælvi fritids..

Livet mitt som klarsynt.

05.10.2011 kl.15:26

Anonym:Det er godt at du skriver anonymt,for din egen skyld.

Du forstår vel selv,eller kanskje ikke,at om jeg skulle svare deg på dine spørsmål,måtte jeg samtidig avsløre hvem du er.Og det vil du vel ikke etter denne kommentaren her.LOL !!!!

Hilsen synskepeggy.

KARMA

05.10.2011 kl.15:58

Kjempebra kommentar tilbake til anonym,må bite i seg sin egen kommentar etter svaret fra deg.Det liker jeg det er KARMA.

Jeg kan se det komiske i innlegget ditt tiltross for at det egentlig er ganske tragisk.

Du ruler,Synskepeggy.Fortsett med det!

sisselfish

05.10.2011 kl.16:32

Hei hei Peggy :) Noen som tydeligvis ikke klarer å holde en god etikk her inne ser jeg. Mulig denne personen har får lite å ta seg til? Hvem vet... Tilbake til innlegget ditt her :) Kurt ja :) Synger bra, men ser ut som en hobbit he he. Hvem kan egentlig være sjalu på han som har parkometer mellom tenna? Nå må jeg nesten le her... Uansett så er det ingen undskyldning med å bruke vold eller utøve vold mot et annet menneske. Ha en fin dag videre :)

Blogger klemz Sissel

grima

05.10.2011 kl.20:59

Nesten hver dag får vi slike nyheter. Jeg får bare si med en gang at jeg er sterkt imot vold. Det man må likevel huske på er at det er ikke alltid vi får vite hele historien, hva som hendte før osv. Husk også at en sak alltid har to sider.

magjool

06.10.2011 kl.00:12

sisselfish

synest ikke kommentaren din var så bra,Litt mobbing kanskje,når du seier att Kurt ser ut som ein "Hobbit",og att han har "pakometer" mellom tenna,jeg har litt"Parkometer" mellom tenna eg og,(kanskje derfor eg reagerte),men trur eg hadde reagert uansett,på DEN kommentaren,hadde ikke ventet det av deg.synskepeggy når det gjelder den kommentaren fra anonym ,så var den ikke noen kommentar som hadde med innlegget ditt og gjøre ,forstår ikke att anonym kan plutselig slenge utav seg noe som ikke har noe med innlegget og gjøre,hadde ver kjekt og visst hvem det var,du kan bare opplyse oss om det ,så vi andre og hvet hvem vi må se opp for .Klem fra Magnhild

Toremann

06.10.2011 kl.05:51

Hei alle her inne. Jeg er egentlig ikke her inne for å lese bloggene, men var her fordi jeg lette etter info om en bestemt dame. En som tydeligvis har plaget dere også med sine hatefulle utspill osv. Nærmere bestemt MarieHelen56/mmh. Tydeligvis så er hun forlengst borte herfra, men jeg kan love dere at hun har fortsatt sitt virke andre steder, nærmere bestemt facebook. Profilen hennes er ikke tilgjengelig for alle, men jeg vet meget godt hvem hun er da jeg har møtt henne. Jeg vet mere enn nok om henne, men inntil igår hadde jeg ingen aning om at hun holdt på slik på nettet. Da trakasserte hun en av mine nærmeste, som nesten er i familie med henne, på det aller groveste på facebook. Dette skjedde på den nevnte personens profil, og var dermed synlig for alle venner. Jeg har tatt kopi av alle kommentarene hennes og resten av diskusjonen der, for eieren av profilen slettet hele greia for å slippe å se dette. Tro meg, det hun har skrevet her inne er ingenting i forhold til hva hun skrev der. Dette er egentlig urelevant for dere siden hun ikke er her lengre, men jeg hadde håpet at noen kunne gi meg tips slik at denne personen kan få en lærepenge, jeg vet desverre lite om lover og regler i forhold til dette. Tips mottas med stor takk og kan sendes til torejensen52@gmail.com

sisselfish

06.10.2011 kl.11:44

Hei Magnhild!

Det var mer ment som en spøk fra min side ang hobbit etc. Jeg vil gjerne be deg om undskyldning her. De som følger meg vet at jeg er en humorist, og Kurt har jo blitt omtalt av alle her i landet. Den linjen om å synge bra og se ut som en hobbit har aldri blitt karaktisert som mobbing. Jeg vet alt om mobbing, bare så det er sagt.

Hilsen Sissel

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.11:44

Toremann:Jeg kan ikke forstå at jeg kan hjelpe deg her.Du kjenner vedkommende og har til og med truffet henne.Det eneste kjennskap jeg har til denne bloggeren er all elendighet,sjikane,løgn og trussler hun har klart å legge fra seg i denne bloggen,ingenting av hennes stunt her er slettet,så det ligger tilgjengelig for alle å lese.

Jeg ønsker deg lykke til i forsøket på å få stoppet denne "damen".Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.11:55

magjool:Jeg mente ikke innlegget mitt som mobbing,jeg heller.innlegget mitt var vel heller et spark bak og en protest mot generelt altfor lave straffer for vold.

Ingen som leser bloggen min kan være i tvil om hva jeg mener - og hvor sterk avstand jeg tar til absolutt alle former for vold,mobbing og all annen form for negativ autoritet.

At det er utøvet vold,i dette tilfellet også,tar jeg sterk avstand fra.Det var alle de sinnsyke unnskyldningene vedkommende hadde for å utøve volden jeg fant komiske her.

Det har skjedd fra tid til annen at slike kommentarer havner her i bloggen,noe vi alle er kjent med.Hvorfor akkurat denne kom,er jeg ganske sikker på at jeg vet..

Ha en fin dag,magjool.Hilsen synskepeggy.

PS : Må si at det kan drøye litt med svar på kommentarer,grunnet dårlig internettforbindelse for tiden.Jeg vil bare nevne det,da du er en av mine mest trofaste lesere og har vært det lenge.

Stor klem til deg også !

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.12:08

grima:Jeg er helt enig med deg,grima.Dessverre får man slike nyheter hver eneste dag,dessverre.Jeg har nulltolleranse for alle former for vold,og alle dem som leser bloggen min vet min holdning til vold,mobbing og alle andre former for negativ autoritet.

Du har også helt rett i at en sak alltid har to sider,men det var den siden som var offentliggjort i går jeg fant komisk,altså unnskyldningene til den tiltalte for hvorfor vedkommende hadde gjort det.

Innlegget mitt er ikke noen antydning om aksept for voldsbruk,heller det motsatte og samtidig et spark og en mismøye mot de latterlige lave straffene for voldsbruk.

Jeg innrømmer at min mening kanskje var litt vanskelig å forstå ut i fra hvordan jeg har ordlagt meg,det kan oppfattes anderledes enn jeg har ment.Håper uansett at alle misforståelser er ryddet av veien nå.

Takk så mye for kommentar og ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.12:14

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.

Jeg såg komikk i at vedkommendes unnskyldning for å slå og drapstrue var at samboeren likte Kurt Nilsen.Det er ikke det samme som å akseptere vold,langt i fra,der er jeg helt enig med deg.Nulltolleranse - punktum !!

Ha en fin dag.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.12:45

KARMA:Takk så mye for det,KARMA.

Sånne kommentarer som denne fra anonym,man kan jo ikke være helt riktig i orden når man skriver slikt - og når man da blir så til de grader tatt på det man skriver,er det jo nesten hyggeligt - og i hvert fall meget velforkjent for den anonyme !

Hilsen synskepeggy.

magjool

06.10.2011 kl.13:40

Hallo igjen.Eg reagerte vel litt for fort på det sisselfish skrev,skjønner no att det var ikke vondt ment,fra sisselfish .Tok ikke innlegget ditt synske peggy som mobbing,var godt skrevet ,er imot alt med vold eg også ,men ser ut som att vi ikke blir kvitt den ,er noe som skjer kvar dag,dessverre.Liker også de gode kommentarene fra sisselfish,var bare ordet,"parkometer"eg reagerte på .For å ha det sakt så har eg IKKE,så stort glis mellom tennene som Kurt da ,he he,men har vert litt flau av dette gliset mitt ,serleg i barndommen,og ungdomsårene,da holdt eg alltid for munnen når eg lo og skulle prate .ha ein fin dag.Klem fra Magjool

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.13:49

magjool:hei,magjool.

Nei,hverken innlegget mitt eller kommentarene mine eller sisselfish sine er ment som mobbing av noen,tvert i mot.Jeg synest at man kan "harselere" litt for å poentere ett poeng,som er blitt gjort i dette tilfellet.

Sisselfish forsto innlegget mitt slik jeg mente det og derfor så hang hun seg på i samme tone som jeg brukte i innlegget.Og det er ingenting galt med det.

Jeg forstår godt at du reagerte på uttalelsen om mellomrom mellom tennene nå som du skriver at du har det selv.Jeg for min del synest at litt mellomrom mellom tennene er ett sjarmerende trekk.Hvorfor skal alt være så "perfekt" for at man skal synest det er pent eller sjarmerende.

Vold må man dessverre "leve med" ser det ut for.Skulle bare ønske at strafferammene blei langt strengere enn de er.

Ha en fin dag og klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Toremann

06.10.2011 kl.18:13

Toremann:Jeg kan ikke forstå at jeg kan hjelpe deg her.Du kjenner vedkommende og har til og med truffet henne.Det eneste kjennskap jeg har til denne bloggeren er all elendighet,sjikane,løgn og trussler hun har klart å legge fra seg i denne bloggen,ingenting av hennes stunt her er slettet,så det ligger tilgjengelig for alle å lese.

Jeg ønsker deg lykke til i forsøket på å få stoppet denne "damen".

Takk for det, lykkeønskinger er alltid velkomne. Jeg mente ikke at noen skulle gjøre noe utover å bare gi meg tips til hvordan loven er iforhold til dette. Eller bare gi meg en link til hvor jeg kunne finne dette. Jeg kan jo ikke akkurat komme på døren hennes heller, så dette må gripes an på en annen måte. Jeg er glad på deres vegne at dere slipper å se henne mere, det er selvsagt vanskelig å gjøre noe med en anonym person på nettet, men når man vet det jeg vet er jeg meget usikker på hva jeg kan gjøre. Jeg håper på det beste men, er redd for at det er lite å gjøre, og det er jo synd.

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2011 kl.18:29

Toremann:Beklager,men dette begynner å virke svært så merkelig på meg..For det første,hvorfor henvende seg i denne bloggen ang.denne damen ? Skulle tro at å henvende seg fks.til politiet ville vært mer naturlig.

Det er klart at du,Toremann har fulgt damen lenge,du kjenner til alle hennes nicnavn...Merkelig det hele,ikke minst ditt svar på min kommentar til deg....

Fortsatt lykke til.Hilsen synskepeggy.

Toremann

06.10.2011 kl.19:20

Jeg forstår at dette virker merkelig på deg. Men det som var min hensikt var å prøve å få tips fra andre som kanskje hadde opplevd å bli trakassert på nett på hvordan man skal gripe dette an. Politiet her jeg bor er desverre ikke istand til å gjøre noe som helst, selv om de får beviser rett i hendene. Dette pga konstant dårlig økonomi, og prioritering av en slik fillesak som dette er i deres øyne kommer ikke til å skje. Jeg henvendte meg bare til deg fordi du hadde skrevet et innlegg om denne personen her, men mitt håp var at noen hadde tips å komme med. Jeg kan også si at jeg har ikke fulgt denne personen lenge, jeg bare googlet hennes virkelige navn og jobbet derfra. Dessuten kjenner jeg hennes måte å uttrykke seg på så jeg kjenner igjen innleggene. Jeg beklager at jeg ikke fant noen bedre måte å gjøre dette på, og ønsker deg lykke til videre.

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2011 kl.10:37

Toremann:Jeg vet at politiet ikke er riktig så "slappe" som du,Toremann her gir uyrykk for ! Har du i det hele tatt snakket med politiet,møtt opp på politikontoret personlig ?

Politiet kan nemlig IKKE avvise noen som kommer med en fomell henvendelse om anmeldelse av en sak/person.De kan unnskylde seg med pengemangel så mye de vil,men de er nødt til å forholde seg til ditt krav om anmeldelse.De MÅ granske saken og kalle vedkommende anmeldte inn til avhør (jeg regner med at bevis i saken fortsatt ligger offentlig ute på nett).Dette MÅ politiet gjøre når du har anmeldt forholdet.

Nå får du bruke STORSLEGGA og få politiet til å gjøre det de skal gjøre.Det er merkelig,mange ganger,hva vanlige sivile får gjort om de gir et inntrykk av at de kjenner til regelverk og lover.Skaff deg kunnskap om dine rettigheter og hva politiet er pliktig til å hjelpe med - og sett igang ditt forsett - få munnen/fingrene på mhh2/minsin1....kneblet for godt.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

07.10.2011 kl.15:25

Hei Synskepeggy :-)

Jeg skjønte det morsomme i dette innlegget,har litt av den samme humoren selv.Litt i samme gate som den tatoveringen du hadde som innlegg for en tid tilbake...

Anngående trakasseringen som foregår på bloggen,har jeg en liten fornæmmelse om hvem det kan være ja...synd enkelte ikke gir opp etterhvert....

ok......

08.10.2011 kl.00:59

feiler deg noe anonym der oppe? du skriver at Synskepeggy er "fette" stygg, har du i det heletatt sett henne i virkeligheten? Ka feiler? Enkelte ting skriver man bare ikke, og er helt sikker på at Synskepeggy ikke ble lei seg av den kommentaren, for alle som ser den, ser at hele den teite kommentaren er av lavmål,banselighet og at det renner av sjalusi.. Er jo ikke rart du er sjalu på denne utrolig flotte bloggen heller da.

Her er din kommentar;

05.okt.2011 kl.15:12

hvis du er så jævla klarsynt da kan du vel skrive et inlegg om meg .. hva heter jeg? hvor gammel er jeg? hvor kommer jeg opprinnelig fra? Hvorfor er du så fette stygg? ops det var vist et spørsmål om deg det sorry. men svar på de om meg da så får vi se om du er klarsynt eller om du bare har jælvi fritids..

LES GJENNOM DEN EN GANG TIl, synes du selv at den var passende å ta innpå bloggen? Årh, herregud, blir så sur, du er bare utrolig barnselig og lite voksen, som skriver slike ting på bloggen til folk. Om du er voksen, så oppfør deg også deretter, ikke bruk tid på å skrive kommentaren, hvor hele kommentaren viser at du sikler etter bloggen og populariteten til Synskepeggy !

Stå på Synskepeggy, ikke ta deg nær av slike kommentarer !

Toremann

08.10.2011 kl.01:17

Toremann:Jeg vet at politiet ikke er riktig så "slappe" som du,Toremann her gir uyrykk for ! Har du i det hele tatt snakket med politiet,møtt opp på politikontoret personlig ?

Politiet kan nemlig IKKE avvise noen som kommer med en fomell henvendelse om anmeldelse av en sak/person.De kan unnskylde seg med pengemangel så mye de vil,men de er nødt til å forholde seg til ditt krav om anmeldelse.De MÅ granske saken og kalle vedkommende anmeldte inn til avhør (jeg regner med at bevis i saken fortsatt ligger offentlig ute på nett).Dette MÅ politiet gjøre når du har anmeldt forholdet.

Nå får du bruke STORSLEGGA og få politiet til å gjøre det de skal gjøre.Det er merkelig,mange ganger,hva vanlige sivile får gjort om de gir et inntrykk av at de kjenner til regelverk og lover.Skaff deg kunnskap om dine rettigheter og hva politiet er pliktig til å hjelpe med - og sett igang ditt forsett - få munnen/fingrene på mhh2/minsin1....kneblet for godt.

Hilsen synskepeggy

Det kan jeg love deg jeg skal gjøre alt for å klare. Men jeg har desverre mistet troen på politet her etter å ha prøvd å anmelde noen for svindel og tyveri, den tok de ikke særlig alvorlig for å si det slik. De aviser deg ikke som du sier, men de henlegger "småting" hvis de ikke oppklarer det med en gang. Men jeg er igang, skal kontakte advokat som har bedre peiling på dette enn meg.

Bevisene har jeg heldigvis, har lagret alt og skrevet det ut, så det er ikke noe problem.

Livet mitt som klarsynt.

08.10.2011 kl.11:16

Iceman:Hei igjen.

Min form for humor kan til tider være litt spesiell,jeg må innrømme det,og det er ikke alle som forstår den - men etter å ha forklart hvorfor jeg synest ting er morsomt og hva jeg synest er morsomt,selv tragedie,bruker det å løse seg - også her i bloggen.Å se komikk der andre ser tragedie har sine fordeler,min innstilling er at ingenting er uløselig og at ingenting er så ille at det ikke er godt for noe.Det er i grunnen ganske så bra å ha en slik innstilling,man lar ikke problemer og tragedier ta overhånd.Tatooinnlegget er et fint eksempel,en tragedie for den som nå går rundt med den "feilen",men så idiotisk at man kan ikke annet enn å le av det.

Det virker som om noen bare må innom denne bloggen for å trakassere.Heldigvis så har det ikke blitt bråk av det - foreløpig,og mye av det kan jeg takke mine bloggvenner og andre lesere for,man avviser og demper ned så snart slike kommentarer dukker opp.Noen av bråkebøttene har jo sverget hevn og da er det vel ikke så lett for dem å gi seg helt heller.Hva man skal ta hevn for er meget uklart,men det man vet er at hevngjerrige mennesker er meget tålmodige.

Jeg slutter meg til ok`s kommentar og jeg tror at ok absolutt er inne på noe..

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.10.2011 kl.11:37

ok......:Takk så mye for denne kommentaren og jeg er helt enig med deg.Det må være noe veldig galt med folk som kan skrive slike kommentarer.

Nå som bloggen min har blitt mer og mer populær,er det noen som ikke synest at det er så greit,man blir sjalu, og som alle vet,sjalusi kan gjøre mye skade,men heldigvis mest skade for dem som er sjalu.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits