Kanskje smart,kanskje ikke !

Man får se stort på det og tro at man kan bli en utmerket rådgiver selv om man kaster klærne offentlig.Jeg tror at han vil formidle et budskap her,ikke døm boka etter omslaget.Et fornuftig budskap i grunnen,men hvor fornuftig er han !

Stakkars Obama,det er vel bare popstjerner og strippere igjen å velge i nå,ettersom alle hans mest betrodde og tungt kompetente rådgivere har forlatt ham i tur og orden.

Den verdenskjente superstjernen og sexsymbolet Shakira har fått ny jobb som President Obamas nye rådgiver.Presidenten skal selv ha utnevnt henne til å være rådgiver i en kommisjon for utdanningsspørsmål.

Kanskje han skylder henne en tjeneste eller to som han nå må innfri.Shakira støttet ham jo i hans presidentkampanje i 2008...

Man får,som sagt, se stort på det,hvem vet,det kan være et smart trekk av President Obama,eller kanskje ikke.Kanskje stripping blir et fast underholdningsbidrag fra det Hvite Hus, som  pauseinslag under hans mer eller mindre troverdige taler.Tipper at det hadde fått fart på seertall,dalende interesse og oppslutning.

Ser heller ikke bort i fra at neste utnevnte rådgiver blir Pink.Hun skreiv jo en sterkt kritisk låt rettet mot George.W.Bush og hans administrasjon i en tid da kritikken virkelig tjente Obama,under en av  hans valgkamper.

                                                             Hilsen synskepeggy.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits