Omskjæring !!!!

Omskjæring av små forsvarsløse jenter helt ned i treårs-alder er vel den verste form for overgrep man kan tenke seg.Det er så grusomt at man klarer ikke tenke tanken.Disse stakkars barna blir mishandlet på det groveste for å behage menn,i hovedsak gamle griser som disse små barna seinere blir tvangsgiftet bort til.Ikke nok med den evige pinen de må leve med etter "inngrepet",men når disse barna selv har fått barn,er de så ødelagte nedentil at de ikke kan holde på hverken urin eller annet (Fistula).Da blir de regnet for å være ureine og blir fratatt sine barn og utstøtt fra sitt samfunn.Det finnes herberger for lemlestede utstøtte kvinner,men levevilkårene der er verre enn i  vannstelte norske fjøs.Disse kvinnene har vært gift med menn som har bidratt til lemlestelsen og som med "loven" i hånd nå kan finne seg en ny liten lemlestet  pike å forlyste seg med.. Jeg er så fortvilet ,og jeg kan ikke fatte at noen bare roligt kan se på at slikt foregår.Norske myndigheter kunne - om de ville - tatt mange grep - som garantert hadde virket -  mot denne forferdelige virksomheten.Jeg nekter å kalle det for tradisjon,religiøse ritualer,eller noe som helst annet "snilt",for meg er det rett og slett simpleste form for kriminell virksomhet - noensinne påfunnet !!!!!!!!!!!!

 Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Katharina

10.10.2011 kl.15:48

Herregud!! Det er jo HEELT forferdelig! Verden er jo grusom desverre!

Flott at du belyser det på bloggen din!

Om det''unaturlige'' (osv)

10.10.2011 kl.16:18

Hva skjer på denne filmen. Hvem er denne jenten? Jeg får ikke opp vidoen. Kan du svare på min blogg? lettere å se svaret da.

My Sofie

10.10.2011 kl.16:19

Stakkars barn! :(

Synne

10.10.2011 kl.16:41

Ååh, det er helt FORFERDELIG! Stakkars, jeg får helt vondt.. :( <'3

Off, det er mye som burde vært forandret i verden! ... <3

Kommentere tilbake? <3

Maria<3

10.10.2011 kl.19:44

Dette er rett og slett helt grusomt. Disse jente barna blir ødelagte for alltid ... Jeg skjønner heller ikke hvordan disse voksne kvinnene som selv har blitt omskjært kan gjøre det videre på barna , da vet jo for ett rent smertehelvete dette er !!!

Er jo en del kristlige organisasjoner som arbeider på disse stedene og prøver og få dem fra dette , opplyse og advare om hva det gjør og hvor farlig og ikke minst hvor ødeleggende det er !! Men det må nok sterkere lut til , dette må virkelig opp og frem på agendaen ..!!

Det er jo KUN for menn dette blir gjort , i disse landene bestemmer menn .. er vel derfor grusomhetene har blitt begått og forsatt blir begådt til mannens lystelse ... Og disse gamle som gifter seg med unge jenter .. Det er så ufyselig og ekkelt att det er til og spy av !!

Nei.. måtte denne jævelskapen stoppes en gang for alle .. Herlighet 300 i min?!! .. Ett skremmende høyt tall det.

Det må bare bli svært høye straffer for dette , og som du sier så kunne sikkert Norge gjort en hel del ... mn det er desverre for mange passive tilskuere i verden .. Galskapen blir sett på men intet blir gjort :(

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2011 kl.22:01

My Sofie:Ja,stakkars barn,det er helt forferdeligt.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2011 kl.22:13

Maria:Heisann.

Jeg er helt enig med deg.Jeg fatter ikke at man fremdeles,i 2011 må være vitne til slike primitive handlinger.Jeg er sikker på at verden og Norge kunne gjort mye for å få det stoppet.Det er bare å skru igjen pengekranen som går ut til korrupte,kriminelle statsledere i de landene dette foregår,så tenker jeg at pipen hadde fått en annen lyd.

Norge kunne jo også stramme inn trygdeytelsene til de familiene som bor i Norge der barna er utsatt,kanskje de da ikke hadde hatt råd til å ta dem med utenlands i skjul for å få det gjort.En løsning kunne jo også vært å inndra passene til disse (foreldre og andre foresatte)meget syke menneskene.Alle tiltak man kunne ha gjort,er for å beskytte barna,da må alle midler tas i bruk.Hvor er barnevernet ?? Man vet at hundrevis av små barn blir sendt ut av Norge for at man skal kunne utføre lemlestelse på dem.Og hvor mange barn blir lemlestet her i landet,rett under nesen på oss.Ingen vet,men man antar at det foregår.Jeg spør igjen,hvor er barnevernet ????

Takk så mye for kommentaren.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits