Endelig avslørt ?

Nå tror jeg at jeg vet hva den skyhøye forhatte avgiften går til,og de skal få et stort forklaringsproblem de som mottar pengene de ofte urettmessig krever fra folk.Man vil ikke tro dem,samme hva de prøver å bortforklare seg med.Jeg kan aldri tenke meg at den norske statskanalen og norske politikere er noe bedre enn den britiske.

Det har blitt avslørt at medlemmer av det britiske parlamentet,som deltar i TV-programmer, mottar betaling.De mottar tusenvis av pund for å opptre på talkshows og debattprogrammer...

Jeg har ofte lurt på hva den norske statskanalen egentlig bruker pengene på.Lisensavgiften blir høyere og høyere,snikreklame blir mer og mer synlig,mens programmene og programtilbudet ikke akkurat blir bedre,heller verre.Så,dette kan altså være svaret på hvor pengene tar veien og svaret på hvorfor de ser seg nødt til å øke lisensen stadig mer.Det har vært mye valgkamp,mange debatter og mange politikere har deltatt og fått vist seg i TV-ruta - og tenkte man det ikke,i kjølevannet av dette øker lisensen ytterligere med kr 95;..Er det rart man ser en sammenheng her.Norske politikere blir betalt for å delta på programmer,og de forlanger selvsagt,som andre folk,lønnsforhøyelse hvert år.Og det er vi,motvillige (ikke brukere) av tjenesten som må betale !!

Hilsen synskepeggy.

 

7 kommentarer

Toril

10.10.2011 kl.11:31

Kjempebra innlegg Synskepeggy! Jeg er helt enig med det du sier her! Man kan virkelig begynne å lure, og min kjære mann og jeg satt akkurat og diskuterte dette temaet med svigermor for et par dager siden.

Ønsker deg en kjempefin mandag, og en kjempefin uke!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

10.10.2011 kl.14:13

Toril:Hei igjen,Toril.

All diskusjon om NRK-lisensen får meg til å "se rødt".Det er helt greit at de som bruker NRK betaler for seg.Men alle oss som ikke bruker tilbudet og ikke har gjort annet enn å kjøpe oss en TV bør virkelig slippe å betale for noe vi ikke bruker,og aldri kommer til å bruke.

Regelen om at alle som eier en TV skal betale NRK-lisens er for drøy og bør snarest revurderes.Det blir som å kjøpe tobakk når man ikke røyker..

Ha en kjempefin dag,du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

15.10.2011 kl.16:25

Digger bloggen din ;)

frane

15.10.2011 kl.16:25

Fin blogg!

Youknowwwho.blogg.no

15.10.2011 kl.17:05

bra skrevet!

Fin blogg og fine(t) bild(e)r <3

Kommenter tilbake? :) Da blir jeg glaaa

grima

15.10.2011 kl.17:09

Jeg syns det er merkelig at NRK har rett til å ta TV`n fra oss hvis vi ikke betaler lisensen. Nesten frekt spørr du meg. Når vi alle har så mange andre norske TV kanaler å velge mellom, så er NRK overflødige ! Jeg liker bloggen din ! God helg !

Livet mitt som klarsynt.

15.10.2011 kl.23:01

grima:Hei,grima.

Det er statens innkrevningssentral som krever inn NRK-lisens og de er ikke interessert i å ta TVen til folk.Det de gjør er å skru opp forsinkelsesgebyr og andre gebyr,slik at om du er for sein betaler kan de ta bilen.Jeg vet om et tilfelle der en bekjent skyldte kr 5000; for to ubetalte fakturaer,de tok bilen til vedkommende (namsmannen hentet den) og solgte den på auksjon for nøyaktig det beløpet min bekjent var skyldig.Bilen var verdt det tidobbelte,minst.Det burde vært helt ulovlig,men igjen ser man eksempler på at når staten er kreditor gjør staten som den vil,selv om slik fremgangsmåte er klart ulovlig hos inkassoselskaper og andre ikkestatlige kreditorer.

God helg til deg også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits