Noens løfter - null verdt.

Ikke før er valgløftene og valget over så må kommunepolitikerne landet over begynne å svelge kameler - mange kameler.Det siste løftet er ikke før avgitt før lokalpolitikerne må finne frem sparekniven.Men hvor skal de spare ? Man kan ikke spare noe,der sparekniven allerede har skjært inn til beinet og vel så det.Kommunene har allerede gjort store kutt og har ikke mer å gå på.

Skole,sykehjem,hjemmetjeneste og alle former for tjenestetilbud er de som får kjenne sparekniven verst,som vanlig.Der det er spart nesten til det uforsvarlige tidligere skal det nå spares enda mer.

I det nye statsbudsjettet er det flere titalls milliarder avsatt til såkalt fri bruk i kommunene.Hvor tar disse pengene veien ? Er det som man frykter at det er kurs og seminarvirksomhet,sosiale aktiviteter osv.for "piffen" i kommuneadministrasjonene rundt omkring disse bevilgede milliardene går til.Det er ikke umuligt,det koster å være kar !

Ja,man må bare spørre, når en kommunepolitiker sier at en stor del av overføringene fra staten må gå til å rydde opp i gammel moro ! Og hva skal man tro,egentlig ?

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

Madde K.K

08.10.2011 kl.17:54

:/

Mette

22.10.2011 kl.04:28

Du sier noe der gitt....politikere generelt er veldig flink til å love oss gull og grønne skoger for å vinne valget for sitt parti...uansett hvilket valg det er....man har og lært fra barnsben av at ærlighet varer lengst, og lover man noe skal det holdes....men politikerne gjør det stikk motsatte.

Sparekniven går utover eldreomsorg, skoler og fritidstilbud til barn og ungdom.....mens kommunepolitikerne reiser på kurs/seminar og får mesteparten dekket av sin kommune....hvorfor kan det ikke kuttes og spares der....hvorfor kan ikke de ofre noe for å spare inn litt. Man trenger vel ikke kurs/seminarer flere ganger i året.

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2011 kl.15:50

Mette:Helt enig.Jeg hadde ikke savnet kommuneadministrasjonen og byråkratiet om det så blei kuttet til det halve.Det er mange årsverk som med fordel kunne vært fjernet.Mye meningsløs sysselsetting,bare for sysselsettings skyld pga.oppsigelsesvern osv.i kommunene.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits