Det er bare å gi seg over !

Jeg slutter meg helhjertet til hyllesten av denne flotte personen og muligens Norges beste gitarist noensinne,som dessverre gikk bort så alt for tidlig i en tragisk ulykke.Jeg likte godt kommentaren fra en annen gitarist som sa at "Trur at drømmen om å komme seg gjennom Carmen med æren i behold bare må skrinlegges",den uttalelsen sier jo sitt.

Jeg husker godt hvor jeg var og hva jeg gjorde da det triste budskapet om hans brå bortgang blei gjort kjent.Jeg får gåsehud over absolutt hele kroppen hver eneste gang jeg hører denne sangen her,Carmen.En fantastisk mann,fantastisk gitarist og en fantastisk låt.Jeg blir aldri lei av å høre på denne.

Hilsen synskepeggy.

19 kommentarer

Godt jobba

09.10.2011 kl.00:02

Nå har jeg lest meg gjennom alle nye innlegg i bloggen din siden sist og det er mange.Men det er mer spennende å tilbringe en lørdagskveld på bloggen din enn noe annet jeg kunne ha gjort.

Du er en fantastisk dame,Synskepeggy og har så mye kunnskap om så mye forskjellig at jeg blir helt stum.Du er lynende intelligent og dine meninger og ofte skarpe snert i innleggene dine er helt fornøyelige å lese.Bare svært intelligente mennesker kan få det til sånn som du gjør det.

Har du tenkt på å bruke dine åpenbare talenter andre steder enn her på blogg.Jeg ville,om jeg var deg,virkelig vurdert det.Du har veldig mye bra å komme med og måten du tar opp alle mulige tema er ikke alle like flinke til.

Sangen,Carmen er en av mine favoritter.Det var trist for hele artistnorge å miste et så fantastisk talent som Marius Muller,men hans musikk lever videre til glede for mange.

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld videre.

magjool

09.10.2011 kl.00:50

Seier meg 100% enig i det du kommenterer Godt jobba,.mvh Magjool

Toril

09.10.2011 kl.09:36

Jeg også sier meg helt enig!Ønsker deg en kjempefin søndag!:) Bloggklem fra Toril

Siri

09.10.2011 kl.11:53

Jeg er også helt enig med Godt jobba og de andre her.Men har lyst til å tilføye at måten du har møtt tildels grove utfordringer har vært ikke mindre enn svært beundringsverdig.De fleste hadde gitt opp blogging om de hadde møtt så kraftig motstand som du har måttet tåle.

Jeg har fulgt med på bloggen din fra da bråket med healer-hilde og mhh2 sto på som verst,allerede da forsto jeg at du er en blogger som er verdt å følge med på og har vært fast leser siden.

Det er ikke bare dine alltid interessante innlegg som fenger meg som leser,det er like mye dine kommentarer.Du har en enestående evne til å få leseren og de som kommenterer til å føle seg inkludert,du får andre til å føle seg som en del av bloggen og det er en svært skjelden egenskap.

Jeg har ikke lest noen blogger som er så lite opptatt av seg selv og sitt.Det er helt tydelig at du er mer opptatt av andre og andre ting enn deg selv og alltid med en god tanke bak.Beundringsverdig det også.

Jeg gleder meg til ditt neste innlegg,med ditt store spekter,din uredde måte å være på samt din enorme kunnskaper vet jeg at det kan bli hva som helst interresant.

anonym..men ikke forblindet

09.10.2011 kl.12:14

Aldri har en overskrift passet så godt.Her gir den ene seg over etter den andre.

Den nesegruse beundring og skryt av Synskepeggy er kvalmende og sterkt overdrevet.Synskepeggy er en fake og en svindler og har aldri vært noe annet.

Falske messiaser finnes det nok av.Synskepeggy er en av dem.Alle dere tillhengere av den falske syke dama som kaller seg synsk er herved advart.

magjool

09.10.2011 kl.15:12

Anonym:::men ikke forblindet

Er du missunnelig for att vi liker innleggene og kommentarene Sp skriver,det er nemlig ikke DU som bestemmer hva vi skal like og lese og følge med på,og ikke kan du uttale deg slik om noen du ikke kjenner,FEIG er du som ikke kan sei dine meininger uten og vere anonym,for du har jo og lov og sei dine meninger om bloggene du leser,det gjør vi andre også ,men vi står no fram med navn,og blogg adresse,du kan spare deg for desse ufyselige komentarene ,og stå fram :)))

De gale har det godt !

09.10.2011 kl.16:05

Anonym; ka feiler? Er du helt syk? Sånt skriver man ikke, over en blogg ! Visst du er så jævla tøff, bak tastaturet, så kom og si det face to face til Synskepeggy da, din sjalue unge !

Ingen liker feige anonymer, sorry ass !

Tror neppe du er så tøff som du utgir deg for, i virkeligheten, du hadde sikkert knapt nok klart å si Synskepeggy uten å blunke ! Du er sykelig teit og utrolig respektløs som kommer innpå denne bloggen å tror at du kan skrive akkuratt hva du vil. Du burde VIRKELIG kjerpe deg, å ikke framstå som DEN tullingen som går anonymt innpå blogger, å skriver dritt. Virkelig, kjerp deg !

Alle kan se at du er DØDS sjalu på Synskepeggys blogg, alle kan se det i den utrolig teite kommentaren din. Kjerp deg !!!! Alvorlig talt, enkelte ting skriver man bare ikke på bloggen til folk ! Og den kommentaren din var virkelig helt barnselig og du viser totalt klart at du er sjalu på bloggen hennes. Og ja? Det er lov, spessielt når du tenker over hvor stor framskritt Synskepeggy , har gjort på bloggen hennes. Sjekk de ALLER gamleste innleggene hennes, så ser du framskrittene hun har gjort. Alle som leser din kommentar må forstå at du er helt på jordet, kjerpings i sakene her du !

Jeg kjenner Synskepeggy, å hun er ikke en fake kjerring som andre her innpå blogg er, de legger ut reklamer og er fake bloggere, Men Synskepeggy er IKKE en fake blogger....... Enkelte blogger skriver om hår,mote,skjønnhet,penger,uvennskap osv.... Synskepeggy skriver om politikk,fakta,dyremishandling,ekte temaer og ja, også ting innen åndeverden, har du ett problem med det? Synd...... Jeg vet også at Synskepeggy er synsk, men hun har ALDRI kalt seg selv synsk........Aldri. Så det at du påstår at hun er fake, du har ikke møtt henne eller snakket med henne...... Tror du bør skrive noe totalt annet en annen gang du PÅSTÅR noe......

Stå på Synskepeggy, ikke bry deg om de barnselige anonyme som tror de er kul når de sitter bak tastaturet, men i virkeligheten tørr de sikkert ingenting !

Klem ;-) Ha en fin kveld !

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2011 kl.19:47

magjool:Takk så mye,magjool.

Det ser ut for at slike kommentarer kommer i denne bloggen noen ganger.Det er ikke lett å si hvorfor og hvem det er,de skifter ipnr hele tiden,men allikevel har jeg en følelse av at vi alle vet hvem det er som vil starte opp bråk her igjen.De som ikke gir opp,men fortsetter dette tøvet her,må ha store problemer med seg selv,sjalusi og å få tiden til å gå med noe fornuftig.

Ha en fin kveld,magjool.Og klem tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2011 kl.20:05

De gale har det godt !:Takk så mye for denne fine kommentaren.

Ja du er en av bare noen få stykker her på blogg som vet hvem jeg er.Og da vet du også at de stygge kommentarene bare er tull,løgn og misunnelse fra ende til annen og har ingenting med hvem jeg er å gjøre i det hele tatt.

Noen folk klarer ikke å slutte å være slem,dessverre.Det er bare så synd at det er denne bloggen det alltid går ut over.

Men vi hever oss over og bryr oss ikke om det,slik vi alltid har gjort.

Ha en fin kveld,og klem tilbake til deg.Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2011 kl.20:09

Siri:Det er ikke lett å svare på slike flotte kommentarer,men må iallefall takke så mye for så fine ord.

Nytt innlegg kommer om ikke så lenge,vet ikke selv enda hva det skal handle om.Vi får se,forhåpentligvis noe som interesserer flere enn meg.

Takk så mye,Siri og ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2011 kl.20:23

Toril:Takk,Toril.

Det har vært noen kjempefine kommentarer under dette innlegget,det må jeg si.Og da spiller det i grunnen ikke noe som helst rolle at det dukker opp en og annen stygg,det blei vel for mye for vedkommende, anonym..men ikke forblindet, at noen liker bloggen min så godt som de gir utrykk for.

Det har vært en periode nå at stygge kommentarer har kommet litt oftere og derfor har jeg ikke shoutet innleggene mine så ofte som før i håp om at det ville hjelpe på å få en slutt på det.Men det ser ut for at det ikke hjelper, det heller.

Ha en kjempefin søndagskveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2011 kl.20:28

Godt jobba:Takk for at du leser bloggen min og takk for denne (ufortjente,føler jeg) kommentaren.Jeg blir rørt og veldig motivert av slike flotte tilbakemeldinger som denne og de andre kommentarene her.

Takk så mye til deg Godt jobba - og takk til alle dere andre.

Ha en fin kveld videre du også.Hilsen synskepeggy.

Toril

09.10.2011 kl.20:59

anonym..men ikke forblindet:

Unnskyld meg, men hva slags nettoppførsel er dette her da? Om vi liker bloggen til Synskepggy er det noe du ikke har noe med å blande deg opp i! Synskepeggy har en kjempeflott blogg som mange andre ikke har. Hun tar opp mange interessante temaer som er samfunnsengasjerende. Det er noe annet enn de utallige mote, sminke og overfladiske blogger som ikke gir noen mening!

De som blogger om slikt må selvsagt få lov til det, for blogging er for alle!

Skulle tro du var sjalu på Synskepeggy og at hun har faste lesere som liker bloggen hennes!

Med hvilken rett har du til å dømme en person som du ikke kjenner eller for den saks skyld har truffet? Vi som liker bloggen til Synskepeggy har vår fulle rett til å like den, selv om det aldri så mye irriterer deg!

Følte jeg måtte forsvare deg her Synskpeggy, for dette fortjener du virkelig ikke! Du har en kjempesuper blogg, og vi som er dine faste blogglesere leser den hver dag enten vi kommenterer eller ikke!

Ønsker deg en kjempefin søndags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2011 kl.21:08

Toril:Takk igjen,Toril.

Nå har både du,magjool og flere andre henvendt dere direkte til anonym..men ikke forblindet.Nå får vi se da,om vedkommende er så tøff å komme tilbake på bloggen for å forsvare seg selv og sine påstander om meg.Det viser seg gang etter gang at mange av dem som kommer med slike kommentarer ikke tør å komme tilbake for å forsvare sine uhørte påstander.

Jeg tror at vi alle har våre mistanker om hvem dette kan være,selv om vedkommende skjuler sine spor meget godt bak stadig nye nicnavn og ipnr.

Ha en kjempefin søndagskveld du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

10.10.2011 kl.21:47

God kveld :) Sitter her og lurer på om jeg må fram med pop cornet mitt.

Jeg koste meg mange ganger med Marius M. Så kjente jeg han på privaten også da. Jeg vil bare si at han var enestående som menneske og artist. Jeg fikk sjokket da han omkom, jeg tenker stadig på han. Når jeg hører hans gamle sanger så minnes jeg han ekstra. Ja han var en stor mann på mange måter. R.I.P Marius, savner deg enda.

theaharmens

12.10.2011 kl.15:13

Han var veldig flink!

<3 Ingrid

12.10.2011 kl.15:16

Superfin blogg <3

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2011 kl.21:06

theaharmens:Han var flink,ja..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2011 kl.21:58

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.

Popcornet ser ut for å måtte vente,heldigvis,men det er lurt å ha det i nærheten,klar til bruk,man vet aldri hva som skjer her i denne bloggen.Det har man etterhvert fått god erfaring med.

Heldige du,som kjenner Marius Muller på privaten.Han er en skikkelig godgutt,det er lett å se.Og selvsagt et stort talent.

Det er de beste som går først,jeg tror på det nå,etter å ha opplevd det selv.

Ha en kjempefin kveld,sisselfish.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits